Δεν διαφωνώ: Πηγαίνει κουτί με τα στάνταρ της Άρσεναλ...
Ο Wellbeck δεν έπρεπε να φύγει.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Δεν διαφωνώ: Πηγαίνει κουτί με τα στάνταρ της Άρσεναλ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μια και πιάσαμε τα έπη των παικτών της, ήρθε και ο Οζίλ, να πει και κάποιες αλήθειες...
Ρε Οζίλ, Λίβερπουλ είναι ο άνθρωπος (photo)
Ο Μεσούτ Οζίλ έβγαλε φωτογραφία με τον σταρ του Χόλιγουντ, Σάμιουελ Τζάκσον αλλά δεν ήξερε τι ομάδα είναι, κάνοντας γκάφα
Μετά το φινάλε της αναμέτρησης της Άρσεναλ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (2-2) στο Emirates, ο Μεσούτ Οζίλ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει στα αποδυτήρια του γηπέδου, τον Σάμιουελ Τζάκσον.
Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε θετικά στο αίτημα του νεαρού άσου των «κανονιέρηδων» για μία φωτογραφία, στα όσα είπαν όμως ο Οζίλ δεν ρώτησε τον Τζάκσον τι ομάδα είναι.
Ο νεαρός χαφ θεώρησε πως για να πήγε στο Emirates ο γνωστός ηθοποιός, υποστηρίζει την Άρσεναλ, ωστόσο δεν ήξερε πως είναι φανατικός φίλος της Λίβερπουλ.
Δημοσιεύοντας τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, o Οζίλ έγραψε αρχικά:
«Σάμιουελ Τζάκσον: Δεν ξέρει πολλά μόνο από ταινίες, υποστηρίζει και την καλύτερη ομάδα!»
Όταν έμαθε ότι ο γνωστός ηθοποιός είναι Λίβερπουλ, ο Οζίλ αναγκάστηκε να σβήσει τη δημοσίευση αλλά ξαναπόσταρε τη φωτογραφία μαζί του, με άλλο μήνυμα αυτή τη φορά.
Ο Σάμιουελ Τζάκσον και εγώ μετά το ματς του Σαββάτου:
![]()
Φρικαλέα γκάφα. Μα είναι δυνατόν να μην γνωρίζει τις προτιμήσεις όλων των ηθοποιών του Χόλλυγουντ, του Μπόλλυγουντ, της Τσινετιτά και της Κλακ Φιλμς?
BrazHlias (15-09-14), Faithful (15-09-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-09-14)
Φυσικά και είναι λογικό το σκεπτικό, αλλά ήταν και κορυφαίο...
Αυτός δεν είναι ο Σάμιουελ Τζάκσον... ο Νικ Φιούρι είναι. Και υποστηρίζει Λεβαδειακό. Ασχετε...![]()
There is a Dude in town
sirkostas (16-09-14), vasilis-thrylos7 (18-09-14)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ομαδάρα εκείνη και άξιζε να σηκώσει το τρόπαιο του ΤΛ 2006, αλλά άλλαι αι βουλαί των μανατζαραίων που το έδωσαν πραξικοπηματικά στην Μάρθα Κλάψα της Καταλωνίας.
περα απο ενα πεναλτι-αποβολη που ηταν ξεκαθαρο δεν θυμαμαι που ευνοηθηκε σε εκεινο το παιχνιδι η βαρκα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
vasilis-thrylos7 (17-10-14)
Και γιατί ν'αγιάσει, τύπε;! Για να της ανάβουμε κερί στο μανουάλι;!![]()
There is a Dude in town
Διακρίνω μία εμπάθεια απέναντι στην ομάδα που είναι κόντρα στο Μαδριλένικο κατεστημένο από εποχής Φράνκο και εντεύθεν και η διοίκησή της έχει πιαστεί μαζί με τους παίκτες να παίρνουν κάτι παραπάνω από μία μίζα και δεν κουνήθηκε φύλλο...
Γι' αυτό, δεν θα συμμετάσχω στη συζήτηση.
Νομίζετε ότι εδώ, τους σκίζουμε;
Πάρ'τε άλλη μία γεύση από Αγγλία:
Νάτσο, Μοντρεάλ, ο στόχος...
Δεν ήταν και η καλύτερη ιδέα, όπως αποδείχτηκε, να βάλει η Άρσεναλ τον Νάτσο Μονρεάλ να απαντήσει σε ερωτήσεις φίλων της ομάδας μέσω Twitter μετά το 3-3 με την Άντερλεχτ. Ο Ισπανός μπακ «κατακρεουργήθηκε» από τα κακεντρεχή ερωτήματα των αγανακτισμένων φίλων της λονδρέζικης ομάδας.
Δείτε ορισμένα από αυτά…
«Θα μπορούσαμε να σε ανταλλάξουμε με ένα μπολ με νάτσος; Αυτά μπορεί να αμύνονταν καλύτερα από σένα».
«Πότε θα φύγεις από την Άρσεναλ; ΥΓ: Αμέσως, σε παρακαλώ».
«Νάτσο, είσαι γνωστός σαν ένας άθλιος αριστερός μπακ. Γιατί, λοιπόν, ο Βενγκέρ πιστεύει πως θα είσαι καλύτερος σαν στόπερ ή μέσος;».
«Γιατί δεν σε έχουμε ακόμη πουλήσει; Είναι σαφές πως δεν κάνεις για την Άρσεναλ. Θα ήταν δύσκολο να έχεις λίγες συμμετοχές ακόμη και στην Τότεναμ».
«Μήπως εσύ και η υπόλοιπη ομάδα θα ήταν καλύτερο να προπονείστε για να διορθώσετε τα λάθη σας, από το να απαντάτε ερωτήσεις στο Twitter;».
«Γιατί είσαι τόσο σκ..α;».
8PYLOS (06-11-14)
Φλεγματικοί οι Άγγλοι, όπως πάντα! Εδώ θα πέφτανε μπινελίκια, εκεί τους σφάζουνε με το βαμβάκι! Διαφορά κουλτούρας...
Όσο για την Άρσεναλ: κάθε χρόνο τα ίδια! Ταβάνι η πρόκριση στους "16" και η 4άδα στην Πρέμιερ για να ξαναπάνε στο επόμενο CHL. Πιο προβλέψιμη ομάδα δεν παίζει να υπάρχει: ούτε χειρότερα, ούτε καλύτερα ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ...
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
BrazHlias (07-11-14)
Το σκίσιμο που έφαγε ο Κάρικ, πέρυσι, ακόμα δεν το έπιασε κανένας, αλλά είναι και άλλο το επίπεδο της ομάδας, εν γένει, όπως και να το κάνουμε...
Διαφορά κουλτούρας το "γιατί είσαι τόσο σκατά";! Οκ, εδώ θα λέγαμε για το νινί της μάνας του που το αναζητούμε να το γλεντήσουμε αλλά όχι ότι εκεί σηκώνουν το μονόκλ να δουν αν κινείσαι...
There is a Dude in town
8PYLOS (06-11-14)
Για τα μέτρα των Άγγλων και αυτά τα αιχμηρά, είναι κάτι σαν χριστοπαναγίες, εδώ.
Άλλο που εμάς, (ή όσους ασχολούνται, με κάτι τέτοια, από εμάς) δεν μας κόβει να εκφραστούμε έτσι, όταν μας δοθεί η ευκαιρία και αρχίζουμε τις άναρθρες κραυγές και τα τυφλά χτυπήματα με το ρόπαλο κατά βούληση...
SOLID (07-11-14)
Bookmarks