chainsaw (11-04-11)
Μεγαλη σφαλιαρα για τα κανονια..
Παντως η αρσεναλ οσο ωραιο ποδοσφαιρο κι αν παιζει δεν ειναι ομαδα που μπορεις να την εμπιστευτεις.
chainsaw (11-04-11)
Aκόμα 2 πεταμένοι βαθμοί απέναντι στη Σάντερλαντ αλλά βέβαια το μυαλό ήταν στον Καμπ Νου.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μου αρεσει που λενε ειχετο μυαλο τις στο ματς με την Μπαρτσελονα...απορω τι σκεφτεται αφου θα φαει 4αρα...
Η Άρσεναλ πουλήθηκε σε Αμερικανό πολυεκατομμυριούχο!
Όχι πως δεν πήγαινε καλά, αλλά η Άρσεναλ έχει νέο ιδιοκτήτη και θέλει να πάει καλύτερα! Ο Αμερικανός πολυεκατομμυριούχος Σταν Κρένκε (photo) ήρθε σε οριστική συμφωνία και έναντι 731 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών είναι ο νέος ιδιοκτήτης των «κανονιέρηδων».
Ο Κρένκε κατείχε το 30% των μετοχών και προσέφερε 11.750 λίρες για κάθε μετοχή στους υπόλοιπους, με συνέπεια να εξασφαλίσει το 17% των μετοχών του Ντάνι Φρίτζμαν και το 16% των μετοχών της Νίνα Μπρέισγουελ – Σμιθ.
Ο Κρένκε είναι ιδιοκτήτης μιας σειράς ομάδων στις ΗΠΑ (Ντένβερ Νάγγετς -ΝΒΑ, Κολοράντο Ράπιντς - MLS, Κολοράντο Άβελανς - NHL, Κολοράντο Μάμεθ -λακρός, Σεν Λούις Ραμς - NFL) και από σήμερα, ελέγχει το 63% της Άρσεναλ. Σύμφωνα με την αγγλική νομοθεσία, τώρα είναι υποχρεωμένος για να καταθέσει προσφορά στους υπόλοιπους μετόχους. Αυτό σημαίνει πως θα πάει και για τις μετοχές του 27% που κατέχει ο Ρώσος μεγιστάνας του χαλκού Άλισερ Ουσμάνοβ.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που αυξάνουμε την εμπλοκή μας με την Άρσεναλ. Είναι μια ομάδα με σπουδαία ιστορία και διαθέτει έναν εξαίρετο προπονητή στο πρόσωπο του Αρσέν Βενγκέρ. Σκοπεύουμε να πατήσουμε πάνω στη σπουδαία παράδοση για να την κάνουμε ακόμη μεγαλύτερη», ανέφερε ευτυχής ο Κρένκε, ο οποίος δήλωσε ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι άλλοι μέτοχοι.
Πλέον, η Άρσεναλ γίνεται η τρίτη πολύ μεγάλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που ελέγχεται από Αμερικανό επιχειρηματία, μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εσχάτως, τη Λίβερπουλ.
........... έλεος με τα αμερικανάκια !!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
chainsaw (11-04-11)
Αν καταφέρει να τους διαχειριστεί καλά τότε θα πάνε καλά. Αν τα κάνουν σκατά όπως με τη Λίβερπουλ τότε θα κάνει 200 χρόνια να ξαναδει τίτλο.
Ο Βενγκέρ δεν πολυγουστάρει τέτοιες καταστάσεις.
www.f1rstlap.com
Ξεφτίλα.
To έκαναν το θαύμα τους τα τρομερά μωρά του Βενγκέρ και πλέον το πρωτάθλημα παίρνει φωτιά στις 3 τελευταίες αγωνιστικές. Ματς - τελικός το επόμενο Σ/Κ μεταξύ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, στο κόλπο και η Άρσεναλ έστω και μαθηματικά.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Αν η Άρσεναλ δεν έχανε "παιχνιδάκια" θα μιλούσαμε για τη νέα Πρωταθλήτρια Αγγλίας χθες. Αλλά είναι αυτό που είπες ... "μωρά" του Βενγκέρ. Χωρίς εμπειρία.
www.f1rstlap.com
Σκιές για Βενγκέρ και ντόπινγκ
Δηλώσεις που θα προκαλέσουν σάλο στην Αγγλία έκανε ο παλαίμαχος άσος Πολ Μέρσον, που απασχόλησε τα ΜΜΕ στο νησί μέχρι και πρόσφατα.
Ο πρώην άσος της Άρσεναλ και της Άστον Βίλα μίλησε για την περίοδο που συνυπήρξε με τον Αρσέν Βενγκέρ στην ομάδα, αποκαλύπτοντας πως του χορηγούσαν άγνωστες ουσίες.
Συγκεκριμένα ο Μέρσον πρόλαβε μόλις για μία σεζόν τον Αλσατό τεχνικό, όμως όπως φαίνεται θυμάται καλά τι συνέβαινε εκείνη την περίοδο.
"Καμιά φορά όταν ερχόντουσαν μεγάλα παιχνίδια πηγαίναμε σε ένα θέρετρο Islington όπου που έκαναν μία κίτρινη ένεση στο μπράτσο. Ποτέ δεν ρώτησα τι ήταν, αφού είχα εμπιστοσύνη στον προπονητή".
Στη συνέχεια έγινε ακόμα πιο αποκαλυπτικός:
"Εκείνη την περίοδο τίποτα δεν μπορούσε να με τρομάξει με αυτά που έκανα", ενώ παραδέχθηκε πως ήταν αλκοολικός και χρήστης ναρκωτικών!
πηγή: sport24
www.f1rstlap.com
χυμος πορτοκαλιου ηταν το κιτρινο υγρο ρε βλακα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ούτε στη Γερμανία δεν πάει ο Φάμπρεγκας. Από την Άρσεναλ δηλώνουν ότι παραμένει τραυματίας αλλά η προσπάθεια για μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα, απλά συνεχίζεται.
www.f1rstlap.com
Aπο το κακο στο χειροτερο παει δυστυχως η ομαδα.Οχι μονο δεν ενισχυθηκε αλλα χανει και φαμπρεγκας,νασρι.
Βλέπω τον Βενγκέρ να κουνάει μαντήλι στο τέλος της σεζόν!
www.f1rstlap.com
Λες να κάνει αυτό που δεν έκανε το 1996?![]()
χάλι μαύρο χθες η ομάδα...θα χάσει και σχεδόν τζάμπα τους Φάμπρεγκας και Νασρί......υπόθεση του Μάντσεστερ τον βλέπω τον φετινό τίτλο.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Aμα ενα τοσο μεγαλο κλαμπ πουλαει ετσι ευκολα τους καλυτερους παικτες του,τοτε τι να περιμενεις;Τουλαχιστον τον νασρι που δεν ειχε προβλημα να μεινει,μπορουσαν να το κρατησουν.Πηραν πολλα χρηματα απο τις αλλες πωλησεις.
chainsaw (17-08-11)
αντι στην περσινη καλη ομαδα να κανουν 2 καλες προσθηκες και να διεκδικησουν πρωταθλημα και τσου λου, διαλυσαν την περσινη ομαδα που χτιζοταν 3 χρονια. πανω στο πικ τους εφυγαν φαμπρεγας, κλισι, μαλλον νασρι και δεν ξερω και ποιος αλλος.
τελικα το αποκορυφωμα αυτη της ομαδας ηταν η ομαδα των βιειρα,ανρι, μπεργκαμπ κλπ που πηρε το πρωταθλημα και εφτασε τελικο τσαμπιονς λιγκ. απο κει και περα ο βενγκερ πηγε να χτισει μια καινουρια ομαδα αλλα εχοντας και ενα παραπανω αντιπαλο στην αγγλια (τσελσι) δεν τα καταφερε. η αρσεναλ παντα καταφερνε να καλυψει τις απωλιες που ειχε αλλα φετος οτι και να κανει ο αλσατος δεν ειναι σε επιπεδο πρωταθλητισμου. θα παλεψει μαλλον με λιβερπουλ και τοτεναμ για την 4η θεση.
παντως μεγαλη αδικια να χρεωνεται στον βενγκερ αυτη η αποτυχια. ο ανθρωπος πηρε μια μετρια αγγλικη ομαδα και της προσεφερε πολλες επιτυχιες, αλλαξε ολη της τη νοοτροπια και επαιξε απολαυστικοτατο ποδοσφαιρο κατα καιρους. πλεον εκλεισε ο κυκλος της αρσεναλ νομιζω.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Τρεμε Αρσεναλ ερχεται ο φιογκος....![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks