Goooooooooooooooooooooooooal!!!!
Καταπληκτικό ματς στο Καμπ Νου με τη Μπάρτσα να χάνει τ' άχαστα, στην κόντρα η Γρανάδα να
χάνει τετ-α-τετ και τελικά ο Τσάβι λυτρώνει τους Μπλαουγκράνα με φοβερή γκολάρα στο 89'!
Edit: Και δοκάρι ο Μέσι στο 91'
2ο Edit: Και 2-0 στο 92' με αυτογκόλ!
Mια φορα εκανε και ο Μεσι πασα και μπηκε γκολ......αυτογκολ!!![]()
Βασικα το παιχνιδι ηταν απο τα ποιο σπαστικα που εχω δει λογο της φιλοξενουμενης ομαδας,ελεος δηλαδη.
Ο Μεσι ειχε νευρα γιατι δεν του εβγαινε το παιχνιδι και το κλοτσιδι αερα για ακομα μια φορα.
Άτυχος ξανά ο Πουγιόλ!
Ήταν το 78ο λεπτό της συνάντησης του "Λουζ", όταν ο αρχηγός των Καταλανών προωθήθηκε για να πιάσει μία κεφαλιά από στημένη φάση. Η προσγείωσή του, όμως, ήταν αρκετά άτσαλη, με συνέπεια το σώμα του να καταπλακώσει το αριστερό χέρι, το οποίο "κλειδώθηκε" σε περίεργη στάση. Ο Καταλανός έμεινε στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο και αποχώρησε πάνω σε φορείο. Αμέσως έγινε διακομιδή σε νοσοκομείο της Λισαβόνας κι οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για εξάρθρωση αριστερού αγκώνα.
Από τα τηλεοπτικά πλάνα, ο τραυματισμός φαίνεται αρκετά σοβαρός και είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Πουγιόλ θα απουσιάσει από το επικείμενο ντέρμπι με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σημειώνεται πως ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα έκανε την επανεμφάνισή του στο ματς της Λισαβόνας, επιστρέφοντας μετά από τραυματισμό στους συνδέσμους του αριστερού γονάτου, που τον άφησαν εκτός δράσης για 2 εβδομάδες, αν κι οι αρχικές προβλέψεις έκαναν λόγο για ένα μήνα.
Coach (02-10-12)
Γάμησέ τα ... ανατριχιαστική σκηνή ... δεν άντεξα καν να δω το ριπλέι.
Δεν ξέρω αν πρόλαβε κανείς να δει το τελευταίο λεπτό στο ματς της Γιουβέντους ... μα πόσο ξεκωλιάσμενα τυχερή είναι αυτή η κωλοομάδα;
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Ο Πουγιολ ειναι απλα ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ,το παλικαρι δινει την ψυχη.Κριμα για τον τραυματισμο του.
ο Φαμπρεγκας δειχνει σε πολυ καλη κατασταση και εκτος τις πολυ καλες μπαλιες που βγαζει εχει αρχισει και σκοραρει.
Rena (03-10-12)
Όντως, ο Φάμπρεγκας έχει αναγεννηθεί με τον Βιλανόβα!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
www.f1rstlap.com
καλησπέρα! ξέρει κανένας που δείχνει σήμερα το ματς!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Η ΟΤΕ TV έχει το Ισπανικό πρωτάθλημα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
panty (07-10-12)
differance (07-10-12)
panty (07-10-12)
Kαλά την ίδια ώρα με τον θρύλο είναι το el classico?ελεος
Ναι, δε σκέφτηκαν οι Ισπανοί να μας ρωτήσουν όταν κατάρτισαν το πρόγραμμά τους![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
VALVERDES_7 (07-10-12)
Σιγά μην χάσω την Θρυλάντζα για κάποια Μπάρτσα και Ρεάλ!
Ποιος νομίζετε πως είμαι? Ο Παντελούκος?![]()
panty (07-10-12)
0-1 ροναλντο
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
calma calma
Bookmarks