Coach (11-04-13), vasilis-thrylos7 (11-04-13)
παντως κανει μπαμ πως δεν τραβαει η ομαδα
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Coach (11-04-13), vasilis-thrylos7 (11-04-13)
Coach (11-04-13)
τελικο δεν θα φτασει.δεν νομιζω οτι μπορει μετα απο τετοιες εμφανισεις.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ποιον μου θυμίζει...
Coach (16-04-13)
Coach (19-04-13)
Νομίζω, ότι ήρθε η ώρα να συμπεριφερθούμε σαν φυσιολογική διοίκηση, δεν νομίζετε;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Βιλανοβάκι, πουτσούλα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Οταν καποια ομαδα φτασει σε αυτο το επιπεδο που εφτασε η Μπαρτσελονα ωστε να κανει τον αντιπαλο να τρεμει μην ξεφτιλιστει τοτε τα ξαναλεμε...
Μεχρι τοτε..............
![]()
voskos_7 (24-04-13)
Όξω ρε λούζερ
ΥΓ. Φροντίστε να κερδίσετε το βάζελο αύριο μη σας πάρει και σας σηκώσει![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Εχω ξενερωσει τοσο πολυ με την μπασκετικη Μπαρτσελονα απο τα παιχνιδια με τον Βαζελο που δεν θελω να βλεπω ουτε την ποδοσφαιρικη
αλλα η ποδοσφαιρικη μονο λουζερ δεν ειναι,ξεφτιλησε ολο το ποδοσφαιρικο συμπαν με την μπαλαρα που επαιζε αλλα οπως φαινεται ακομα και αυτη η ομαδα χρειαζεται φρεσκαδα.
Σπύρο, φωνάζει από πέρυσι η ανάγκη της μερικής ανανέωσης, η οποία φέτος γίνεται πιό εκτετεταμένη... Όποιος τώρα, σοβαρολογώντας καθυβρίζει και ισοπεδώνει τα επιτεύγματά της, του αξίζει αφαίρεση κάθε δικαιώματος ενασχόλησης με τον αθλητισμό εν γένει (για αρχή)...
Δεν είμαι Μπάρτσα, δεν υποστηρίζω κανέναν συγκεκριμένο στην Ισπανία, αλλά όταν βλέπω παρακμή δεν είναι το καλύτερό μου. Μία μπάλα μας έμεινε να βλέπουμε, άλλωστε από πλευράς θεάματος... Σινεμά και μουσική παρακμάζουν σταδιακά και τα υπόλοιπα, απλά, δεν ενδιαφέρουν εμένα.
Reds (24-04-13)
+πολλα απο εμενα Νικο.
Δεν ειναι θεμα τι υποστηριζεις ειναι θεμα τι σου αρεσει να βλεπεις,το 70% αρεσκεται στην Μπαρτσελονα λογου του ωραιου ποδοσφαιρου που επαιξε
εγω περυσι ειχα παθει πλακα με την Μπιλμπαο που ειχε παει τελικο γιουροπα,επαιζε μπαλαρα παντου και ηταν ομαδα που αξιζε να την βλεπεις.
Κανω στην ακρη την πλακα που κανουμε περι ομαδων και βλεπω μπαλιτσα,οπως βγαζω το καπελο στην μπαλαρα που επαιξε η united την δεκαετια του 90
ετσι βγαζω και στην ρεαλ του Ζινταν και την Μπαρτσα του σημερα.
Νικο θα σου δωσω μια συμβουλη,Ολυμπιακος,Μαντσεστερ και Μπιλμπαο,θα εισαι ο ποιο ευτυχισμενος οπαδος.![]()
Στο "Μάντσεστερ" έχουμε πρόβλημα, (αν και τον Έρικ τον πήγαινα με τα όσα): Είμαι Όλνταμ (τοπική αντιπαλότητα) στην Αγγλία και γενικά συμπαθώ ομάδες χαμηλών κυβικών (π.χ. χάρηκα για την Σαουθάμπτον και την Νόριτς φέτος και ανυπομονώ να δω την Νόττιγχαμ στην Πρέμιερ) σε όλη την ευρώπη γουστάρω με τρέλα Άγιαξ (πολύ πριν από το 0-3 με τους παίους) και Σαμπντόρια, στην Ισπανία συμπαθώ περισσότερο Μπιλμπάο και Κορούνια... Αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να βλέπω οποιονδήποτε να προοδεύει...
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
voskos_7 (24-04-13)
Coach (24-04-13)
Α! έχεις δίκιο ... δεν τον πρόσεξα τον Άγιαξ ... κι εγώ τον συμπαθώ ... αλλά για το 0-3.
Με είχαν πρήξει τα λαγούδια μετά το 0-1 οι κώλοι ... θα πάμε Ρώμη και θα πάμε Ρώμη.![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
voskos_7 (24-04-13)
Σε αντίθεση με τον γυφτολουζεράκο της Ρεάλ, αυτά τα... νομιστεράκια εγώ ποτέ
δεν τα ξεγράφω, ακόμη και για μια τέτοια ανατροπή που απαιτείται σήμερα...
Coach (01-05-13), VALVERDES_7 (01-05-13)
μακραν η καλυτερη ομαδα της 20ετιας η βαρκα, αλλα η κοπωση τους ειναι φανερη. η ομαδα δεν τραβαει.
εχει να κανει με ενα αντιπαλο που αυτη τη στιγμη τρεχει περισσοτερο, ειναι πιο δυνατος, εχει καλυτερη ψυχολογια.
αντε και εβαλε 4 γκολ στη μπαγερν (εδω γελαμε), το θεμα ειναι πως θα γλιτωσει η ιδια το να φαει γκολ.
για μενα να παρουν μια τριμηνη αδεια οι: ινιεστα, τσαβι, μεσι, πικε και απο του χρονου βλεπουμε μηπως διεκδικησει ξανα το τσουλου.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Coach (01-05-13)
Bookmarks