Coach (08-10-12)
Coach (08-10-12)
Πεμπτη βραδυ στις 9 στο OTE sport 1 και κυριακη πρωι στις 11.00 παλι απο το ιδιο καναλι.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
20 χρονων ηταν τι να εκανε το παλικαρι.
Αυτος μαζι με Ροναλντινιο και Ζινταν ειναι η παικτες που μου λειπουν παρα πολυ.
Ρε διαστροφικέ, ακόμα και στο θέμα της Μπάρτσα ανακάλυψες σεξ και γκομενάκια?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (10-10-12)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
differance (10-10-12)
απο τους εχθρους τους? απο αυτους που θελουν να διασπαστουν?
αστο σπυρο, το ολο θεμα ειναι εθνικο-τοπικιστικο. κομπλεξ κατωτεροτητας για πραγματα που εγιναν πριν 300 χρονια.
τεσπα στην τελικη ας κανουν οτι γουσταρουν, αν νομιζουν πως θα ανεξαρτητοποιηθουν και θα γινουν "και γαμω" ας το κανουν.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
IERO (11-10-12)
Kι ομως Ηλια εκει εφτασαν διοτι οπως λενε η Μαδριτη φταιει για την καταντια τις πλουσιοτερης επαρχιας στην ισπανια,
βεβαια φασκουν και αντιφασκουν διοτι απο την μια το παιζουν επαναστατες και ζητανε την ανεξαρτησια απο την αλλη η Μπαρτσελονα
να παιζει κανονικα στο πρωταθλημα της ισπανιας.
Αν εβγαινε η Μπαρτσελονα απο το πρωταθλημα της ισπανιας θα ηταν καταστροφη για τα οικονομικα της ομαδας.
Το θεμα ειναι οτι εχει τρομερα οικονομικα προβλημα οπως και η Ισπανια και αυτο που θελουν ειναι να παρουν οικονομικη ενισχυση σαν καταλονια και οχι σαν Ισπανια
για αυτο και λενε τωρα τελευταια "Περισσότερο Καταλονία και περισσότερο Ευρώπη είναι το μότο μας"
Ναι, τόσο πολύ πλούσια. Αυτοί και οι Βάσκοι έχουν το υψηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα σε όλη την Ισπανία.
Για του λόγου το αληθές
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
"Η Καταλονία είναι η πλουσιότερη αυτόνομη επαρχία της Ισπανίας και συνεισφέρει περίπου το ένα πέμπτο της Ισπανικής οικονομίας."
Και αν είναι πλούσια το οφείλει αποκλειστικά και μόνο στη Μαδρίτη. Αυτοί οι κακοί άνθρωποι που θέλουν το κακό των άγιων καταλανών και βάσκων τους έχουν δώσει σχεδόν όλες τις βιομηχανίες για να μπορούν να μιλάνε για ανεξαρτησίες και λοιπές παπαριές.
Γιωργο διαβασε τι εγραψα ποιο πανω,δεν ειπα εγω οτι ΔΕΝ ειναι πλουσια,αλλα στην παρουσα φαση δεν εχει λεφτα και για αυτο ζητησε στηριξη απο Μαδριτη και Βρυξελλες.
IERO (11-10-12)
ΟΚ. Ζητώ συγγνώμη. Δυστυχώς ο γραπτός λόγος πολλές φορές δε δίνει το πραγματικό νόημα όσων γράφουμε.
Καλημέρα Σπύρο![]()
Reds (11-10-12)
Δεν υπαρχει λογος να ζητας συγνωμη για τετοια θεματα αγορι,εγ καταλαβα οτι δεν καταλαβες.
Forza Barca!
265 γκολ εχει πετυχει?νομιζα παραπανω...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Το παλικαρι θα σπασει ολα τα ρεκορ για πλακα,ο κορυφαιος ποδοσφαιριστης αυτη την στιγμη μαζι με τον Ροναλντο.
Bookmarks