καλα η ρεαλ τα τελευταια χρονια ειναι γνωστο νεκροταφειο παιχτων.
Ίσως και να μην του ταιριάζει του Σνάιντερ το αγγλικό στυλάκι, ίσως να υστερεί σε ταχυδύναμη... Θα είχε σίγουρα πλάκα να του συνιστούσε να μην πάει κάπου για να μην κάνει κακό στον ίδιο... Για μένα εκεί φαίνεται μεγάλος προπονητής.. Από ένα παίκτη υψηλού επιπέδου, σε ένα χρόνο τον έκανε τοπ.. Και από τη Ρεάλ είχε φύγει σαν μετριότητα..
καλα η ρεαλ τα τελευταια χρονια ειναι γνωστο νεκροταφειο παιχτων.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
0-1 η Ίντερ με γκολ του Μιλίτο! Ο Τζόρβας, τέζα!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Επιστροφή στα παλιά! Ήττα με 4-3 από την Παλέρμο με κατεβασμένα τα χέρια. Από το 1-2 στο 4-3! Απίστευτο παιχνίδι, τρύπια η άμυνα και πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη!
www.f1rstlap.com
παντως ο τζορβας εκανε οτι μπορουσε αλλα η ιντερ δεν μπορεσε να εκμεταλευτει τον μεγαλο πορτιερο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Φτου, πάει το βιντεάκι...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Γιατί μου λείπει τόσο πολύ ο Μουρίνιο? Δεν είναι μόνο τώρα ... αλλά από τον τελικό απέναντι στη Μπάγερν!
www.f1rstlap.com
γιατι καλως ή κακως και με ολα τα αρνητικα που εχει, ειναι μεσα στου 5 κορυφαιους προπονητες αυτη τη στιγμη. μαλλον η επιλογη του, απο τους διοικουντες της ιντερ, ηταν μια παρενθεση για την ιντερ αφου πλην του πορτογαλλου, τη βγαζουν με κατι μαντσινιδες και λεοναρντους στον παγκο.
Ελπίζω κάποτε να επιστρέψει! Μόνο τότε θα γίνουμε ξανά ομάδα!
www.f1rstlap.com
differance (12-09-11)
Ίντερ - Ρόμα τη δεύτερη αγωνιστική κι ο Θεός βοηθός. Βλέπω την Ίντερ εκτός 4αδας φέτος!
www.f1rstlap.com
αφού έχει για προπονητή τον Κατσαβάκη της Ιταλίας...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Πούτσα και από τους Τούρκους, κάναμε μόνο μια φάση με τον Μιλίτο! Γκασπερίνι, σπίτι σουυυυ!
www.f1rstlap.com
εγώ τα έλεγα πως ήθελα την Ίντερ στον όμιλο. ο Βαλβέρδε φαντάζει Μουρίνιο μπροστά του. απορώ πώς τον πήραν αυτόν τον προπονητή. καλά το 3-4-3 το αφήνω απλώς ασχολίαστο...
― Bertrand Russell
λετε να επιστρεψει ο "τυπαρας" για να τη σωσει απο τον υποβιβασμο?
Μεγαλο πατατρακ η Ιντερ....
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Το θέμα είναι ότι δεν κάνουμε ούτε υποψία ευκαιρίας! Δράμα!
www.f1rstlap.com
Άλλη φορά να μην τα βάζετε με Πόντιους![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks