Λος πουλος και στον δον μπαουλος.
την εχει κανει στο πρωτο ημιχρονο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Οσο χαρηκατε χαρηκατε, σ εκαμια 10τια τωρα παλι
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Reds (25-04-12), sirjohnbest (24-04-12)
Καταρχην να πω οτι δεν ειμαι ουτε μπαρτσελονα ουτε τσελσι.
Ειδα τον αγωνα γιατι μου αρεσει πολυ το στυλ ποδοσφαιρου ποα παιζει η μπαρτσελονα.
Ομως.
Συνηθως ειμαι με το μερος του αδυνατου που σε αυτην την περιπτωση ηταν η τσελσι.
Ο Μεσι ειναι πολυ καλος παικτης αλλα αρκετες φορες δεν μου αρεσει η υπεροψια του.
Πολυ το χαρηκα που δεν τον πηγε σημερα με τα 2 δοκαρια και αποκλειστηκαν.
Διεκρινα ενα πανικο και ειχε η μπαρτσελονα στην αμυνα σε καποιες φασεις.
Οταν η τσελσι στους δυο αγωνες εκανε μετρημενες ευκαριες στα δακτυλα του ενος χεριου και εβαλε τρια γκολ τοτε νομιζω οτι αμυντικα πασχει καπου το συστημα της.
Αυτο που μου αρεσε ακομα ηταν οτι παρα τον αποκλεισμο της μπαρτσελονα οι οπαδοι της τραγουδουσαν και καθε αλλο απο μαυρα τα εβαψαν.
Ενα μπραβο και στην τσελσι για την τεραστια προσπαθεια της που στεφθηκε με επιτυχια.
http://thrillos.blogspot.com/
Άντε σπιτάκια σας στρουμφακια! Τα πάντα έκαναν τα κοράκια και σήμερα. Σε 2 ματς , σας έδωσαν 3 πέναλτι και μια αποβολή από το 15ʼ « ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ» είδαν τα κοράκια!!
Ήσασταν μόδα και σαν μόδα περάσατε, σε 100 χρόνια πάλι. Γιατί100 χρόνια δεν υπήρχατε πουθενά!!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!
Ερνέστο ήσουν ο Καλύτερος, ο Σοβαρότερος και ο Εργατικότερος όλων!!
Έχω προβλέψει τελικό Μπάρτσα (είμαι έξω...) Μπάγερν (για να δούμε...) και μονομαχία
Μέσι (τον ξεχνάμε...) Ρόμπεν (βλέπουμε...)
Η Τσέλσι είναι ΠΟΛΥ ομάδα. Αυτό είδα και συγκράτησα ΚΑΙ στα δύο παιχνίδια. Ο ένας παίκτης
πεθαίνει για τον άλλο και αυτό το γουστάρω αφόρητα.
Αυτόν τον Ραμίρεζ γίνεται να τον πάρουμε?![]()
sirkostas (25-04-12)
Reds (25-04-12), sirjohnbest (24-04-12)
Coach (24-04-12)
Όσο πιο κακιά γίνεσαι, τόσο περισσότερο σε γουστάρω!
Συνέχισε να δούμε που θα καταλήξουμε...
*με δέκα παίκτες έπαιζαν οι Άγγλοι και καμιά ομάδα δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία.
Άσε (και αυτό το έχω γράψει...) που η Μπάρτσα ΔΕΝ έχει τους καλύτερους παίκτες αλλά
ακολουθεί τη Σίτυ και τη Ρεάλ. Άρα δικαίως έμεινε έξω και μην με πιάσεις απ΄τα μαλλιά γιατί
δεν έχω πολλά και τα θέλω!![]()
Haris1984 (25-04-12), sirjohnbest (25-04-12)
Κουρασμενη ομαδα η Μπαρτσελονα,φανηκε πολυ ειδικα οταν βρεθηκε υπο πιεση,σε αλλες συνθηκες θα ειχε καθαρισει το ματς.
Coach (25-04-12)
sirkostas (25-04-12)
Αποτυχημένη η χρονιά για τον Γκουαρντιόλα....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Bookmarks