differance (23-04-09)
1-5......3-6.απορθητο καστρο ειναι η εδρα σας....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
differance (23-04-09)
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Θέλει... 5 γκολ στο "Ολντ Τράφορντ" ο Αρσάβιν!
Το πρόσωπο των ημερών τα τελευταία 24ωρα στην Ευρώπη, Αντρέι Αρσάβιν, εξέφρασε την πεποίθησή του πως τα τέσσερα γκολ που πέτυχε κατά της Λίβερπουλ στο "Άνφιλντ" δικαίωσαν την επιλογή του να μεταγραφεί στην Άρσεναλ τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ έθεσε και μεγαλύτερο προσωπικό στόχο που είναι τα... πέντε γκολ στο "Ολντ Τράφορντ".
"Ξέρω ότι τα γκολ μου τα παρακολούθησαν σε όλο τον κόσμο. Αυτό που έκανα ήταν κάτι περισσότερο από αρκετό για να αποδείξω ότι ήμουν σωστός όταν επέμεινα στην μετακίνησή μου στην Πρέμιερ Λιγκ.
Στη Ρωσία, αν σκόραρα όχι τέσσερα αλλά 24 γκολ σε έναν αγώνα δεν θα προκαλούσε ενθουσιασμό σε κανέναν έξω από τη χώρα μου", τόνισε με δηλώσεις σε εφημερίδα της πατρίδας του του ο 27χρονος επιθετικός και συνέχισε:
"Το επίτευγμα που θα μπορούσε να μου δώσει μεγαλύτερη χαρά είναι φυσικά η κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ. Ή να σκοράρω πέντε φορές στο Ολντ Τράφορντ.
Μετά από το παιχνίδι μου με τη Λίβερπουλ οι συμπαίκτες μου, μου έδωσαν συγχαρητήρια και έκαναν πολλά αστεία: "Θα κάνουμε τα πάντα για σένα απόψε! Θέλεις κάτι; Απλά πες το και θα σου το φέρουμε τρέχοντας. Μπορούμε να καθαρίσουμε τις μπότες σου; Ή να κουβαλήσουμε την τσάντα σου;
Στο αεροπλάνο που μας γύρισε στο Λονδίνο υπέγραψαν στη μπάλα του αγώνα και μου την έδωσαν", κατέληξε χαρακτηριστικά ο "ήρωας" της Εθνικής Ρωσίας στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Πράσινα;;;;
![]()
ρε Πάνο πες μου πως το έκανες εσύ στο φωτοσοπ.......μην ξερασω βραδιάτικα......
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Πράσινα με μπλε. Ο ορισμός της κακογουστιάς. Να υποθέσω κάποιοι πληρώνονται για να σχεδιάζουν εμφανίσεις σαν κι αυτήν??
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
το πρόβλημα δεν είναι τόσο το πράσινο-μπλε, αλλά πως αυτό το πράγμα προορίζεται για την Αρσεναλ.........εξ ορισμού κόκκινη ρε παιδιά.....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ελεος....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Η Λίβερπουλ τις περισσότερες χρονιές έχει κίτρινες-πράσινες για δεύτερες-τρίτες...![]()
τι να πει κανεις...![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ρε τι εκανε αυτη η Αρσεναλ χθες!
Πριν λιγο εβλεπα στο ιντερνετ τα στιγμιοτυπα. Τετοια μπαλλα επαιζε τη χρονια που το πηρε αηττητη. Σε μερικα απο τα γκολ βλεπεις τα πιτσιρικια να πανηγυριζουν και νομιζεις πως ειναι ομαδα Λυκείου!
Αυτη η ομαδα ενσαρκωνει οτι πιο υγιες, με ενα σπουδαιο προπονητη που του αρεσει να χτιζει με μικρα παιδια. Ακριβως το αντιθετο με τις νεοπλουτες νοοτροπιες που ενσαρκωνει η 3αδα Τσέλσι/Τοττεναμ/Σίτυ που ξερουν μονο να αγοραζουν σε γελοιες τιμες και δε νοιαζονται να φτιαξουν κατι απο τα θεμελια.
αυτο ακριβως που ειπε ο σερκωστας.η αρσεναλ παει μπροστα γιατι φτιαχνει θεμελια(και γι αυτο την υποστηριζω)
ο αλσατος ειναι ολα τα λεφτα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τι είδα το ματσάκι και έπαθα πλάκα.
Ο Βέγκνερ μάλλον έχει κάνει το θαύμα του φέτος.
Θα παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος.
Μακάρι να αντέξουν,μήπως κάνουν και το θαύμα.
Θα δουμε μεγαλη μπαλα φετος απο την αρσεναλ.Μακαρι να παρει και ενα τιτλο,γιατι το αξιζει.
Υ.Γ Ο γουολκοτ ειναι τραυματιας?
Kαλά τα πάει. Ίσως υπερβολικά καλά για Αύγουστο μήνα. Θα δείξει.
εκεινη η καημενη η Μπλακμπερν εκανε το λαθος να προηγηθει 0-1 και 1-2...Εφαγε 6 και ησυχασε!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Φωτια και λαύρα η Αρσεναλ. Κι απο την αλλη εχεις κατι απιθανους οπως ενας που γραφει στον Φίλαθλο σημερα με τον ψευδώνυμο "Γαβρονομάς" που καταλογιζει την ήττα μας με 2-0 στον...Ζίκο που τον πηρε ο υπνος στον παγκο. Και λεει πως στη ρεβανς τα αγγλάκια θα λιώσουν στη λάβα του Καραισκάκη.![]()
chainsaw (04-10-09)
Bookmarks