Νίκο, προετοιμάζεις τον Αρσέν να έρθει Πειραιά?
Αυτή η ομάδα, με αυτήν τη δομή και αυτήν τη νοοτροπία, η οποία στα τελευταία χρόνια της έχει επιτρέψει να μην κυνηγάει απολύτως τίποτα, νομοτελειακά δεν έχει καμία τύχη. Μόνο προς τα κάτω μπορεί να πάει. Ασχέτως της προσφοράς του, ο Βενγκέρ, καλό θα ήταν να φύγει, να μην φορτώνεται και λάθη υπολοίπων.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Νίκο, προετοιμάζεις τον Αρσέν να έρθει Πειραιά?
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
voskos_7 (18-08-13)
8PYLOS (18-08-13)
EPL - Matchday 2 - 24/08/2013
Fulham vs Arsenal
Encoding : video 3000 Kbps h.264 mkv 25fps - audio mp3 192kbps Duration : 01:40:00
Size : ~2,3GB Release Type : HD 720p Full Match
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Τα Links ΔΕΝ είναι δικά μου
Σε ένα κωλόμπαρο ένα βράδυ έπεσα τέζα
Κι είδα τον Λούκι Λουκ στη θύρα την 7
♬.:Γυμνά Καλώδια:.♬
Οζίλ με μια 50αρού έκλεισε η Αρσεναλ, σύμφωνα με τον αγγλικό τύπο.
Να κάνω μία ενοχλητική ερώτηση, αν ισχύει: Και ο Καθόρλα;
Ο Καθόρλα σήμερα ήταν στη πτέρυγα. Ο Οζίλ θα πάει πίσω από τον στράικερ. Βασικά τον Καθόρλα τον θυμάμαι συνήθως δεξιά, με τη Βιγιαρεάλ και με την Ισπανία (αναπληρωματικός στη δεύτερη).
Σωστά, πάλι ο Γουόλκοτ θα το φάει το πακέτο...
Με τη Βιγιαρέαλ και την Εθνική όντως στα δεξιά, με τη Μάλαγα έφτιαχνε παιχνίδι (τριπλέτα στα χαφ, Τουλαλάν, Καθόρλα, Ίσκο) και στην Άρσεναλ κατέληξε να παίζει στα αριστερά με το ανάποδο πόδι. Στο ντεμαράζ της Άρσεναλ πέρσυ στο τέλος της χρονιάς έκανε τα καλύτερά του ματς σε αυτή τη θέση, περίπου τα μισά γκολ και ασίστ που είχε όλη τη χρονιά μέσα σε ενάμιση μήνα!!
Η βασική 3άδα μπροστά (αν δεν προκύψουν τραυματισμοί) θα βγαίνει από τους Ζιρού/Καθόρλα/Γουόλκοτ/Ποντόλσκι. Ο Ράμσευ κι ο Οζίλ πιστεύω θα είναι βασικούρες στα χαφ κι από κει και πέρα οι Ροσίτσκυ/Γουίλσιρ/Τσάμπερλεν/Αρτέτα/Φλαμινί θα πάρουν πολλές συμμετοχές. Αλλωστε μιλάμε για 3 πολύ απαιτητικές διοργανώσεις κι όλοι οι καλοί χωράνε. Πάλι καλά δηλαδή που στο Λιγκ Καπ ο Βενγκέρ παραδοσιακά χρησιμοποιεί τα πιτσιρίκια.
Τσάμπερλεν ήταν για βασικός αλλά τραυματίστηκε. Ελπίζω να μην έχει τραυματισμούς φέτος ο Γουίλσιρ για να κάνει επιτέλους την τεράστια χρονιά που όλοι περιμένουμε απ αυτόν
Xλωμό φίλε. Ηδη από σήμερα άρχισε να αποχωρεί τραυματίας.
Αυτός και ο Ντιαμπί λες και είναι καταραμένοι
Ε, φίλε μου Ηλία, άμα θες το 10άρι της Εθνικής Γερμανίας πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη.
Και μέσα σ' αυτή τη τσέπη πρέπει να υπάρχουν φράγκα κι όχι να πιάσεις τα τουμπερλέκια σου.
λεγανε φετος θα δωσουνε 100μυρια για μεταγραφες και πηραν μονο ενα παιχτης...πιο πολλα εχει δωσει φετος ο ολυμπιακος παρα η αρσεναλ![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Κλείνει και Εζίλ και Ντι Κατερίνα!!
Μαλακια δεν επρεπε να δωσουν τον οζιλ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks