IERO (20-07-13)
Καλή δύναμη στον άνθρωπο και την οικογένειά του.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
IERO (20-07-13)
BrazHlias (21-07-13)
Δε ξερουν καν ποιον παικτη πηραν αλλα τον θεωρουν επιτυχια.
"
Το απόγευμα της Δευτέρας η Marca ανέβασε στην ιστοσελίδα της την είδηση για την μεταγραφή του Κώστα Παπανικολάου στην Μπαρτσελόνα.
Μόνο που η φωτογραφία που τοποθετήθηκε στο κείμενο, είχε ένα... λαθάκι. Συγκεκριμένα έβαλαν στην είδηση τον Δημήτρη Παπανικολάου!Στα σχόλια μάλιστα κάτω από την είδηση κάποιοι επεσήμαναν το λάθος. Ένας μάλιστα θυμάται ότι ο Δημήτρης ήταν μέλος του Ολυμπιακού που νίκησε την Μπαρτσελόνα στον τελικό της Ρώμης το 1997.
Ενώ ένας άλλος... τρολάρει την Marca γράφοντας: ''Λάθος! Αυτός είναι ο Τσαρτσαρής του Παναθηναϊκού"().
ΠηγηSport24
Μήπως πήραν και τον Τσακαλίδη και δεν το ξέρουν?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ενταξει μπερδεψαν τους Παπανικολαου.Λογικο λαθος.Αφου δεν εβαλαν φωτο του γιατρου Παπανικολαου γνωστου για το τεστ παπ παλι καλα.![]()
BrazHlias (25-07-13)
"Ο Χεράρδο Μαρτίνο είναι ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα, αλλά άπαντες στον σύλλογο ακόμα ασχολούνται με τον Τίτο Βιλανόβα.
Ο 44χρονος τεχνικός καλείται να παλέψει ξανά με τον καρκίνο στην παρωτίδα και να υποβληθεί σε νέες θεραπείες, δίνοντας τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Έτσι, αποχώρησε αναγκαστικά από την τεχνική ηγεσία των Καταλανών.
Αυτό, ωστόσο, δεν σήμανε και το φινάλε της σχέσης των δύο πλευρών.
Κάθε άλλο!
Άπαντες στη Μπαρτσελόνα βρίσκονται στο πλευρό του Βιλανόβα.
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο σύλλογος θα συνεχίσει να καταβάλλει τον μισθό του μέχρι… τελευταίου ευρώ, τιμώντας το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει, σε ένδειξη σεβασμού που φυσικά συνδυάζεται με την πρόθεση της ομάδας να βοηθήσει οικονομικά στις νέες θεραπείες.
Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη, ο Βιλανόβα πέρασε ξανά την πόρτα του χειρουργείου, με τα ισπανικά Μέσα να κάνουν λόγο για ικανοποίηση των γιατρών που παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας του."
Mπραβο τους, χωρις κομπλεξισμους και "μπιζνες"
*****8.23*****
Φερθηκαν πολυ σωστα και επαγγελματικα.
Περυσι η ομαδα τους ειχε μεινει χωρις προπονητη για μεγαλο χρονικο διαστημα,νομιζω και στα παιχνιδια με την Μιλαν.Προφανως δε μπορουσαν να συνεχισουν με τον ιδιο προπονητη φετος.Αν δεν κανω λαθος ακουστηκαν κατι ψιθυροι για αυτην την αντικατασταση και για κακη συμπεριφορα της διοικησης,αλλα δε βλεπω κατι το μεμπτο στο να θελεις εναν προπονητη που θα ειναι διπλα στην ομαδα.
Οσο για το οτι θα συνεχιζουν να πληρωνουν ,ισως να μη το κανουν ολες οι ομαδες,αλλα νομιζω και ο Ολυμπιακος εχει στηριξει οσους ειχαν προβλημα (χρονιο προβλημα με Βασιλοπουλο,με Πατσα).Ο Βιλανοβα προηλθε απο τις ακαδημιες της Μπαρτσελονα,ηταν πολλα χρονια στην ομαδα και θα ηταν πολυ ασχημο να τον διωξουν απλα,χωρις στηριξη.
Πολλα ρισπεκτ στην Μπαρτσελονα για την κινηση που εκαναν να συνεχισουν να πληρωνουν το συμβολαιο του βιλανοβα για οσο ειχε υπογραψει.
Κινηση ανθρωπιας η οποια δεν με εκπλησει καθως περιμενα κατι τετοιο οπως φερθηκα πολυ καλα στον Αμπινταλ ετσι και στον Βιλανοβα
παντως ρε πστμ μου κριμα για τον ανθρωπο και ευχομαι να τα καταφερει και να βγει νικητης αλλα το να εισαι προπονητης στην Μπαρτσελονα και
ναι μην μπορεις να το "απολαυσεις" ειναι κατι παραπανω απο ατυχια...Ας ελπισουμε ο ανθρωπος να απολαυσει τουλαζιστον την ζωη του.
Πραγματικα λυπηρο reds.
Ετυχε να δω την μπαρτσελονα του Βιλανοβα (ολοι ξερουν τι εχω συρει στην μπαρτσααλλα προσωπικα μου αρεσε το οτι αυτος ο προπονητης ψιλοεγκατελειπε την τικι τακα φιλοσοφια).Ο Βιλανοβα ειχε την τυχη να δει την ομαδα του να σπαει πολλα ρεκορ φετος (αηττητη ομαδα για πολλους αγωνες,καλα αποτελεσματα στο cl,η ρεαλ γυρω στους 15 ποντους πισω),η ομαδα εμοιαζε ανικητη και ξαφνικα μαθαινει οτι υποτροπιασε ο καρκινος.Πραγματικο σοκ και μεγαλη ατυχια.Τετοιες στιγμες ομως δεν εχουν σημασια τα αποτελεσματα ή τι θα μπορουσε να ειχε ζησει αλλα το να γινει καλα ο ανθρωπος.Ηδη πηγε μια φορα στη νεα υορκη,ακολουθησε χημειοθεραπειες,αλλα τωρα ακουω για νεες θεραπεις και λοιπα.
Πραγματικα εζησε πολυ καλες και εντονες στιγμες πριν τη νοσο και ισως τελικα μες την ατυχια του να ειναι και λιγο τυχερος που προλαβε να τα ζησει ολα αυτα (οσο αντιφατικο και να ακουγεται).
πρωτα πρεπει να γινει αντρας και μετα θα κανει καριερα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πάει για εγχείριση φύλου;![]()
There is a Dude in town
Προπονηση της Μπαρτσελονα στο Τικι-Τακα,ξερω κουραζει αλλα οταν το βλεπουμε στο γηπεδο με ομαδα που πιεζει ειναι ωραιο θεαμα.
Γράφεις τύπε μου "τίκι τάκα" ωπ λέω, εδώ είμαστε, την έβγαλαν έξω τα παιδιά και την προπονούν. Απογοήτευση το βίντεο.![]()
There is a Dude in town
Ο σοφός λέει: "Το πολύ το τικι τακα κάνει το παιδί μαλάκα." Λες να εννοά το κορόιδο;;;![]()
There is a Dude in town
Οποτε μιλαμε για ορισμο!
Κατσε γιατι τωρα καταλαβα οτι ολα πανε μαζι αλυσιδα δικε μου.."Το πολύ το τικι τακα κάνει το παιδί μαλάκα."
και στην συνεχεια αφου μεγαλωσει παει το"Μικρος αμα το μαθεις μεγαλος δεν το αφηνεις"
Τι σου διδασκει η ζωη!
The Dude (12-08-13)
Το βαζω εδω αφου πλεον ανηκει στη Μπαρτσελονα.
Σκληρό πορνό στο Κάμπ Νου με τη Μπάρτσα να έχει διαλύσει κυριολεκτικά τη Λεβάντε, έχοντας πετύχει 6 γκολ στο 1ο ημίχρονο !!!!
Αυτός ο κοντούλης με το 10 της Βαρτσελόνας μου αρέσει.... να τον κλείσουμε στο Θρύλο για του χρόνου. Να κάτσει εκεί να παίζει ως τότε για να ψηθεί.
Bookmarks