αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αμυντικό θα πάρουν, αυτό είναι δεδομένο και παίζουν πολύ τα ονόματα του Χουμελς κατά πρώτο λόγο του Λουιζ της Τσελσι και του Βερτονεν της Τοτεναμ.
Ναι βρε δεν τρέχει τιποτα.
Πάντως μου άρεσε παρά πολύ η Μπαρτσελονα με την 3αδα Ανρι-Ετο-Μεσι έβλεπες πολύ γέμισμα στην περιοχή του αντιπάλου.
voskos_7 (25-03-13)
Ο Αλέξης έχει την "ενόραση" , εμείς οι κοινοί θνητοί δεν μπορούμε να τον πιάσουμε . Οι Γενοβέζοι ακόμα προσπαθούν να το καταλάβουν
ναι με καθυστέρηση τουλάχιστον 2 ετών !
αν και για πιο πολύ Κομπανί το κόβω
ρε πάρτε Αβρααμ να βρείτε την υγειά σας
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Ναι Βασίλη παιζει και του Κομπανι όπως πολύ σωστά είπες, ξέχασα να τον αναφέρω και αυτός πολύ καλή περίπτωση!
Γενικά πάντως βλέπω μεγάλη ενισχύσει στην Μπαρτσα ειδικά αν φύγει Σαντσες-Βιγια,μην ξεχνάμε και το θέμα του προπονητή γιατί παίζει και αυτό.
αυτό το θεωρώ σημαντικότερο ΟΛΩΝ ,
είπαμε ρε παλικάρια εκεί στην Καταλονία , ναι μοντέλο Μασία , ναι οι βοηθοί ξέρουν τα κόζα αλλά δεν γίνονται όλοι οι βοηθοί Μουρίνιο και Γκουαρντιόλα !!! πάρτε έναν κόουτς να πάει στον κόρακα !!!
πάρτε Βαλβίδα να σωθείτε !!!!
τι έγινε ρε φούστη μου , ο Θρύλος θα καθαρίσει για όλα τα τα στραβά της Μπάρτσα ;;;;
λοιπον κυρ-Σαντρο Ροσέλ μου , πάρε Βαλβίδα πακέτο με Αβράμη και καθάρισες !!!
(δώσε μας και τον Σόνγκ , έτσι για να σε αλαφρύνουμε από το βάρος και όλοι χαρούμενοι θα 'μαστε . εμείς δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα , για σένα το κάνουμε)
Reds (25-03-13)
Νεϊμαρ - Καβάνι - Κομπανί και κόουτς ποιός;
Reds (25-03-13)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
voskos_7 (25-03-13)
Αυτό να θυμίσω ήταν ένα από τα παλιά μου αβαταρ κύριε Κοσμά.
Τι παιχταράς, ακόμα θυμάμαι τα κωλοχερα που έριχνε στο Μπερναμπεου και έτρωγα μακαρονάδα βλέποντας την επική ανατροπή
και φωνάζοντας ΝΑΙ ΡΕ ΝΑΙ αυτόν θέλω στον θρύλο,με άκουσε ο Σωκράτης και τον έφερε μετά από 2 χρόνια.
Ωραία. Πήγαινε τώρα στο θρεντ του Πανθρακικού, ζήτα τον Λουσέρο και τον Μουνάφο και σε 2 χρόνια θα σου τους φέρει η προεδράρα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Σκόραρε και εχθές ο παιχταράς, πραγματικά ασύλληπτο ρεκόρ.Μία ανάσα από το να γράψει άλλο ένα κεφάλαιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου είναι ο Λέο Μέσι. Για την ακρίβεια απέχει από αυτό μόλις ένα γκολ το οποίο θα "κυνηγήσει" στην αποψινή εκτός έδρας αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Θέλτα (30/3, 19:00).
Και ποια είναι αυτή η ασύλληπτη επίδοση που νιώθει πλέον την "καυτή" ανάσα του Αργεντινού μάγου;Ο Μέσι θέλει να βάλει γκολ απόψε κόντρα στην Θέλτα για να γίνει ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που θα έχει σκοράρει ΣΕΡΙ σε όλους τους αντιπάλους στο πρωτάθλημα. Έναν ολόκληρο γύρο δηλαδή με γκολ σε κάθε αγωνιστική!
Το σερί του 25χρονου ξεκίνησε στις 11/11/12 απέναντι στην Οσασούνα. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν είχε καταφέρει να σκοράρει στο Μπαρτσελόνα-Θέλτα 3-1, ακολούθησαν όμως 18 σερί αγώνες στους οποίους έβαλε έστω ένα γκολ (συνολικά 28 σε αυτό το διάστημα).
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μέσι δυσκολεύεται κόντρα στην συγκεκριμένη ομάδα καθώς της έχει βάλει μόλις 1 γκολ, τη σεζόν 2006/07. Η Μπάρσα είχε νικήσει με 3-2 στο Balaídos και ο Αργεντινός είχε κάνει το 1-2.
σιγά τα αυγά ... ας βαλει γκολ σε όλες τις ομάδες της σούπα λίγκα , ας βγει ζωντανός από τα κατσικοχώραφα και τις θεριζοαλωνιστικές μηχανές του Ελαντα πρωτάθλημα και μετά μιλάμε για κατορθώματα !!!
Εδώ δεν μπορεί να βάλει γκολ ο Μασαδο ο Μεσι θα σκοράρει σε όλη την σουπερλιγκ?
Δύσκολα πράγματα αυτά που λέτε.![]()
Σιγά τις θεριζοαλωνιστικές μηχανές, ρε συ Βασίλη. Αμυντικοί της πλάκας παίζουν στην Ελλάδα. Και είναι τόσο άχρηστοι που ούτε μπάλλα ούτε παίχτη προλαβαίνουν να κλωτσήσουν, εξ ου και δεν έχουμε πολλούς τραυματισμούς από μαρκαρίσματα παρά μόνο μυικούς λόγω απροπονησίας και κακής εξωγηπεδικής ζωής.
O Mασαδο έπρεπε να παίζει στην ισπανια, μόνο τότε θα εκτιμούσατε την χέστρα... συγνώμη τον παίχτη ήθελα να πω.![]()
sirkostas (31-03-13)
Κανονιστε αποψε να γινει η μαλακια..
Δεν μου λεει τιποτα το 2-2 του πρωτου αγωνα,η Παρι θα τα παιξει ολα για ολα.
Bookmarks