Ωραία, κάτσε να αποκλειστούν και οι άλλοι, να δούμε και λίγο μπάλα στον τελικό, χωρίς τα νομιστεράκια της Μπαρτσελιώμα και τον Κλαψομουνορονάλντο της Ρεμαλ Μαδρίτ.
Αγγλία- Γερμανία, σαν το Β ΠΠ, να γουστάρουμε.
Την έχουμε πολλές φορές τη συζήτηση αυτή μεταξύ μας στο φόρουμ. Η άποψή μου, χιλιοειπωμένη.
Πραγματικότητα είναι ότι η Ρεάλ ήταν η απόλυτη βασίλισσα το 1956-66. Εμένα αυτό δε με εμπνέει, όσο αυτά που έχω ζήσει.
Όσο ζω η Ρεάλ έχει 3 τσουλιά και η Μπαρτσελόνα 4.
Επομένως όσο πιθανό είναι η Μπάρτσα να σέρνεται για 10 χρόνια, άλλο τόσο και η Ρεάλ και οποιαδήποτε άλλη μεγάλη ομάδα.
Τώρα να γίνουμε μάντεις, είναι ανώφελο και χάσιμο χρόνου.
Είναι φυσιολογικό οι άνθρωποι της γενιάς μου, να λένε, βασίλισσα ακούω, αλλά βασίλισσα δεν είδα.
Δεν ακυρώνω καμία ιστορία αλλά δε μπορώ να δεθώ συναισθηματικά με διηγήσεις στα βιβλία... θέλω να με βοηθάει η μνήμη μου.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
τελος ο Πεπ! και επισημα
πιθανοι αντικαταστατες???
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Προσωπικά περιμένω να προωθηθεί πρώτος ο Βιλανόβα.
chainsaw (27-04-12)
H Κατάρα της J-LO
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
To χω ξαναπει.Η Μπαρτσελονα ειναι σχολη.δεν εχει αναγκη απο μεγαλο προπονητη,απλα να ναι καλος διαχειριστης.Αν ο Βιλανοβα αποδειχτει τετοιος,τοτε θα παει καλα.
chainsaw (27-04-12)
ουτε ο γκουαρντιολα ειναι προπονητης, ουτε ηταν παλαιοτερα ο ραικαρτν...Και οι δυο ειναι για τον που...ο καβαλα...Και καθολου προπονητη να μην ειχε η μπαρτσελονα, δεν θα ειχε κανενα προβλημα....!! Οπως χαθηκε ο ραικαρντ, ετσι θα χαθει και ο γκουαρντιολα....!! Οταν μια ομαδα εχει αστερια, ο προπονητης μπαινει σε τελευταια μοιρα....!!!
Προπονητης ειναι εκεινος που παιρνει ενα ασημαντο υλικο, και το κανει αξιολογο...!!! Ολα τα αλλα ειναι να εχουμε να λεμε...!!
sirjohnbest (27-04-12)
celticfrost (30-04-12), Coach (27-04-12), Rena (27-04-12)
Δεν ήταν έκπληξη ο Βιλανόβα! Πάνε με το σκεπτικό ότι ξέρει την ομάδα, κτλ, κτλ!
Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να κρατήσει την ηρεμία στην ομάδα ο Βιλανόβα όμως!
www.f1rstlap.com
Θα τα φας σε tapas, κάτσε στ' αυγά σου
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Bookmarks