Αυτό θα πει τύχη, όχι αστεία.
Στη πρώτη προπόνησή του με την Αρσεναλ ο Κάλστρομ τραυματίστηκε και θα μείνει 3 μήνες έξω.
Αυτό θα πει τύχη, όχι αστεία.
Στη πρώτη προπόνησή του με την Αρσεναλ ο Κάλστρομ τραυματίστηκε και θα μείνει 3 μήνες έξω.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Με τα δεύτερα καθάρισε τη Λίβερπουλ στο Κύπελλο Αγγλίας.
Εκείνος ο Σουάρες παιχταράς, αλλά με συμπεριφορά Καστιγιάρας. Απίστευτα εκνευριστικός παίχτης.
Πολύ ξινή φάτσα ο τύπος. Τον στύβεις και πίνει λεμονάδα...
There is a Dude in town
sirkostas (17-02-14)
ρε κοπελια, αν απλα ειχατε κοιμηθει, δεν θα μιλαγαμε για ροζ σκανδαλο...«Δεν κοιμήθηκα με τον Ζιρού»
Νέα τροπή δόθηκε στο ροζ σκάνδαλο με τον Ολιβιέ Ζιρού, καθώς η «πέτρα του σκανδάλου» δήλωσε πως δεν κοιμήθηκε μαζί του.
Σε σίριαλ εξελίσσεται η υπόθεση του Ολιβιέ Ζιρού και της απιστίας απέναντι στη σύζυγό του και την… Άρσεναλ.
Ο Γάλλος επιθετικός αποκαλύφθηκε πως είχε συνευρεθεί με το μοντέλο Σίλια Κέι πριν το παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας. Μάλιστα απολογήθηκε μέσω Twitter για τις πράξεις του.
Πριν λίγες ώρες, ωστόσο, η «πέτρα του σκανδάλου» ισχυρίστηκε πως ουδέποτε κοιμήθηκε με τον ποδοσφαιριστή. «Προφανώς κανένας δεν ξέρει να διαβάζει. Ελέγξτε τις πηγές σας, ηλίθιοι. Δεν κοιμηθήκαμε μαζί», ανέφερε η 34χρονη που μέσα σε ελάχιστες μέρες είδες τους… ακόλουθούς της στο Twitter να αυξάνονται από 2.000 σε 16.000.
Τότε για τι ακριβώς απολογήθηκε ο Ζιρού;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δεν ξέρεις ποια πότισες ρε τύπε κι εκτίθεσαι και μόνος. Κοίτα κάτι τύποι που βγάζουν λεφτά...![]()
There is a Dude in town
Καλά, το ότι καρφώθηκε είναι δεδομένο. Το θέμα είναι για πόσα;! Για να ξέρω τί να κουβαλάω μαζί μου...![]()
There is a Dude in town
Έρχεται σήμερα ο κωλομπαράς Ριμπερί μαζί με την κόκκινη αρμάδα στο Emirates και θα βάλει τάξη στα "καρφώματα"..![]()
Κάτι μου λέει ότι απόψε θα υποφέρουν κι αυτοί... Όχι όσο η Λεβερκούζεν βέβαια, αλλά νομίζω ότι η Μπάγερν πάει φορτσάτη στο Λονδίνο να το λήξει από απόψε το πανηγύρι..
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Πέρσι κόντεψαν να της κάνουν απίστευτη κηδεία της Μπάγερν. Εγώ νομίζω ότι η Αρσεναλ έχει τύχη σ' αυτό το παιχνίδι.
BrazHlias (19-02-14), VALVERDES_7 (19-02-14)
Με κανα ταληράκι συμβιβλαζονται ή να το συζητήσουν στο γήπεδο;
There is a Dude in town
Ρε μάγκες, μη τρελλαίνεστε. Δεν είναι 3 το λάδι-3 το ξύδι το ποδόσφαιρο.
Εγώ ξαναλέω ότι έχει τύχη η Αρσεναλ.
Καλά ρε παιδιά, ότι πείτε. Εγώ πάντως με τέτοια απόδοση δεν θα ποντάριζα ούτε ένα αλβανικό λεκ στο 2πλό της Μπάγερν.
Κι όπως πολύ σωστά είπε τώρα ο Τσιάρτας, ο Γκουαρντιόλα δυσκολεύεται πάντα απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα και στο Λονδίνο δεν έχει νικήσει ποτέ.
Bookmarks