Coach (24-08-12)
Τι περιπετειώδης βραδιά...Ηλία λίγο νωρίτερα να ερχόσουν θα έμπαινες κι εσύ στο τρυπάκι να κατεβάσεις τα σοπκαστ του Πανούλη..
Πάντως γουρλίδικο το να γράφουμε σε διαφορετικά θέματα για έναν αγώνα...
Το έμαθε αυτό η coach;
Μας βλέπω σε αγώνα του Ολυμπιακού να σχολιάζουμε μέχρι και στο θέμα με τα κατοικίδια!!!!!![]()
Coach (24-08-12)
ολα τα εχετε πει εκτος απο το τελικο αποτελεσμα![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δες και κανένα αθλητικό site ρε κλέφτες θα γίνουν οι άνθρωποι;
3-2
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
BrazHlias (24-08-12)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τρομερά βλάκας ο Βαλντέζ .. είναι ο μεγαλύτερος βλάκας που μπορούσε να έχει αυτή η Μπαρτσελόνα! Το είπαμε πάρα πολλές φορές!
www.f1rstlap.com
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (26-08-12)
πραγματικα ειναι μειον για αυτην την ομαδα ο βαλντεζ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (26-08-12)
Κ εκεί θα φανεί η αξία του Ντιόγκο...Θα πάρει το μυστρί του και το πηλοφόρι του κ θα χτίσει το τέρμα...Γκολ δεν θα βάλουμε αλλά τουλάχιστον θα φάμε κανα 2 μέχρι να πέσει το τείχος από τα σουτ που θα δεχτούμε..![]()
Γιορέντε και η Οσασούνα είναι μπροστά στο ημίχρονο με 1-0 απέναντι στη Μπάρτσα!
www.f1rstlap.com
1-2 με δυο γκολ του μεσι, αλλα δεν τα λετε δεν τα γραφετε
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Για να τα πούμε πρέπει να τα ξέρουμε![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ολίγον τι οφσάιντ το γκολ της Μπαρτσελόνα. Ολίγον τι, που θα έλεγε κι ο μακαρίτης ο Χατζηχρήστος.
Λοιπον μια χαρα, ειμαστε ηδη στο +5 απο τον Μουρινιο!![]()
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
—John Lennon
sirkostas (16-09-12)
Χαλαρα στο +8.
Παντως μεγαλο θεμα εχει η αμυνα τις ειδικα τωρα με τον τραυματισμο του πουγιολ βλεπω δυσκολα τα πραγματα.
την αφησαν γυμνη την ομαδα στα στοπερ![]()
Bookmarks