Σελίδα 14 από 74 ΠρώτηΠρώτη ... 41011121314151617182434445464 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 261 έως 280 από 1462

Θέμα: Inter Milan

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.675
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.604 φορές σε 8.165 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Δικαίωση για Ματεράτσι
    Την δημόσια συγνώμη της "Daily Star" κέρδισε ύστερα από δίκη ο Μάρκο Ματεράτσι.
    Στην αγγλικη εφημερίδα, μετά τον τελικό του Παγκοσμίου κυπέλλου του 2006 είχε γραφτεί πως ο Ιταλός αμυντικός είχε επιτεθεί φραστικά με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς στον Ζινεντίν Ζιντάν πριν ο δεύτερος τον χτυπήσει με το κεφάλι στο στήθος.

Την Δευτέρα (07/04) ο αμυντικός της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Ίντερ δικαιώθηκε σε δίκη που έγινε και στη συνέχεια δήλωσε: "Ήταν μια αγχωτική περιόδος για την οικογένεια μου καθώς έπρεπε να εξηγήσω στα παιδιά μου τι είχε συμβεί".

"Έπρεπε να παρθούν νέα μέτρα όταν πήγαιναν στο σχολείο και απλά τους εξήγησα πως κάποιοι άνθρωποι κατάλαβαν λάθος τα πράγματα. Όμως είμαι πολύ ανακουφισμένος και χαρούμενος που η υπόθεση αυτή έχει τελειώσει τώρα", σχολίασε ο άσος των "Νερατζούρι."
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.675
    Ignore User

Προεπιλογή

Κλείνουν τον Ντιαρά οι "Νερατζούρι"
    Δημοσιεύματα τόσο στην Ισπανία όσο και την Ιταλία κάνουν λόγο για συμφωνία του Μαχαμαντού Ντιαρά με την διοίκηση της Ίντερ, ενώ και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον των “Νερατζούρι”.
    διεθνής με το Μάλι ποδοσφαιριστής πήγε στην Ρεάλ Μαδρίτης το 2006 από την Λιόν με 26 εκ. ευρώ αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να δείξει την αξία του, πράγμα που τον έχει κάνει να μην ξεκινάει βασικός στο σχήμα της ομάδας.

Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με το γεγονός αυτό και τόσο στο παρελθόν όσο και τώρα δηλώνει χολωμένος γιατί δεν παίζει όσο θα ήθελε αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Ρεάλ το καλοκαίρι.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Φρεντερίκ Γκουέρα μίλησε τόσο για τις φήμες όσο και για την δυσαρέσκεια του πελάτη του, τονίζοντας ότι υπάρχουν προτάσεις από τρεις ομάδες όπου μια εκ των οποίων είναι και της Ίντερ.

"Θα δούμε τι θα γίνει με την περίπτωση του μετά της επτά Μαϊου και το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, δεν παίζει όσο θα ήθελε και αυτή είναι μια πολύ άσχημη κατάσταση γι' αυτόν που πρέπει να αλλάξει σύντομα", ξεκίνησε ο μάνατζερ και συνέχισε.

"Είναι γεγονός ότι έχουμε δεχθεί προτάσεις από τρεις ομάδες μέχρι τώρα δυο είναι από την Αγγλία και μια από την Ιταλία, αλλά η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην Ίντερ αφού ο Ντιαρά συμπαθεί πολύ τους νερατζούρι".
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    —John Lennon

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.675
    Ignore User

Προεπιλογή

Αποχαιρετά τους "νερατζούρι" ο Κρέσπο
    Βέβαιη θεωρείται η φυγή του Ερνάν Κρέσπο από την Ίντερ το ερχόμενο καλοκαίρι όπως έκανε γνωστό με δηλώσεις του ο μάνατζερ του παίκτη.
    Ο Αργεντίνος επιθετικός έχει πάρει ελάχιστα λεπτά συμμετοχής την φετινή περίοδο με την φανέλα των "νερατζούρι" και μοιάζει απίθανο το ενδεχόμενο να παραμείνει στο Μιλάνο.

Ιμπραΐμοβιτς, Κρούζ και Σουαζό αποτελούν τις βασικές επιλογές του Ρομπέρτο Μαντσίνι για την επίθεση και ο Κρέσπο χρησιμοποιείται ως λύση ανάγκης.

Μάλιστα ο εκπρόσωπος του 33χρονου Αργεντινού, με δηλώσεις του υπογράμμισε για ακόμη μια φορά πως η Ρόμα είναι μια από τις ομάδες που επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

"Έχω μιλήσει με την Ρόμα για τον Κρέσπο. Οι "τζαλορόσι" έχουν δείξει πολλές φορλες το ενδιαφέρον του για τον Κρέσπο, όμως ειλικρινά είναι δύσκολο να μαντέψουμε σε ποια ομάδα θα βρίσκεται την νέα σεζόν", τόνισε ο μάνατζερ του Κρέσπο, Φερνάντο Ιντάλγκο σε Ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό.
    —John Lennon

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
    ΦΕΡΕ ΕΡΝΑΝ ΚΡΕΣΠΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

mpak (16-04-08)

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.675
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από AIIZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
    ΦΕΡΕ ΕΡΝΑΝ ΚΡΕΣΠΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!
    —John Lennon

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.675
    Ignore User

Προεπιλογή

Κανένα πρόβλημα με Φίγκο ο Μαντσίνι
    Τις φήμες που τον ήθελαν να βρίσκεται σε κόντρα με τον Λουίς Φίγκο, διέψευσε ο προπονητής της Ίντερ Ρομπέρτο Μαντσίνι.
    Ο Ιταλός τεχνικός, δήλωσε πως δεν έχει πρόβλημα με κανέναν ποδοσφαιριστή ενώ χαρακτήρισε τον Πορτογάλο μέσο, σπουδαίο ποδοσφαιριστή.

"Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Ο Λουίς είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Όμως δεν νομίζω ότι ο Λουίς μπορεί να παίζει συχνά ολόκληρα παιχνίδια", τόνισε για να συνεχίσει:

"Έπαιζε συνεχώς φέτος μέχρι που τραυματίστηκε, ενώ απέκτησε και άλλο πρόβλημα όταν επέστρεψε. Όμως, είναι ακόμα ένας παίκτης, πολύ χρήσιμος σε συγκεκριμένες στιγμές και συγκεκριμένα ματς".

Όσο για τον Αντριάνο και το σχόλιο του προπονητή της Εθνικής Βραζιλίας ότι τον υπολογίζει, ο Μαντσίνι τόνισε: "Φυσικά και είμαι ευχαριστημένος για τον Αντριάνο. Αν ο Ντούνγκα είπε τέτοια λόγια πάει να πει ότι τα πάει πολύ καλά. Νομίζω πως αυτό ειναι σημαντικό για εκείνον".
    —John Lennon

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Ignore User

Προεπιλογή Συμφώνησε με Μουρίνιο η Ίντερ!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα είναι ο νέος τεχνικός ηγέτης της Ίντερ από τη σεζόν 2008-09... Την αποκάλυψη αυτή κάνει μέσω σημερινού δημοσιεύματος (21/4) η αγγλική εφημερίδα "Sun", υποστηρίζοντας ότι ο Πορτογάλος τέως τεχνικός της Τσέλσι συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο των "νερατζούρι" Μάσιμο Μοράτι το περασμένο Σαββατοκύριακο και θα διαδεχτεί τον Ρομπέρτο Μαντσίνι αυτό το καλοκαίρι.

Η ίδια μάλιστα πηγή αναφέρει πως ο "special one" έχει ήδη καταλήξει στα δύο πρώτα ονόματα που θέλει να φέρει στο "Τζουζέπε Μεάτσα", και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους πρώην παίκτες του στους "μπλε", Ντιντιέ Ντρογκμπά και Φρανκ Λάμπαρντ, οι οποίοι δεν φαίνονται καθόλου ευχαριστημένοι με την παρουσία του Άβραμ Γκραντ στους Κυπελλούχους Αγγλίας από τον περασμένο Σεπτέμβριο και μετά.

Αποτελεί κοινό μυστικό πως ο Μουρίνιο έχει εξαιρετικές σχέσεις και με τους δύο παίκτες, με τους οποίους συνεργάστηκε για πάνω από 3 χρόνια (αυτός μάλιστα ήταν που έφερε τον Ντρογκμπά από τη Μαρσέιγ το καλοκαίρι του 2004), ενώ σύμφωνα με την εν λόγω εφημερίδα, η Ίντερ θα δαπανήσει το ποσό των 35 εκ.λίρων για να τους πάρει "πακέτο" στο Μιλάνο από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.675
    Ignore User

Προεπιλογή

Σοβαρη εφημεριδα...
    —John Lennon

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.675
    Ignore User

Προεπιλογή

Ιμπραίμοβιτς: "Θέλω Αγγλία ή Ισπανία"
    Την επιθυμία του να αγωνιστεί στο αγγλικό ή το ισπανικό πρωτάθλημα εξέφρασε με δηλώσεις του ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς.
    Ο άσος της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Ίντερ, που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους επιθετικούς της Ευρώπης, απασχολεί πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Τσέλσι.

"Είμαι στην Ιταλία και είμαι μια χαρά, όμως δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον. Έχω την επιθυμία να αγωνιστώ στην Ισπανία και την Αγγλία, τεχνικά πρωταθλήματα όπως το ιταλικό", δήλωσε ο Σουηδός στράικερ.

Ο πρώην παίκτης της Γιουβέντους, διανύει μια όχι και τόσο καλή χρονιά καθώς έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από το χρόνιο πρόβλημα που έχει στο γόνατο.
    —John Lennon

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Ignore User

Προεπιλογή Aντριάνο: "Μου λείπει η Ιταλία και η Ίντερ"

Αποφασιμένος να επιστρέψει στην Ίντερ μετά τη λήξη του δανεισμού του στη Σάο Πάολο και την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο Κόπα Λιμπερταδόρες, εμφανίστηκε ο Αντριάνο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Gazzetta dello Sport", ο 26χρονος Βραζιλιάνος άσος ξεκαθάρισε ότι τα προσωπικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ανήκουν στο παρελθόν και ότι αισθάνεται έτοιμος από αγωνιστική και ψυχολογική άποψη για να προσφέρει εκ νέου τις υπηρεσίες του στους "νερατζούρι".

"Μου λείπει το ιταλικό ποδόσφαιρο, οι φίλοι μου και η ζωή εκεί. Είναι το ωραιότερο μέρος για να ζεις", τόνισε ο Αντριάνο, ο οποίος αποκάλυψε το όνειρό του να αποτελεί μέρος μίας πανίσχυρης επιθετικής τριπλέτας μαζί με τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Μάριο Μπαλοτέλι.

"Ο Μάριο μου τηλεφωνεί πάντα και με τον Ζλάταν έχω μία εξαιρετική σχέση. Θέλω να γυρίσω σύντομα στην Ιταλία για να πείσω τον Ρομπέρτο Μαντσίνι πως αξίζω να παίζω μαζί με αυτούς τους παίκτες.

Δεν έχω τίποτα εναντίον του. Το μόνο που έχω πει είναι πως περίμενα να με βοηθήσει περισσότερο όταν δεν ήμουν στα καλύτερά μου. Πάντως, αν ο Μαντσίνι μου ζητούσε να μείνω, θα το έκανα. Θέλω να τον αναγκάσω να με βάλει να παίζω".

Ο "αυτοκράτορας" σχολίασε επίσης τα σενάρια που τον θέλουν να παραχωρείται τη νέα σεζόν στη Φιορεντίνα, όπου σε μία τέτοια περίπτωση θα έχει για προπονητή τον Τσέζαρε Πραντέλι, με τον οποίο είχε εξαιρετική συνεργασία την εποχή της συνύπαρξής τους στην Πάρμα.

"Ο Πραντέλι με καταλαβαίνει, ξέρει να διαβάζει τη σκέψη μου. Έχει μιλήσει πολύ μαζί μου, όποτε έβλεπε κάτι που δεν του άρεσε με έβγαζε για δείπνο για να συζητήσουμε. Όμως θα ήθελα πρώτα να προσπαθήσω ξανά στην Ίντερ, οφείλω πολλά στον Μοράτι.

Ο πρόεδρος μου είπε να κάνω ό,τι είναι καλύτερο για μένα. Πιστεύω ότι είναι χαρούμενος για τον τρόπο που έχουν εξελιχθεί τα πράγματα. Θα ήθελα να μείνω τουλάχιστον μέχρι τη λήξη του συμβολαίου μου, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το 2010".

Υπενθυμίζεται πως ο Αντριάνο παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Σάο Πάολο τον Ιανουάριο προκειμένου να ξεπεράσει τα διάφορα ψυχολογικά προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν, με τον Βραζιλιάνο να φαίνεται πως έχει ξαναβρεί τον παλιό καλό εαυτό του, σκοράροντας 11 φορές σε 17 παιχνίδια με τη φανέλα του βραζιλιάνικου συλλόγου.

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.675
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο Ετό στο στόχαστρο
    "Φωτιά" έχει πάρει η μεταγραφική λίστα της Ίντερ, που θέλει να δημιουργήσει ένα σύνολο ικανό να της χαρίσει το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.
    Το τελευταίο όνομα που προστέθηκε σε αυτή είναι εκείνο του Σαμουέλ Ετό, για τον οποίο, σύμφωνα με την "Gazzetta Dello Sport", οι "νερατσούρι" προτίθενται να καταθέσουν πρόταση ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν ήδη αποτύχει στην περίπτωση Τζέραρντ, καθώς η πρόταση 31.5 εκατομμυρίων ευρώ απορρίφθηκε από τη Λίβερπουλ και πλέον ο Μάσιμο Μοράτι επιχειρεί να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας τον Καμερουνέζο επιθετικό, που δύσκολα θα παραμείνει στη Βαρκελώνη.

Η Ίντερ εξακολουθεί να "κυνηγάει" τον Αλιακσάντρ Χλεμπ της Άρσεναλ, ενώ καλοβλέπει και την περίπτωση Ροναλντίνιο, μετά τη διακοπή των διαπραγματεύσεων του Βραζιλιάνου με τη Μίλαν.
    —John Lennon

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

παλι θα ξηλωθει ο μορατι.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Η Ιντερ βρίσκεται για άλλη μια φορά να εμπλέκεται σε υπόθεση υποκλοπών. Πιό συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ομάδας, Ρομπέρτο Μαντσίνι και ο βοηθός του, Σίνισα Μιχαϊλοβιτς βρέθηκαν να έχουν τηλεφωνικές συνδιαλέξεις με άτομα που βρίσκονταν στο στόχαστρο της εισαγγελείας του Μιλάνου.
    Οι αρχές, ερευνούν τον ρόλο του Μίμο Μπρέσια (δηλωμένου οπαδού της Ιντερ) με ιστορικό εκβιασμών, απαγωγών, ναρκωτικών και με σχέσεις με την μαφία, σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και σε κύκλωμα πορνείας. Η έρευνα, και η παρακολούθηση των τηλεφώνων του Μπρέσια, αποκάλυψε την σχέση του με ανθρώπους της Ιντερ. Τα πράγματα ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρα, ενω΄δεν αποκλείεται η εμπλοκη παικτών σε παράνομο στοιχηματισμό...

Από τις συνομιλίες του Μπρέσια με τους Μαντσίνι και Μιχαϊλοβιτς, αλλά και με τους Ματεράτσι και Ζανέτι δεν προκύπτει κάτι αξιόποινο, καθώς αφορούν γυναίκες και ρολόγια, ωστόσο το θέμα των παράνομων στοιχημάτων, την περίοδο 2006/07, απασχολεί πολύ πλέον, μόλις λίγες μέρες πριν την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής του Καμπιονάτο, που θα κρίνει τον πρωταθλητή.

εισαι η μαστουρα μου Το avatar του χρήστη ante geia

Περιοχή
    οπου παιζεις εσυ...
    Thanks
    316
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 388 φορές σε 196 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Τελεσίγραφο Μουρίνιο στον Μοράτι
    Τελεσίγραφο έως τα μεσάνυχτα έδωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο στην διοίκηση της Ίντερ προκειμένου να αποφασίσει αν θα του προσφέρει τη θέση του προπονητή στην ομάδα.
    Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού τύπου, ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε διορία στον Μάσιμο Μοράτι έως τα μεσάνυχτα προκειμένου να αποφασίσει αν θα είναι ο νέος τεχνικός των "νερατζούρι".

Το "αφεντικό" της ομάδας του Μιλάνου εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητες του πρώην τεχνικού της Τσέλσι ωστόσο σκέφτεται αν θα προτιμήσει να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στον Ρομπέρτο Μαντσίνι την επόμενη σεζόν.

Ο Μουρίνιο φέρεται πάντως να έδωσε διορία πάντως στον Μοράτι, προκειμένου εκείνος από την πλευρά του να εξετάσει και τις άλλες επιλογές που έχει για το μέλλον του.

TO ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ,
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ......!!!!

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Ignore User

Προεπιλογή Εφυγε ο Μαντσίνι, έρχεται ο Μουρίνιο

Την πόρτα της εξόδου του «Τζουζέπε Μεάτσα» πέρασε την Τρίτη (27/05) ο Ρομπέρτο Μαντσίνι και ο μάνατζέρ του επιβεβαίωσε στον Τύπο της γειτονικής χώρας ότι ο δρόμος για τον Ζοσέ Μουρίνιο προς την Ιντερ είναι ανοικτός. Η αποχώρηση του «Μάντσιο» αποκαλύφθηκε μετά το ραντεβού που είχε με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Μάσιμο Μοράτι, στην ιδιωτική του κατοικία του τελευταίου στο Μιλάνο. Η συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών διήρκησε περίπου 25 λεπτά και ο πρώην προπονητής της Λάτσιο έμαθε ότι το συμβόλαιό του με τους Νερατζούρι δεν ισχύει πια.
    Ο μάνατζερ του Μαντσίνι, Τζόρτζιο ντε Τζόρτζις, παραδέχθηκε ότι ο πελάτης του δεν ήταν καθόλου χαρούμενος που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον πάγκο της Ιντερ. «Ο Ρομπέρτο δεν φανταζόταν ότι η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα ολοκληρωνόταν με αυτόν τον τρόπο. Βλέποντας την εξέλιξη της υπόθεσης με τρίτο μάτι, καταλάβαινα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Παρόλα αυτά ο Μαντσίνι, είναι πολύ απογοητευμένος γιατί δεν τελείωσε τη δουλειά του στην ομάδα, αφού θα μπορούσε να κατακτήσει κι άλλα πρωταθλήματα, ακόμα και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μουρίνιο είναι αυτός που θα έρθει και απλά θα επαναλάβει ότι κατάφερε ο Μαντσίνι τα προηγούμενα χρόνια. Παρακολουθώ την φόρμα της Ιντερ από τον Ιανουάριο και πιστεύω ότι η πίεση από... πάνω είχε ένα βαρύ τίμημα. Μετά τα παιχνίδια με την Λίβερπουλ, υπήρξε ένα ξέσπασμα το οποίο ο Ρομπέρτο θα μπόρουσε να έχει αποφύγει. Πιστεύω ότι έκανε ένα λάθος τότε, δεν έπρεπε να πει σε κανέναν ότι θα φύγει. Αν θα πάει στην Τσέλσι; Ο Ρομπέρτο είναι εξαιρετικός και υπάρχουν πολλές ομάδες που θέλουν να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του. Πιθανόν να κάνει διακοπές, όμως ελπίζω να με πάρει αύριο, καθώς δεν είναι καλό για έναν προπονητή να παραμένει εκτός για πολύ καιρό» είπε ο ατζέντης του Μαντσίνι στο μικρόφωνο του Sportitalia.

Σύμφωνα με τη Rai Sport, ο Μοράτι πρότεινε στον «Μάντσιο» διακανονισμό της αποζημίωσης με ένα ποσό γύρω στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ, το οποίο αντιστοιχούσε σε μισθούς 18 μηνών, όμως ο Ιταλός τεχνικός, όντας εκνευρισμένος αρνήθηκε την πρότασή του. Ο Μοράτι είναι αναγκασμένος να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Μαντσίνι, όπως επίσης και του τεχνικού τιμ του κλαμπ, συμπεριλαμβανομένων των, βοηθού προπονητή, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, τεχνικούς βοηθούς, Φαούστο Σαλσάνο και Ντάριο Μαρκολίν, τον προπονητή τερματοφυλάκων, Τζούλιο Νουτσιάρι αλλά και τον φυσιοθεραπευτή, Ιβαν Καρμινάτι. Σημειώνεται ότι όλοι οι παραπάνω θα λάβουν αποζημίωση για συμβόλαια τεσσάρων ετών, ενώ συνολικά η απόλυση του Μαντσίνι και τον συνεργατών του θα κοστίσει τον Μοράτι περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ.

Ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα αναφέρουν πως ο Μουρίνιο βρέθηκε στο Μιλάνο το βράδυ της Τρίτης (27/05) με σκοπό να συζητήσει συμφωνία που θα του αποφέρει περίπου δέκα εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια, με τις επίσημες εξελίξεις να αναμένονται.

Solus Deus me judicet Το avatar του χρήστη aljawn

Περιοχή
    ΑΤΗ, GR
    Thanks
    2.017
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.565 φορές σε 1.387 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αφήνουμε τον Ζοζέ να ψηθεί λίγο στην Ίντερ, για να τον πάρουμε για επόμενο προπονητή...
    Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Ignore User

Προεπιλογή Δριμύ "κατηγορώ" του Μαντσίνι στην Ιντερ

Η αποπομπή του Ρομπέρτο Μαντσίνι από την Ιντερ την Πέμπτη (29/5) εξελίσσεται σε κόντρα του Ιταλού τεχνικού με τους πρωταθλητές της χώρας.
    Ο 43χρονος τεχνικός με γραπτή δήλωσή του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο της Ιταλίας "Ansa" καταφέρεται εναντίον των πρακτικών του συλλόγου, νιώθοντας θιγμένος από την απόλυσή του και κυρίως από το αιτιολογικό της απόφασης που προκύπτει από την σχετική ανακοίνωση και που έχει να κάνει με τις δηλώσεις που είχε πραγματοποιήσει μετά το παιχνίδι των "νερατζούρι" με την Λίβερπουλ.

Ο Μαντσίνι χαρακτηρίζει "ψευδείς και παράνομες" ορισμένες ενέργειες της ομάδας που θεωρεί ότι σπιλώνουν το όνομά του και τονίζει ότι θα διαβεί ακόμα και την δικαστική οδό προκειμένου να διαφυλάξει την τιμή του.
    "Αναφορικά με την ανακοίνωση της Ιντερ που δημοσιεύτηκε το πρωί από την πλειοψηφία των εφημερίδων της χώρας και του εξωτερικού και μεταδόθηκε από τα βασικά τηλεοπτικά δίκτυα της Ιταλίας και της Ευρώπης, η πράξη αυτή της απόφασης έχει να κάνει με γεγονότα που προσβάλουν σοβαρά την τιμή και την φήμη μου", τονίζει μεταξύ άλλων και υπογραμμίζει ότι έχει δώσει εντολή στον νομικό εκπρόσωπό του να διαφυλάξει την δημόσια εικόνα του "η οποία στιγματίστηκε από την συμπεριφορά του συλλόγου που αφορά τη δουλειά του και για την οποία υπήρξε μία σειρά από ψεύτικα και παράνομα γεγονότα".

"Ως προπονητής συγχαίρω τον πρόεδρο Μάσιμο Μοράτι, τον Γκαμπριέλε Οριάλι και όλο το επιτελείο που με στήριξε, την ομάδα και όλους τους φιλάθλους που με συνόδεψαν τέσσερα χρόνια στις μεγάλες επιτυχίες και χάρισαν αξέχαστα συναισθήματα, αυτοπεποίθηση και ευγνωμοσύνη που μου τη δείχνουν ακόμα και τώρα. Ρομπέρτο Μαντσίνι", καταλήγει η δήλωση του Ιταλού προπονητή, ο οποίος ρίχνει λάδι στη φωτιά και ίσως σύντομα υπάρξει απάντηση από τον ίδιο τον Μάσιμο Μοράτι.

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα την Ίντερ στέλνουν δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου τον Μαχαμαντού Ντιαρά. Ο 26χρονος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν φαίνεται να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μπερντ Σούστερ με αποτέλεσμα να βλέπει την πόρτα της εξόδου από το «Μπερναμπέου».

Η πρόταση από τους «νερατζούρι» κατατέθηκε μόλις έγινε γνωστό ότι δεν υπολογίζεται στους πρωταθλητές Ισπανίας, αλλά δεν έχει μαθευτεί ακόμη το οικονομικό περιεχόμενό της. Ας μην ξεχνάμε ότι η «βασίλισσα» είχε δαπανήσει πριν δύο χρόνια 26 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της τον διεθνή μέσο από το Μάλι.

Πάει και αυτός... Το avatar του χρήστη Gavros4life

Περιοχή
    Opou pigenei o 8rylos!
    Thanks
    879
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 655 φορές σε 429 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Re koita posa lefta dinoune kai o Ofi ton eixe afisi elef8ero...

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.675
    Ignore User

Προεπιλογή

Αυτο να λεγεται....παθανε πολυ μεγαλη νιλα.
    —John Lennon

Σελίδα 14 από 74 ΠρώτηΠρώτη ... 41011121314151617182434445464 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές