Εγω επειδή ποτέ δε γουσταρα Ιταλική ομάδα παρά μόνο τη Νάπολι και αυτό για όσο έπαιζε ο Θεός Ντιέγκο εκεί (και όχι Ντιόγκο) με όποιον και να παίζουν οι Ιταλοί είμαι με τους άλλοι. Αλλά στην τελική δεκάρα δε δινω ποιος θα περασει αφου βλεπω μπάλα.
και γω με τη μιλαν αλλα με τετοια μπαλιτσα και η αρσεναλ να περασει δε θα με χαλαγε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εγω επειδή ποτέ δε γουσταρα Ιταλική ομάδα παρά μόνο τη Νάπολι και αυτό για όσο έπαιζε ο Θεός Ντιέγκο εκεί (και όχι Ντιόγκο) με όποιον και να παίζουν οι Ιταλοί είμαι με τους άλλοι. Αλλά στην τελική δεκάρα δε δινω ποιος θα περασει αφου βλεπω μπάλα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Εννοείται, Άρσεναλ! Δεν γουστάρω μία τους μαυρο-πίθηκους του Μιλάνο!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Ελα μωρή Αρσεναλ!
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Παντως στο β' μερος έπεσε ψοφιμίαση και οι Ιταλοι απειλούν περισσότερο. Λογικό φυσικά αφού οι Αγγλοι θα τα δώσουν όλα για το γκολ, αλλά βλεπω να ζορίζει το πράγμα , τουλαχιστον στις αρχες του β' μέρους.
Μαλακα τι έχασε τώρα ο Φανπροπερσης;
Τι έχασε ρε παιδιά?
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Αμέρικαν μπαρ έγινε το ματσάκι, αλάνας εντελώς.
Κοιμήθηκαν οι Άγγλοι!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
δεν υπάαααααααααααααααρχει! Τι έβγαλε ο άνθρωπας!
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Ωραίο ματσάκι ήτανε άξιζε τον κοπο η παρακολούθησή του.
Coach (06-03-12)
Μακάρι να μπει 4ο να δούμε παράταση ...
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Καλα θα ήταν αλλά έτσι κι αλλιώς πεθαμένους τους βλέπω, δε νομίζω να βλέπαμε κάτι εξαιρετικά καλό. Πάντως δύσκολα, καθώς η Αρσεναλ σέρνεται κυριολεκτικά το τελευταίο τέταρτο. Προσπαθεί μεν αλλά...
αξιζε και ενα 4ο σημερα η αρσεναλ...η μιλαν 6...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Εσωσε το γόητρό της η Αρσεναλ, καθότι είχε ξεφτιλιστεί στο πρώτο ματς. Πάντως η φετινή διοργάνωση είναι το Βατερλώ των Εγγλέζων, πλέον η προβληματική Τσέλσι του Ντι Ματέο είναι το τελευταίο αποκούμπι τους για να μη μείνουν χωρίς ομάδα από τη φάση των 16.
ουτε η τσελσι θα περασει
—John Lennon
Η Μίλαν απέσυρε σήμερα τις μαύρες εμφανίσεις!![]()
www.f1rstlap.com
Ανανέωσε ο Ροζίτσκι...
Bookmarks