Αει γκουντ ναιτ καλα ήτανε, ματσάρα στην Καβάλα και ενα μετριο ματσάκι στο Βερναβέου.
Μαλακία μετάδοση καθολου Μουρινιο δε βλεπουμε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αει γκουντ ναιτ καλα ήτανε, ματσάρα στην Καβάλα και ενα μετριο ματσάκι στο Βερναβέου.
Coach (30-01-13)
Μαγικη εικονα το 1-1,αν ηταν λιγο ποιο προσεκτικοι το σκορ θα ηταν 1-4 στο χαλαρο
ολοι ειδαν ποια ειναι η καλυτερη ομαδα,στον επαναληπτικο ομως δεν θα ειναι τοσο αστοχοι..
βαλένθια μπαρτσελόνα 1-1 ο Βαλβέρδε άναψε την λαμπαδίτσα του στην Μεγαλόχαρη
στο 72 το ματσ
Εντάξει τελειώνει ο Σαπουνι Κρέμα, Βαλβέρδε-Ζαρντίμ το επόμενο δίδυμο στον πάγκο της Μπαρτσελόνα μπας και μάθει να παίρνει νίκες επαγγελματικές η άχρηστη.
1-1 το ματσάκι με την Μπαρτσελονίτσα? Ντροπή ρε Βαλπέντε.
τρομερη ευκαιρία η Βαλένθια στο 90
τελικο 1-1 γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τα κατάφερε
Μπραβο ρε βαλβερδα!
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (03-02-13)
Εγώ είδα το τελευταίο τέταρτο και αν είχε η Βαλένθια για αριστερό μπακ έστω τον Ζαραδούκα κι όχι αυτόν τον μαύρο, τότε το σκορ θα έγραφε τουλάχιστον 2-1. Δύο φορές μπήκε στην περιοχή μόνος του και δεν κατάφερε να πασάρει σε συμπαίκτη...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Και οι δυο ομαδες εχασαν πολλες ευκαιριες,ειδικα η Μπαρσα,οποιος εβαζε το γκολ θα επερνε και το παιχνιδι.
Ειναι αστειο να κανεται κριτικη μερικοι για τον Βαλβερδε,ειδικα στο χθεσινο ματς εστησε πολυ
καλα την ομαδα,πιεση ψηλα αυτοματισμοι ολα του βγηκαν σωστα,απορω με ορισμενους
που δεν μπρουν να καταλαβουν οτι η Βαλενθια επαιζε με την καλυτερη ομαδα του πλανητη..
VALVERDES_7 (04-02-13)
Θα κάνω κριτική στον Βαλβέρδε όταν και εάν επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Προς το παρόν στα τρυφερά μου.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks