ΜΟΥΡΑΤΗΣ (23-09-12)
η άρσεναλ ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλο το ματς και μπορούσε το 2-1. όπως πάντα παίζει ελκυστικότατο ποδόσφαιρο και αν είχε 2-3 παίκτες ηγέτες θα διεκδικούσε με περισσότερες αξιώσεις το πρωτάθλημα.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (23-09-12)
Η Αρσεναλ γενικα φετος ειναι σε εξαιρετικη κατασταση.
Εχει πολυ καλο υλικο και μαζι με την united θα κοντραριστουν για το πρωταθλημα.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Μετά από είκοσι χρόνια η Άρσεναλ αλλάζει εταιρεία ένδυσης, με την Nike να αποτελεί παρελθόν και την Puma να παίρνει τη θέση της με το τέλος της επόμενης σεζόν.
Η είδηση δεν είναι η αλλαγή στην μάρκα αλλά τα χρήματα που εξασφάλισαν οι "κανονιέρηδες" από αυτή τη συμφωνία.
Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, για τα επόμενα πέντε χρόνια η Άρσεναλ να πάρει 200 εκ. ευρώ (!), ποσό ρεκόρ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.
Αυτό σημαίνει πως ο Αρσέν Βενγκέρ θα έχει στη διάθεση του φέτος περίπου 85 εκ. ευρώ για μεταγραφές, με σκοπό να επιστρέψει ο σύλλογος στους τίτλους.
Καιρός ήταν, να ντυθεί και άλλος καρναβαλίστικα...![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (10-05-13)
Στην Αρσεναλ δεν ξερουμε πως θα ειναι αλλα στην Ντορτμουν η puma δεν ειναι ασχημη,σε εμας που ειναι με ριγες δεν λεει και πολλα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εγραψα στην πελατάρα την Ντορτμουντ, σκέφτηκα τον σκυλάραπα τον Μπαλοτέλι, εφτασα στον δικό μας σοκολατί τον Κάμπελ που είναι δικό σου δημιούργημα ΠΕΛΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΑΡΣΕΝΗ.
ΑΠΟ ΒΑΪΤΣΗ ΜΕΧΡΙ ΜΙΡΑΛΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΜΟΥ ΤΣΙΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΟΥ ΛΑΛΑΣ.
ΠΕΛΑΤΑΡΑ.
Γαμωτισπρεμιερλιγκσασκαιτισμπουντεσλιγκεσας τσιμπήστε μου εναν ορχι.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Τι έπαθες απόψε ρε πρόεδρα;![]()
panahs7 (15-08-13)
panahs7 (15-08-13)
Μικρή Ευρωπαϊκή ομάδα είμαστε , έχουμε και άτυχες στιγμές. Ομως καμιά φορά έρχονται κάτι "ομαδάρε ν' αμα λαχει να ουμ" και βλεπουν οτι μικρή ομάδα είμαστε, η μπζωλή όμως είναι πελώρια. Και η Μέταλιστ με ροστερ πεντακοσα τρις βόγγηξε να περασει η καημενουλα. Δάκρυα στον κώλο της είχαν έρθει.
Αυτο δε θα το μαθουμε. Ξέρουμε παντως οτι τις μπζωλες τις αρπάξανε με χαρά και αγαλλίαση.
Εγω ξερω πως την πρωτη φορα τους βγηκε η πιστη να μαε κερδισουν στο 80φευγα και την αλλη εκαναν καθυστερισεις και αλλαγες στο 90 για να μην ισοφαρισουμε. Και αυτα στην εδρα τους.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sadi (18-08-13)
Εγω παλι ξερω οτι σημερα η σφαλιαρα ηταν πολυ βαρβατη απο την Αστον Βιλα.
Οργή οπαδών στο Λονδίνο!
Το στίγμα των συναισθημάτων χιλιάδων οπαδών της Άρσεναλ έδωσε με δηλώσεις του ένας εξ αυτών, μιλώντας σε κάμερα εκπομπής μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Άστον Βίλα και την εντός έδρας ήττα από τους "χωριάτες" (1-3) στην πρεμιέρα της Premier League. Ο εξαγριωμένος οπαδός στράφηκε κατά παντός υπευθύνου χαρακτηρίζοντας τους επικεφαλής των "κανονιέρηδων" "ολικά ανίκανους", ενώ τόνισε πως "δεν θα μπορούσαν να τα έχουν πάει χειρότερα" στη στελέχωση του ρόστερ.
Στο στόχαστρο και ο ελληνικής καταγωγής εκτελεστικός διευθυντής των Λονδρέζων, Ιβάν Γκαζίδης, για τον οποίο είπε πως "θα έπρεπε να ντρέπεται για τον εαυτό του", καθώς "δεν μπορεί να έχει 180 εκατομμύρια λίρες στην τράπεζα και να παίζει ο Καθόρλα στην Άρσεναλ. Τι γίνεται σε αυτή την ομάδα. Μας έχετε αφαιρέσει την υπερηφάνεια". Δεν ήταν δε λίγα τα "γαλλικά" που ξεστόμισε σε συνέχεια των αποδοκιμασιών που ακούστηκαν στο γήπεδο, ενώ απείλησε για τα χειρότερα, αν η Άρσεναλ αποκλειστεί από τη Φενέρ στο Champions League.
Και για ποιον παίκτη λέει ότι δεν έπρεπε να παίζει στην Άρσεναλ, έτσι; Για τον Καθόρλα που είναι παιχτούρα! Που να ήταν οπαδός του Θρύλου ο κύριος!
Τωρα εδω που τα λεμε να εισαι Αρσεναλ και να χανεις στην εδρα σου την πρωτη αγωνιστικη απο την Α.Βιλα με 1-3
δεν ειναι και οτι καλυτερο για την ομαδα σου.Πολυ κακο ξεκινημα για την Αρσεναλ...
Ελπιζω σε αναλογη επιτυχια οπως της Αρσεναλ αποψε για τον Βαζελα.![]()
Αν εθιστείς να είσαι 4ο-5ος, δεν κάνεις ξανά πρωταθλητισμό.
Με τόσα χρήματα δεν κατάφερε να πάρει ούτε έναν πρωτοκλασάτο παίκτη!
Πώς θα χτυπήσει Μ.U. και Τσέλσι?
Τους περιμένουμε τον Δεκέμβρη για την καθιερωμένη νίκη στο ναό!![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Bookmarks