Μπα σε εκείνο που πήγαμε την ημέρα που φύγατε θα τα φάω. Γαμάααααατο και με free smoking. Barceloneta! Αχ! Λυσσάξαμε σήμερα με τα φαγητά ... πάλι το ψυγείο θα την πληρώσει.
Αρχική Δημοσίευση από Haris1984
αμα εισαι καλη διαχειριστρια,why not??αλλωστε ξερεις τον ψυχισμο της ομαδος
Μωρέ ναι, τον ξέρω ... το κακό είναι ότι αυτοί δεν ξέρουν το δικό μου.
Έχει να αλλαχτεί θέση ... όρεξη να ΄χει ο κώλος τους.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Αφού τα αστέρια κάνουν την ομάδα, που είναι 10 χρόνια τώρα η Ρεάλ στο ΤΛ?
Που είναι τη τελευταία 2ετία η Μάντσεστερ Σίτυ?
Οσο για Βιλανόβα, πολύ πολύ λογική η επιλογή της διοίκησης. Οπως και στον μπασκετικό βάζελο, ο πιο κατάλληλος διάδοχος του Ομπράντοβιτς θα ήταν ο Ιτούδης.
Στην Ισπανία και στην Αγγλία, οι βοηθοί προπονητών δεν θεωρούνται απλά οι λακέδες του προπονητή αλλά ακρογωνιαίοι λίθοι. Εξ ου και πολύ συχνά προωθούνται σε θέση χεντ κόουτς, άμα παραιτηθεί ή απολυθεί ο προπονητής. Γι' αυτό έχουν και τόσο μάπα πρωταθλήματα εκεί. Ενώ στην αστραφτερή Σούπα Λίγκα, αν ο προπονητής φύγει κι αναλάβει ο βοηθός του αμέσως βγαίνει η ετυμηγορία "με μαθητευόμενο μάγο πας να τη βγάλεις, ρε καβούρια πρόεδρε? ρε χώσε φράγκα και φέρε ευρωπέο ναούμε. Που μας φόρτωσες αυτόν που ροκάνιζε τη καρέκλα του προπονητή και τώρα θα έχεις έναν γιεσμαν να τον κάνεις ότι θέλεις. Μασάμε εμείς όμως?"
Οποιαδήποτε ομοιότητα με παρελθούσες καταστάσεις στα καθ' ημάς είναι παντελώς συμπτωματική.
Πολύ σωστή κριτική του σιρκοστασ αλλά για μένα εξηγεί γιατί η Ρεάλ με αυτούς τους παίκτες δεν πρόκειται να φτάσει ποτέ στο τοπ επίπεδο που έφτασε η Μπάρτσα κάποιες στιγμές αυτά τα 4 χρόνια. χωρίς καλό κόουτς δε γίνεται τίποτα. Απλά για μένα οι αποτυχία των Ισπανών δεν είναι θέμα ικανότητας, αλλά αντοχής. Για μένα και στις δύο περιπτώσεις των ημιτελικών δεν πρέπει να αμελούμε την κούραση των Ισπανών από το ελ κλάσσικο, σε αντίθεση με τις άλλες 2 που έχουν χάσει καιρό πριν το τρένο και προφύλαξαν τους παίκτες τους από τα ματς του πρωταθλήματος. Είπαμε θέληση, αλλά 4 δυνατά ματς σε δέκα μέρες αντί 2 είναι τεράστια διαφορά.
Ο Πλατινί με το που ανέλαβε επισήμανε ότι στον τελικό δεν πηγαίνουν οι καλύτερες ομάδες αλλά οι πιο ξεκούραστες, για αυτό και είχε καταργηθεί η φάση των ομίλων και οι εθνικές ομάδες δεν έχουν υποχρεώσεις ποτέ ενδιάμεσα σε Φλεβάρη-Μάιο. Εκείνη τη χρονιά μάλιστα, ενώ Τσέλσι, ΜάνΓιου, Άρσεναλ ήταν μακράν μπροστά στην Αγγλία, αυτή που προκρίθηκε στον τελικό ήταν η Λίβερπουλ- μπορεί να μην ήταν ακριβώς τότε, αλλά αυτό συνέβαινε για 2-3 χρόνια.
Για μένα έκανε κάποια λάθη ο Πεπ, ίσως η έλλειψη κινήτρου να του θόλωσε το μυαλό. Η Τσέλσι εκτός των άλλων εκμεταλλεύτηκε και το γεγονός ότι ήταν πιο μάτσο ομάδα από την Μπάρτσα (ψηλοί και αθλητικοί). Όπως και πριν 3 χρόνια. Για αυτό και ο Γκουαρντιόλα πέρασε σαν τρίτη αλλαγή τον Κεϊτά, τον μοναδικό ψηλό παίκτη που είχε στον πάγκο του. Ουσιαστικά ήταν ένα κινούμενο τείχος μπροστά από την εστία τους. Η Μπάρτσα παρόλη τη μανία της τώρα τελευταία να παίζει σχεδόν μόνο από τον άξονα- λειτουργία που εξυπηρετεί το ταμπούρωμα του αντιπάλου κ να ήθελε να παίξει από τα άκρα, πως θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις σέντρες?
Για την επιτυχία της Μπάρτσα ευθύνεται και ο Πεπ που αξιοποίησε συστήματα (όπως διάβασα)από τη Μίλαν του Σάκι, τον Άγιαξ, την Μπάρτσα του Κρόιφ ακόμα και κάποιες αμυντικές από τη Σαμπντόρια ή τον Μπιέλσα. Αλλά και η φουρνιά παικτών από τη Λα Μασία (ατομική ικανότητα+ ποδοσφαιρική παιδεία) , κάπου είδα για πολύ μικρό χρόνο αντίδρασης (που αυτό είναι αποτέλεσμα δουλειάς- συνήθειας δεκαετιών, για αυτό δεν πετυχαίνουν πολλοί καινούριοι παίκτες. Πιστεύω όταν περάσουν χρόνια θα τη θυμόμαστε για τα καλά αυτή την ομάδα. Ως μικρότερος μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι η καλύτερη μόνο από το 97 και μετά. Αλλά με αυτά που έχω ακούσει μπαίνει τουλάχιστον στο τοπ 3-4 όλων των εποχών. Μεγαλύτερο ζήτημα πλέον εκτός από τον ανταγωνισμό θα είναι να ξεπεράσουν τους συμπάικτες ή προκατόχους τους, ίσως και τον εαυτό τους 2-3 πριν...
Έξαλλοι με το χορό Γκουαρντιόλα και Πουγιόλ (video)
30/04/2012, 08:13 | Διαβάστηκε 3077 φορές Αποστολή
Τιάγκο Αλκάνταρα και Ντάνι Άλβες πανηγύρισαν χορεύοντας βραζιλιάνικα το πέμπτο γκολ της Μπαρτσελόνα στη νίκη επί της Ράγιο Βαγεκάνο (7-0), αλλά αυτό δεν άρεσε στον Πεπ Γκουαρντιόλα και τον Κάρλες Πουγιόλ.
Ο πανηγυρισμός των δύο παικτών θεωρήθηκε προσβλητικός από τους οπαδούς των γηπεδούχων και προφανώς ανάρμοστος μετά από μία εβδομάδα στην οποία οι «μπλαουγκράνα» έχασαν πρωτάθλημα και Champions League. Έτσι τόσο ο προπονητής των Καταλανών, όσο και ο αρχηγός της ομάδας δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους.
«Αυτή η ενέργεια δεν αρμόζει σε παίκτες της Μπαρτσελόνα. Ζητούμε συγγνώμη από τη Ράγιο. Δεν θα ξανασυμβεί», αρκέστηκε να πει ο προπονητής της «Μπάρτσα». Ο Κάρλες Πουγιόλ δεν είπε τίποτα, ωστόσο η κίνησή του να σπεύσει να… μαζέψει τους δύο παίκτες σπρώχνοντάς τους μετά το 5-0, ήταν πλήρως αντιπροσωπευτική του εκνευρισμού του.
Οι δύο παίκτες απολογήθηκαν μετά το τέλος του αγώνα. «Ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους της Ράγιο, που αισθάνθηκαν να προσβάλλονται από το χορό. Δεν ήταν πρόθεσή μου κάτι τέτοιο, απλώς ήθελα να το διασκεδάσω», είπε ο μπακ της Μπαρτσελόνα, ενώ ο νεαρός μέσος τόνισε με τη σειρά του: «Απολογούμαι στον κόσμο της Ράγιο. Παρασύρθηκα από τα συναισθήματα κι έκανα ένα λάθος. Δεν θα ξανασυμβεί».
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] (Photo: Getty Images).
Με την Μπαρτσελόνα πρωταθλήτρια θα το πανηγύριζε σαν μικρό παιδί, αλλά έστω κι έτσι δεν παύει να αποτελεί μια ξεχωριστή επίδοση, που θα μνημονεύεται για χρόνια!
Με το χατ-τρικ που σημείωσε κόντρα στη Μάλαγα ([Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]), ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 68 γκολ τη φετινή περίοδο με την Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις, τα περισσότερα από κάθε άλλη φορά σε μια μόλις σεζόν!
Ο Αργεντινός άσος κατέρριψε το στοιχειωμένο ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ με 67 γκολ για λογαριασμό της Μπάγερν Μονάχου την περίοδο 1972-73 και μάλλον δεν θα σταματήσει εκεί, δεδομένου ότι οι «μπλαουγκράνα» έχουν να δώσουν τρία ακόμα επίσημα ματς (Εσπανιόλ, Ρεάλ Μπέτις, Αθλέτικ Μπιλμπάο) μέχρι να πέσει η αυλαία της φετινής περιόδου.
Παράλληλα άνοιξε την διαφορά από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην μάχη για το χρυσό παπούτσι στην ισπανική λίγκα, αφού έφτασε τα 46 (!) τρία περισσότερα από τον CR-7.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Με 54 εκατομμύρια ευρώ κέρδος έκλεισε η περσινή χρονιά για την Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca» οι Καταλανοί παρόλο το γεγονός ότι δεν κέρδισαν ούτε το Champions League αλλά ούτε και το πρωτάθλημα Ισπανίας ολοκλήρωσαν με θετικό πρόσημο οικονομικά τη σεζόν που πέρασε.
Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα ήταν η καλύτερη χρονιά οικονομικά για τους «μπλαουγκράνα». Τα συνολικά έσοδα ήταν 495 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 4,5% σε σύγκριση με την προπέρσινη σεζόν, ενώ από την άλλη τα έξοδα ήταν 441 εκατ.ευρώ.
Με αυτά τα νούμερα οι κυπελλούχοι Ισπανίας κατάφεραν να περάσουν στη σχετική λίστα ομάδες όπως οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Μίλαν και Άρσεναλ.
Ακόμη ο σύλλογος κατάφερε να μειώσει κατά 30 εκατ ευρώ το συνολικό του χρέος, σε 335 εκατ.
«Καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτό το επίτευγμα, χωρίς να έχουμε τόσες πολλές διαφημίσεις, χωρίς τη βοήθεια τρίτων και χωρίς να πουλήσουμε κάποιον παίκτη μας», δήλωσε ο αντιπρόεδρος των οικονομικών του συλλόγου, Χαβιέ Φάους.
Και όλα αυτά παρόλο που ο σύλλογος δεν κατόρθωσε να κατακτήσει ούτε την κορυφή της Ευρώπης ούτε και αυτή της Ισπανίας. Από τη μια μεριά δεν αναγκάστηκε να πληρώσει τα μπόνους επίτευξης αυτών των στόχων αλλά δεν καρπώθηκε και τα μπόνους των χορηγών για το λόγο ότι δεν τα κατάφερε.
Εξάλλου είναι γνωστή η τακτική των «μπλαουγκράνα» να προωθούν ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία του συλλόγου και όχι τόσο να δαπανούν μεγάλα ποσά για πολλές μεταγραφές.
Επιμέλεια: Πέτρος Θεοδωρίδης
ετσι περιμενουν να φτιαξουν ομαδα αυτοι? και αυτοι σε καβουρια προεδρο πεσανε....
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Και όλα αυτά παρόλο που ο σύλλογος δεν κατόρθωσε να κατακτήσει ούτε την κορυφή της Ευρώπης ούτε και αυτή της Ισπανίας. Από τη μια μεριά δεν αναγκάστηκε να πληρώσει τα μπόνους επίτευξης αυτών των στόχων αλλά δεν καρπώθηκε και τα μπόνους των χορηγών για το λόγο ότι δεν τα κατάφερε.
Να γιατί ο Μαρινάκης δε θέλει να κατακτήσει το Τσου Λου. Για να μην πληρώσει μπόνους
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks