BrazHlias (28-02-13)
BrazHlias (28-02-13)
αμα έχεις την πουτανιά ευαγγέλιο , βάλαμε το γκολ ισοφάρησης και στους πανυγηρισμούς κάποιος από τους παικτες της Μπάρτσα κάνει την προστυχη χειρονομία , τελικά έπεσε η πίπα και μας εμεινε η αλητεία . Συμπέρασμα όταν εισαι πρόστυχος και προκλητικός απέναντι στον κοσμο που σε πληρώνει για να σε δεί πρέπει να είσαι και καλός , δηλαδή να κερδάς .
Στην Μπάρτσα έμεινε η χειρονομία και η αλητεία ...............Μικρότατοι κατά την γνώμη μου ....αντε να δούμε με Μίλαν τι θα κατεβάσει
ΜΟΥΡΑΤΗΣ εκτος του οτι γραφεις πραγματα που δεν στεκουν εισαι και ασχετος..εντελως!
Τι δηλωσε ο παικτης.
Μία κίνηση που θα συζητηθεί, ο αριστερός μπακ των Μπλαουγκράνα κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών της Μπαρτσελόνα μετά το γκολ του Μέσι (1-1) ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο προς το κοινό του «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Αυτό τουλάχιστον έγραψαν τα περισσότερα Μέσα του πλανήτη, όμως μετά από προσεχτική ανάλυση της φωτογραφίας, ανακαλύψαμε ότι ο Τζόρντι Άλμπα, δεν σηκώνει το μεσαίο δάκτυλο, αλλά τον δεικτή!
H δήλωσή του ήταν η εξής: "Δεν έκανα καμία χειρονομία προς τους οπαδούς της Real, απλά ήθελα να δείξω ότι ο Messi είναι το νούμερο ένα. Οι εικόνες είναι ξεκάθαρες."
Να πω και για τις αλητειες του clasico που γνωριζει ο ΜΟΥΡΑΤΗΣ...
ο προπονητης τερματοφυλακων της Ρεαλ....ΗΘΟΣ ΛΕΜΕ ΡΕ!
Και η διαφορα των οπαδων μεταξυ Ρεαλ-Μπαρσα..
Την Τριτη στο Κυπελλο που εχασε η Μπαρσα.
Kαι το Σαββατο στο Μπερναμπεου για το πρωταθλημα....
Kαι μην ξεχασω και τον Μουρινιο μετα το τελος του αγωνα το σαββατο...
Μουρίνιο: "Π....ας γιε Άλβες"!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Την επομενη φορα να μην γραφεται ανακριβιες ορισμενοι,ενημερωθητε σωστα πριν πεταξετε οτιδηποτε....
Μεταξυ μας παντως,προτιμω την αντιδραση των οπαδων της Ρεαλ παρα των αλλων των τουριστων με τις φωτογραφικες μηχανες.Ουτε Κινεζοι στην Ακροπολη τετοιο πραμα.![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Faithful (04-03-13), VALVERDES_7 (04-03-13)
το ,ματσ με ΜΙλαν ειναι αυτην την έβδομάδα ?
Νομίζω είναι την επόμενη. Αυτή την βδομάδα θα έχει το έπος των Παρισίων![]()
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (04-03-13)
Mαν Γιου Του Ντου - Ρεάλ Μαντρίτ απόψε
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
VALVERDES_7 (06-03-13)
ΑΠΛΑ ΑΥΡΙΟ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.
![]()
panahs7 (12-03-13)
Σταμάτησε το καραγκιοζιλίκι με τα 652 χαφ/χωρίς φορ και ξανατσουλάει το τόπι σε Μπάρτσα level .
εντάξει βαζελο-κωλοφαρδία στη φάση του δοκαριού/ καπάκι γκολ αλλά τι να πεις ;
ξανά-κατηφορίζει το Καμπ Νου
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Eγώ επιμένω: η Μίλαν θα βάλει ένα γκολ σήμερα.
(φεύγω τώρα γιατί θα μου την πέσει ο Σπύρος και θα με πλακώσει)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ήθελα να ήξερα ποια υψηλή διανόηση συνέλαβε την ιδέα του να μην ξεκινάει βασικός ο Villa
πρέπει να είχε πολυυυυυυυυυυ μεγάλη έμπνευση
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Faithful (12-03-13)
Bookmarks