Και αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν αραμπάς. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί εξακολουθείτε να αποστασιοποιείτε την απόδοση του Νικοπολίδη από την υπόλοιπη ομάδα. Λες και δεν ανήκει στον Ολυμπιακό ο Νικοπολίδης αλλά κάπου αλλού![]()
αν δεν ητανε ο Νικοπολιδης θα ειχαμε φαει πολλα...Αυτη ειναι η ολη ουσια τα υπολοιπα ειναι αποψεις δημποσιογραφων που νομιζουνε οτι ο Ολυμπιακος ειναι αξιος να παρει μεχρι και το Τσου Λου..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Και αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν αραμπάς. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί εξακολουθείτε να αποστασιοποιείτε την απόδοση του Νικοπολίδη από την υπόλοιπη ομάδα. Λες και δεν ανήκει στον Ολυμπιακό ο Νικοπολίδης αλλά κάπου αλλού![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Faithful (04-10-09), Galletti97 (04-10-09), sirkostas (05-10-09)
Για να κρατήσουν τα μπόσικα βρε κι εσύ.. τι ρωτάς; Κατά την γνώμη μου ορθώς γίνεται αυτό, αρκεί να είναι σκόπιμο ως προς όφελος της ομάδας.. να μην πάρουν και πολύ αέρα.. αν όμως γίνεται για να καλύψουν την στάση εναντίωσης σε οτιδήποτε στραβό θέλουν να βλέπουν -πράγμα που δεν αποκλείω φυσικά- τότε πάμε αλλού.. και καλύτερα να μην το ανοίξουμε το θέμα, γιατί βλέπω να κλειδώνοντε κι άλλα threads! Γενικά δεν το πάμε καλά το πράγμα και έχουμε αυτοκαταστροφικές τάσεις.. Είναι αρρώστια που δεν γίνεται καλά.. Το λέει και το σύνθημα για..![]()
δεν αποστασιοποιειται η αποδοση του Νικοπολιδη...Κι αυτος μελος της ομαδας ειναι..Απλα σε εναν αγωνα που η αντιπαλη ομαδα εχασε κλασσικες ευκαιριες με το τσουβαλι δεν μπορουμε να μιλαμε οτι θα ειχαμε κερδισει αν δεν κοιμοτανε ο ζικο!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Ηλία δε σχολίασα το τι έκανε και τι δεν έκανε ο Ζίκο ή το τι έγραψε ο τάδε και τι ο δείνα δημοσιογράφος. Σχολίασα το "αν ο δεν ήταν ο Νικοπολίδης θα ..." κλπ. Το διάβασα και το άκουσα άπειρες φορές αυτές τις μέρες.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Galletti97 (04-10-09)
μα για αυτο ειναι ο τερματοφυλακας εκει που ειναι.για να πιανει και τιποτα.τι παει να πει "αν δεν ηταν ο αντωνης...";
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ρε δεν ηταν καν δημοσιογραφος αυτος που το εγραψε. Ενας αναγνωστης/επιστολογράφος του Φίλαθλου ήταν αυτος ο "Γαβρονομάς" και γραφει κι ενα σωρο αλλες μαλακιες.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη IERO : 10-10-09 στις 13:48
κανατε καλες πιπες σημερα στους ολλανδους ετσι?
αν θελετε μην τους κερδιζετε και στην εδρα σας...νιωστε καυτη την ανασα μας για λιγο.
αν ειχατε κερδισει θα ειχαμε ξεμπερδεψει ολοι...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Επέστρεψε στην Άρσεναλ!
Ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Σολ Καμπελ από την Αρσεναλ και αυτό που την κάνει ιδιαίτερη είναι το γεγονός πως πρόκειται για τον πρώτο παίκτη που επιστρέφει στους "κανονιέρηδες", στα 13 χρόνια παρουσίας του Αρσέν Βενγκέρ. Ο Γάλλος προπονητής ποτέ δεν είχε αποκτήσει έναν παίκτη, ο οποίος έχει φύγει από την ομάδα, το έκανε όμως στην περίπτωση του 35χρονου σεντερ μπακ.
Ο 72 φορές διεθνής αμυντικός, όχι μόνο δεν κρέμασε τα παπούτσια του, αλλά τώρα επιστρέφει και μάλιστα στο ανώτατο επίπεδο ανταγωνισμού. "Θα φέρει εμπειρία στην ομάδα και καλές συμβουλές στους νεώτερους. Εχει δουλέψει πολύ στη φυσική κατάσταση και αποφασίσαμε να του δώσουμε μια ευκαιρία. Θα μας βοηθήσει έως το τέλος της σεζόν, ενώ πιστεύω πως και ο ίδιος θα θέλει να αποδείξει ότι μπορεί ακόμα να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ" δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ.
Καλα αυτο πρεπει να ειναι ρεκορ για την Αρσεναλ..δεν θυμαμαι ποτε τα τελευταια 20χρονια να εχει παρει παικτη πανω απο 33 χρονων.
α ρε παλιοκριση τι μας εχει κανει
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Eντελώς αστεία τα γκολ που έφαγε ο Φαμπιάνσκι σήμερα. Πολύ γέλιο μιλάμε![]()
Kαλα το δευτερο φταει περισσοτερο ο διαιτητης...ο μαλακας βλεπει οτι δεν εχουνε ετοιμαστει και οι 2 για το εμμεσο και σφυραει την ωρα που εχει πλατη ο τερματοφυλακας..δεν λεω επιτρεποτανε αυτο που κανανε οι της πορτο αλλα για μενα ειναι πουστια μεγαλη το δευτερο γκολ της πορτο.Συν και οτι το ο διαιτητης αυτος ειναι για κλαμματα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Fakes (18-02-10)
Kαμία πουστιά. Ο Φαμπιάνσκι κάνει όχι μία αλλά τρεις μαλακίες στην ίδια φάση. Πρώτα πιάνει τη μπάλα με τα χέρια ύστερα από γύρισμα του συμπαίχτη του, ύστερα τη δίνει αμέσως για την εκτέλεση του φάουλ και τέλος δε ζητάει από τον διαιτητή να περιμένει να στήσει τείχος.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-02-10)
Άμα ισχύει αυτό που λες πρέπει αν είναι και ο Φαμπιάνσκι στο κόλπο που δίνει τη μπάλα σε χρόνο dt/2. Άσε το πρώτο γκολ που το βάζει μόνος του![]()
βαση κανονισμου ο διαιτητης δεν εχει κανει λαθος,κατα καποιο τροπο βεβαια αυτο ειναι και διακομοδηση του αθληματος,δεν ειναι δυνατον να μπαινουν τετοια γκολ στη φαση των 16" του τσου λου.απο την αλλη ειναι και θεμα ηθικης της ομαδας,για μενα ειναι ανφεαρ πλει αυτο που εκανε η πορτο αλλα φυσικα "στον πολεμο ολα επιτρεπονται" και απο τη στιγμη που μπαινουν μεσα και τα λεφτα παει και η ευγενης αμιλα και ολα τα συναφη.
πριν δυο βδομαδες ρε παιδια δεν θυμαστε τι εκανε ο μανιατης αν δεν κανω λαθος, που εκτελεσε το φαουλ επιτηδες πανω στον ντατολο για να παρει δευτερη κιτρινη?το ιδιο εκανε και παλι παιχτης του πανιωνιου στο ματς με ηρακ προχθες και παλι πηρε δευτερη κιτρινη ο παιχτης της γριας.
και για να το παω λιγο πιο μαχρια θυμαστε και παλι στο τσου λου τη χρονια που το πηρε η μαντσεστερ ενα ματς λιλ-γιουναιτεντ οπου δινει φαουλ ο διαιτητης και ενω ο τφ εστηνε το τοιχος εκτελεσε το φαουλ γρηγορα ο γκιγκς και το γκολ μετρησε?
κατα τη γνωμη μου κακως γινονται αυτα και δεν ειναι και αντρικιο αλλα αυτο επαφιεται στο πως αντιλαμβανεται ο καθενας το παιχνιδι,δεν μπορεις να τον κατηγορισεις γιατι δεν εκαναν κατι παρανομο αλλα και γιατι δεν απαγορευεται να χρησιμοποιησεις την πονηρια σου εκμεταλευομενος και την αφελια του αντιπαλου
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ακομα χειροτερα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks