Παραλαμβάνει την Ίντερ πρωταθλήτρια για να την καταντήσει δευτερότριτη στην Ιταλία.
Νέος προπονητής της Ίντερ είναι και επίσημα ο Ζοσέ Μουρίνιο.
Η διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας ανακοίνωσε την Δευτέρα (02/06) μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου την πρόσληψη του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της ομάδας.
Όπως έγινε γνωστό, ο πρώην προπονητής της Τσέλσι υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας στους "νερατζούρι" με τις ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν στα 9 εκ. ευρώ. Αυτό σημαίνει παράλληλα ότι είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής της Ευρώπης.
Η παρουσίαση του "special one" θα λάβει χώρα την Τρίτη το μεσημέρι στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Ίντερ ενώ βοηθός του θα είναι ο παλαίμαχος παίκτης της ιταλικής ομάδας, Μπέπε Μπαρέζι.
Για την άφιξη του Πορτογάλου τεχνικού στην Ίντερ μίλησε λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Ερνέστο Παολίλο τονίζοντας: "O Μουρίνιο δεν είναι σε καμία περίπτωση ένας αντιπαθητικός χαρακτήρας. Είναι απλά ένας σπουδαίος επαγγελματίας. Όσο για τα υπόλοιπα θα τα δείτε στο πέρασμα του χρόνου".Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ίντερ αναφέρει:
"Η Ίντερ ανακοινώνει την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών και θα εργαστεί στο νέο σχέδιο των πρωταθλητών Ιταλίας, «νερατζούρι». Σε συνεργασία με τους Λουί Φαρίας, Σιλβίνο και Αντρέι Βίγιας Μπόας. Ο βοηθός προπονητής θα είναι Τζουζέπε Μπαρέζι, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλη την καριέρα του στην Ίντερ και μέχρι πρότινος ήταν υπεύθυνος των ακαδημιών της ομάδας.
Ευχαριστούμε τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και το επιτελείο του για τις επιτυχίες που έφεραν τα τέσσερα χρόνια που ήταν στην τεχνική ηγεσία. Όλη η Ίντερ έχει την μεγάλη χαρά να καλωσορίζει και να εύχεται καλή δουλειά στον Ζοσέ Μουρίνιο και τους συνεργάτες του".
Παραλαμβάνει την Ίντερ πρωταθλήτρια για να την καταντήσει δευτερότριτη στην Ιταλία.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
αυτο ειναι συμβολαιο.μεγαλυτερο και απο την τσελσι.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μουρίνιο και επίσημα, λοιπόν, στην Ιντερ. Ο Πορτογάλος τεχνικός παρουσιάστηκε από τους «νερατζούρι» και στην πρώτη συνέντευξη Τύπου επί Ιταλίας μίλησε ιταλικά, ενώ τόνισε πως δεν είναι ο "special one".
Ο Ζοσέ Μουρίνιο καλείται να αντικαταστήσει τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος επί σειρά ετών ηγούταν της τεχνικής ηγεσίας της ιταλικής ομάδας. "Ηρθα σε μια σπουδαία ομάδα. πιστεύω ότι είμαι πάρα πολύ καλός προπονητής, αλλά δεν είμαι ο «special one». Είμαι ο Μουρίνιο και τίποτα άλλο. Είμαι πάντα ο εαυτός μου και δεν αλλάζω", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού ως τεχνικός της πρωταθλήτριας Ιταλίας.
Στη συνέχεια ο 45χρονος προπονητής τόνισε πως έχει πολλή όρεξη να δουλέψει ενώ χαρακτήρισε πρόκληση την επιτυχία με την Ιντερ: "Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν πάντα και έχω την ίδια όρεξη και το ίδιο πάθος να δουλέψω. Πάντα είχα την επιθυμία να δουλέψω στην Ιταλία και ευχαριστώ τον Μάσιμο Μοράτι και τον Μάρκο Μπράντσα που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση και εγώ θα είμαι πολύ ευχάριστος για εσάς".
Ο Μουρίνιο αναφορικά με την ηλικία του είναι άκρως επιτυχημένος καθώς έχει στη συλλογή του δύο πρωταθλήματα Πορτογαλίας, ένα κύπελλο, ένα Τσάμπιονς Λιγκ και ένα UEFA, όλα με την Πόρτο. Επίσης κανένας δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τα 4 χρόνια στον πάγκο της Τσέλσι, την οποία οδήγησε στο δρόμο της πρωταθλήτριας Αγγλίας έπειτα από 50 χρόνια. Συγκεκριμένα κατέκτησε 2 πρωταθλήματα Αγγλίας, ένα FA Cup και δύο League Cup. Η γνώμη του για την Ιντερ
Ο πολυσυζητημένος τεχνικός στη συνέχεια μίλησε για το ρόστερ που διαθέτει η Ιντερ και τόνισε πως θα της αλλάξει την αγωνιστική φιλοσοφία:
"Εχω στη διάθεσή μου ένα πληρέστατο ρόστερ. Μπορώ να δουλέψω με 60 παίκτες, όμως θα ήθελα να το κάνω με 21. Αυτό το ρόστερ πλέον είναι δικό μου και για μένα είναι το καλύτερο στον κόσμο. Απλά θέλω να αλλάξω λίγο την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας. Η ομάδα χρειάζεται δύο, το πολύ τρεις προσθήκες. Αφού ρωτάτε για παίκτες της Τσέλσι, αν η Τσέλσι πουλήσει θα κινηθώ. Πολλοί απΆ αυτούς θα ήθελαν να δουλέψουν με εμένα".
Στη συνέχεια ο Μουρίνιο ρωτήθηκε από τους Ιταλούς δημοσιογράφους πότε έγιναν οι πρώτες επαφές: "Οι πρώτες επαφές; Την επόμενη μέρα από τον αποκλεισμό της Ιντερ από τη Λίβερπουλ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως δεν ξεκίνησα να μαθαίνω ιταλικά από τότε. Το κάνω τις τελευταίες 3-4 εβδομάδες. Ξέρω πορτογαλικά και ισπανικά, έτσι δεν μου ήταν δύσκολο να μάθω και τη γλώσσα σας".
Ο 45χρονος τεχνικός εξέφρασε ακόμα τη γνώμη του για τη Serie A, η οποία πιστεύει ότι θα ξαναγίνει το καλύτερο πρωτάθλημα, όπως ήταν κάποτε: "Το Καμπιονάτο μεγαλώνει και εξελίσσεται. Πάντα ήταν σημαντικό πρωτάθλημα και κάποτε ήταν το καλύτερο. Εξελίσσεται και θα ξαναγίνει το πιο ενδιαφέρον. Και είναι ένας λόγος που ήρθα εδώ. Η Ιντερ, η Γιουβέντους, Η Μίλαν και η Ρόμα έχουν πολύ καλές ομάδες και όλες έχουν φιλοδοξίες. Όπως βλέπουμε φέτος έχουν κάνει σπουδαίες μεταγραφές και η Serie A μεγαλώνει".
Κεφάλαιο Champions League
Μια διοργάνωση που… πονάει την Ιντερ είναι αυτή του Τσάμπιονς Λιγκ. Και ήταν λογικό ο Πορτογάλος να ρωτηθεί και γιΆ αυτό: "Είναι το όνειρο κάθε ομάδας. Κάθε χρόνο υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες που είναι φαβορί. Τέσσερις αγγλικές, τρεις ισπανικές, μία γερμανική και τρεις ιταλικές. Αυτές κάνουν τη διαφορά. Εγώ το έχω κατακτήσει μία φορά και άλλες δύο έχω φτάσει στα ημιτελικά. Με την Τσέλσι δεν τα κατάφερα αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Αν εδώ είναι πιο δύσκολο να το κάνω απΆ ότι με την Τσέλσι, θα το αντιμετωπίσω. Ο στόχος μου είναι πάντα ένας: να κερδίζω".
Μεταγραφές
Το κεφάλαιο μεταγραφές ήταν θέμα χρόνου να αναφερθεί και από τη στιγμή που η μεταγραφολογία έχει ήδη ξεκινήσει σε συνδυασμό με τα υπέρογκα ποσά που ξοδεύει κάθε χρόνο ο Μοράτι, οι Ιταλοί δημοσιογράφοι «βομβάρδισαν» τον Μουρίνιο με ερωτήσεις:
"Δεν μπορώ να πω κάτι ακόμα. Νωρίτερα είπα ότι θα ήθελα 2-3 προσθήκες. Αλλά δεν ξέρω τις θέσεις. Θέλω να συναντηθώ με τους παίκτες μου, να μιλήσουμε, να τους δω στην προπόνηση".
"Εσιέν και Λάμπρντ; Ημουν σίγουρος ότι θα ρωτούσατε. Σας είπα δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμα".
Αναφορικά με τον Αντριάνο, ο «special one» δήλωσε: "Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Στις 18 Ιουνίου θα ταξιδέψω στη λατινική Αμερική για να δω το Βραζιλία-Αργεντινή. Τότε θα δω τους Βραζιλιάνους και τους Αργεντινούς μου. Θα μιλήσω και με τον Κρέσπο, με τον οποίο έχουμε ξανασυνεργαστεί και θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ".
Προσδοκίες
Τέλος, μίλησε για τους στόχους που έχει θέσει με την Ιντερ: "Οταν έφτασα εδώ, ο κύριος Μοράτι μου έδωσε ένα αναλυτικό βιβλίο με την ιστορία της Ιντερ. Εγώ όμως θέλω να γράψω νέα ιστορία με την Ιντερ. Θέλω οι παίκτες να ξεχάσουν τι έχουν κερδίσει. Είναι πλέον ιστορία. Είναι παρελθόν. Εχω φιλοδοξίες και θέλω να με βοηθήσουν".
Αν καταφέρει να μεταμορφώσει την πιο λούζερ ομάδα σε νικητή τι να πω...![]()
για να τον δουμε τι θα κανει στο τσ.λ.γιατι για αυτο τον πηρε ο μορατι.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εγω πιστευω οτι θα απομυθοποιηθει στην Ιντερ.
Δεν ειναι Τσελσι που ειχε 50 χρονια να παρει πρωταθλημα, αυτοι εχουν 3 πρωταθληματα σερί κι αν του χρονου δεν το σηκωσει θα φαει τορτελινι αλ'αραμπιάτα στη μουρη που θα ειναι ολο δικο του.
Με ιταλικά υψηλού επιπέδου μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Ζοσέ Μουρίνιο, και εντυπωσίασε το σύνολο των παρευρισκόμενων στην επίσημη παρουσίασή του.
«Δεν θέλω να απαντήσω στα πορτογαλικά, γιατί θα ξεχάσω τα ιταλικά μου» απάντησε σε συμπατριώτη του δημοσιογράφο ο νέος τεχνικός της Ίντερ, ενώ λίγο αργότερα υπογράμμισε, σε ερώτηση ¶γγλου δημοσιογράφου, πως «δεν είμαι ένας ξεχωριστός άνθρωπος, θέλω να είμαι ο Ζοζέ Μουρίνιο που ήμουν πάντοτε και ο οποίος έχει μεγάλο πάθος με τη δουλειά του».
Ερωτηθείς για τις κινήσεις των «νερατζούρι» στη μεταγραφική αγορά, ο Πορτογάλος τεχνικός διευκρίνισε ότι «δεν είναι αλήθεια πως ζήτησα από τον Μοράτι πολλούς ποδοσφαιριστές. Θα έρθουν ένας-δύο, το πολύ τρεις νέοι παίκτες».
ναι ένας-δύο των 120 εκατ. ευρώ ο καθένας
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Το ότι ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς ήταν "ξένο σώμα" στην Ίντερ είναι γνωστό. Το ότι η διοίκηση των "νερατζούρι" του έβαλε πωλητήριο, επίσης. Το ότι όμως ο Ζοσέ Μουρίνιο έβαλε τον Σέρβο να προπονείται με την ομάδα των Νέων, είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως ο 30χρονος πρέπει να βρει αμέσως τη νέα του ομάδα.
Ο πολυσύνθετος μέσος διένυσε μια πολύ καλή σεζόν με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, αλλά παρά το γεγονός ότι λογιζόταν ως βασικός, η έλευση του Μουρίνιο σήμανε την αποχώρησή του. Το ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες ήταν άμεσο. Μάλιστα, Γιουβέντους και Λάτσιο κατέθεσαν επίσημες προτάσεις, την ίδια στιγμή που η Μίλαν φερόταν να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις. Ο Στάνκοβιτς τόνισε πως δεν επιστρέφει στους "λατσιάλι", ενώ οι φίλοι των "μπιανκονέρι" έκαναν μπλόκο στη μεταγραφή με διαμαρτυρίες και απειλές αποχής από το γήπεδο!
Το μέλλον του Στάνκοβιτς κρίνεται αβέβαιο, καθώς ναι μεν ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία, όμως οι προτάσεις έπαψαν να έρχονται στα γραφεία της Ίντερ.
Η προετοιμασία των πρωταθλητών ξεκινάει στις αρχές του Ιουλίου και στον 30χρονο Σέρβο έγινε ξεκάθαρα γνωστό ότι δεν θα ακολουθήσει την ομάδα, καθώς ο "Special One" "πέταξε" τον διεθνή παίκτη στην ομάδα των Νέων. Αυτή κίνηση θεωρήθηκε προσβλητική από τον μάνατζερ του παίκτη, ο οποίος δέχεται πιέσεις να βρει εγκαίρως ομάδα για τον πελάτη του.
Με τη φανέλα της Ίντερ θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Αμαντίνο Μαντσίνι
Ο Μαντσίνι αποτελεί ποδοσφαιριστή των "νερατζούρι", καθώς Ρόμα και Ίντερ φέρονται να τα βρήκαν σε όλα για την μετακίνηση του παίκτη στο "Σαν Σίρο".
Μάλιστα, ήταν ήδη γνωστό εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα ότι ο Βραζιλιάνος διεθνής μέσος δεν επρόκειτο να συνεχίσει την καριέρα του στο "Ολίμπικο".
Πρώιμες εκτιμήσεις θέλουν τη "χρυσή τομή" να βρίσκεται περίπου στα 13 εκατομμύρια ευρώ, με τον Μαντσίνι να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα 3.5 εκατομμύρια ευρώ.
"Και οι δύο πλευρές είναι ικανοποιημένες", δήλωσε ο Γκαμπριέλε Οριάλι, παράγοντας της Ίντερ, στο Sky Sport Italia.
"Ελπίζουμε ότι ο Μαντσίνι θα τα καταφέρει εξίσου καλά με τον Κριστιάν Κίβου και να αποδειχθεί ένα σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας", κατέληξε ο Οριάλι.
Πηγή: By Sport24
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
θα φτιαξουν υπςερομαδα αυτοι.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Κάθε χρόνο υπερομάδα φτιάχνουν και κάθε χρόνο παίρνουν τον μπούλο!!
ΥΓ. Στο Ch. L. εννοώ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ .
υπαρχει ενας μονο τροπος ν`αγαπας τον Ολυμπιακο , ο Απολυτος
Ο νέος τεχνικός της Ιντερ, Ζοσέ Μουρίνιο, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται λίγο καιρό στο Μιλάνο, κατάφερε να προκαλέσει την δυσαρέσκεια και τις αποδοκιμασίες των τιφόζι της ομάδας.
Μετά από εντολή του πορτογάλου τεχνικού, απαγορεύθηκε σε εκατοντάδες φίλους της Ιντερ να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας, λόγω του φόβου κατασκόπων!
Πολλοί από αυτούς είχαν διανύσει μεγάλες αποστάσεις για να δουν τους παίκτες και τον πορτογάλο, αλλά εξοργίστηκαν όταν ενημερώθηκαν πως δεν μπορούν να δουν την προπόνηση, μετά από εντολή του Μουρίνιο, και ξέσπασαν σε έντονες αποδοκιμασίες κατά του πορτογάλου.
Αυτό το γεγονός ανάγκασε την διοίκηση της ομάδας να εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία ο Μουρίνιο απολογείται, σε πρώτο πρόσωπο, για τα όσα συνέβησαν.
"Τρέφω τεράστια εκτίμηση στους οπαδούς της ομάδας μας, γιΆ αυτό και την προηγούμενη εβδομάδα οι προπονήσεις ήταν ανοικτές για το κοινό. Ωστόσο, θα πρέπει ο κόσμος να γνωρίζει ότι ανάμεσά σε όσους πάρα πολλούς έρχονται για να δείξουν την αφοσίωσή τους στην ομάδα, υπάρχουν και παρά πολλοί εκπρόσωποι και κατάσκοποι άλλων ομάδων..."
"Ομάδων, που μέσα στη χρονιά είναι πιθανό να τις συναντήσουμε μπροστά μας και να είναι αντίπαλοί μας. Υπήρχε η απόφαση να δοκιμάσουμε διάφορα σχήματα και να κάνουμε κάποια συγκεκριμένα τεστ καθώς παίζουμε και το πρώτο μας φιλικό. Ετσι, αποφάσισα η προπόνηση να γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Αυτός ήταν και ο μόνος λόγος της απόφασής μου και οι οπαδοί της Ιντερ πρέπει να το γνωρίζουν".
Πηγή: By Sport
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
αυτος φοβαται και τον ισκιο του.σιγα ρε μεγαλε που θα σου δουν τους παικτες...δεν τους ξερουνε;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αμα θελει να δουλεψει θα κλεισει τις πορτες. Με κοσμο στη κερκιδα δεν ειναι προπονηση, ειναι πανηγυρι.
IERO (06-08-08)
Κρέσπο: «Θέλουν να με ξεφορτωθούν, αλλά εγώ θα μείνω»
Τη δυσαρέσκεια του Ερνάν Κρέσπο προκάλεσε η απόφαση του Ζοσέ Μουρίνιο να μην τον συμπεριλάβει στην 25άδα των παικτών της Ίντερ που θα έχουν δικαίωμα στη φάση των ομίλων του Champions League. Ο Αργεντινός επιθετικός εξέλαβε την κίνηση αυτή σαν μήνυμα πως πρέπει να αποχωρήσει από τους «νερατζούρι».
«Ώστε η Ίντερ θέλει να με ξεφορτωθεί; Κρίμα, γιατί εγώ δεν πρόκειται να φύγω ακόμη και αν χρειαστεί να είμαι μόνιμα στον πάγκο», δήλωσε ο 33χρονος άσος, ο οποίος πάντως αγωνίστηκε ως αλλαγή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στη Σαμπντόρια.
![]()
προχθες επέστρεψα από Μιλάνο . είχα την τύχη να βρεθώ στο ίδιο μαγαζί ρουχισμού με τον Ιμπραϊμοβίτς και την ατυχία να μην έχω μαζί κινητό για να φωτογραφηθώ μαζί του ( πως το έκανα αυτό έιναι ένα άλλο θέμα $^&*$ !!!!). πιάσαμε μια ψιλοκουβεντούλα όσο ψωνίζαμε . ότι έιναι λίγο φίρμα είναι αλλά πάλι ομιλιτικός . μετά από την κουβέντα μας νομίζω ότι πιο πολύ τον ένοιαξε η νίκη της Σουηδίας (επί της Ελλάδας) παρά η νίκη της Ιντερ (επί του λαγού). σχεδόν τον είχε γραμένο τον βάζελο !!! όταν του είπα για το γκολ (μπραβο , ωραίο κλπ κλπ ) μου απάντησε απλά ότι έχει ξαναβάλει τέτοιο .
όσο για το γκολ , το οποίο οι ιταλοί ονόμασαν "ταε κβο ντο" : το είδα από την τηλεόραση (δυστυχώς δεν μπορούσα να πάω στο γήπεδο) . Η Ραϊ δεν είχε τα δικαιώματα του αγώνα και έκανε περιγραφή του ματς ένας δημοσιογράφος -τον οποίο και έδειχνε η κάμερα γκρο-πλαν 90' . πεταγώταν , ενθουσιαζόταν ,φώναζε σε μια φάση που ο μώρας έκοψε τον Ιμπρα σχεδόν έβαλε τα κλάματα (μιλάμε για πολύ γέλιο). κάθε σοβαρή φάση την περιέγραφαν στο στούντιο σε πίνακα τακτικής με μαγνητάκια . επειδή αυτό δεν αντέχεται το γυρισα στο sky sports αλλά ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ : το παιχνίδι ΑΕΚ-ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ η Νετ δεν μπορεί να δείξει το ματς ,περιγραφή με τον Δαρα σχολιαστή (να βλέπεις την φάτσα του 90',με φόντο τους υπόλοιπους δημοσιγράφους στα δημ.θεωρεία) και σε κάθε χαμένη ευκαιρία επιστροφή στο στούντιο . Η Καραμανλή να μας δείχνει στον πίνακα με τα μαγνητάκια την φάση , τον Παπαδημητρίου να περιγράφει τις κινήσεις των παικτών και να σχολιάζουν καπάκι οι Μίχος/Κωνσταντίνου/Κωστής .
μιλάμε εκεί τραγουδάς "κόλαση έχει γίνει η ζωή μου"
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Bookmarks