Είναι σαφές ότι το έγραψα ... για να τονίσω ... αυτό που απεχθάνομαι ακόμα κι όταν χάνει μια ομάδα που υποστηρίζω ... ακόμα και ο Ολυμπιακός που με καίει 1000 φορές παραπάνω από την Μπαρτσελόνα ... ότι αν θες να βρεις στις ήττες δικαιολογίες υπάρχουν πολλές ... αλλά είναι βαζελονοοτροπία κατ΄εμέ.
Δεν έπαιζε με τη Μαγιόρκα ... σαφώς ... αλλά όταν σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια κέρδιζε εύκολα τη Ρεάλ ... λογικό είναι στο στοίχημα να δίνει την Μουρμουρινιάδα ως το απόλυτο αουτσάιντερ.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Όπως όταν χρησιμοποιώ α΄πληθυντικό για τους οπαδούς του Ολυμπιακού δεν συνυπολογίζω τα Τσουκαλόπαιδα ... έτσι και στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Αν και μην μπερδεύουμε την πλάκα με τα σοβαρά. Φυσικά και μετά από νίκη θα βγεις να πανηγυρίσεις, ακόμη και προκλητικά. Αυτό δε με ενοχλεί καθόλου. Τη γκρίνια δε μπορώ και τα "με αδικούν", "είμαι καταρραμένος". Απαπαπαπα...
Reds (22-04-12)
Χαβαλες να γινεται,βεβαια θα την πει ο ενας στον αλλον λογικο αυτο αλλα ενταξει οταν χανει καποιος κρυβεται.
Αυτοι που γκρινιαζουν συνηθως ειναι αυτη που εχουν το προβλημα{Βαζελικες καταστασεις}.![]()
Coach (22-04-12)
Λογικό εεε; Εμένα μου φαίνεται ψιλοχαζούλι ... ειδικά για ξένες ομάδες.
Αφού τα κατάφερα και εμφανίστηκα όταν άνοιξα thread και χάσαμε από τον βάζελο 2-1 στο οακα ενώ πριν είχα ξεχέσει το μισό φόρουμ "γκαντεμόσπορους"... δε φοβάμαι τίποτα ... βασικά ήθελα να δω αν θα με είχε μπανάρει ο Μπαλωτής που μου το είχε τάξει ... αλλά είναι τόσο άχρηστος mod που ούτε ένα ban δε μπορεί να κάνει.
![]()
Εγώ το είδα χθες με τον γαμπρό μου που είναι Ρεάλ. Έλεγα ότι θα πλακωθούμε πάλι (σημειωτέον είναι και αεκ) αλλά τον νευρίασε ο Μουρίνιο και άρχισε να υποστηρίζει την Μπαρτσελόνα πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια! Αυτός μας γκαντέμιασε. Δύο παιχνίδια έχω δει σπίτι του ... λόγω ote tv ... οφη-οσφπ και το χθεσινό ... και τα δύο σουπάρες και χωρίς να κερδίσει η αγαπημένη μου ομάδα.
Μεγάλο ματς απόψε και περιέργως δε βλέπω καθόλου ποστς για τον ημιτελικό. Αντε να δούμε αν θα κυριαρχήσει η Μπαρτσελόνα ή αν θα έχουμε μια πολύ μεγάλη εκπληξη.
Coach (24-04-12)
ελπιζω για το καλο του ποδοσφαιρου να κερδισει η μπαρτσελονα και οχι η ακριβη απομιμηση του αποελ.
τελικος βαρκα-ρεαλ ειτε για να παρει εκδικηση η μπαρτσα και να δειξει ποιος ειναι το αφεντικο ειτε για να αποδειξει η ρεαλ οτι επεστρεψε για τα καλα στην κορυφη.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Καλό ματσάκι σήμερα, Μπάρτσα άνετα βλέπω να προκρίνεται αν δεν κοιμηθεί ο θεός πάλι.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Πάντως βλέπω την Τσέλσι να κάνει τη ζωή μαύρη στους Καταλανούς.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks