Αντε γιατι πολυ μας τα πρήξατε με την σουπερ ομαδα του πλανήτη..!!!![]()
Παντα θα κλαινε τα βαζελάκια στου Καμπ Νου ΟΑΚΑ τα σκαλάκια.
Δίκαια νίκη της Ρεάλ και δικαιότατη κούπα.
Μονο οι γάβροι κανουν τέτοιες νίκες.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αντε γιατι πολυ μας τα πρήξατε με την σουπερ ομαδα του πλανήτη..!!!![]()
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Δεν αξιζε τη νικη σημερα η ρεαλ...το πρωταθλημα μπορει τη νικη ομως οχι...ο μουρινιο στηνει πουλμαν λες και εχει τον αστερα τριπολης για ομαδα....2-3 φασεις αναλογα γκολ...απεχει πολυ απο τη μεγαλη ρεαλ του ενδοξου παρελθοντος..
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Δεν υπάρχουν σούπερ ομάδες...
Όταν κάποιοιες πέφτουν, κάποιος ανεβαίνουν και αυτό είναι όλο...
Τώρα έχει η Μπάρτσα καλους παίκτες και πάει καλά. Σε δυο χρόνια θάναι κάποιος άλλος, κλπ, κλπ...
Είδες και προχθες... Σκατά η Τσέλσι λένε όλοι... Ταμπούρι και τίποτα. Αλλά εναντίον του ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ
ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ με 80% κατοχή, κύριε Γκουαρντιόλα.
Δικαια η Ρεάλ πήρε το παιχνίδι. Αν και ως σύνολο υπολείπεται της Μπάρτσα ώς μονάδες έχει καλύτερες
και πιο καλό προπονητή. (οι Καταλανοί παιζουν με αυτόματο πιλότο)
sadi (21-04-12)
Coach (21-04-12)
Δίκαια το πήρε Δημήτρη μου δεν διαφωνεί κανείς, αλλά σε μένα τον ουδέτερο θεατή τι πρόσφερε; Αν έχουμε φτάσει στο σημείο ολόκληρη Ρεάλ να παίζει ταμπούρι για να πάρει ένα πρωτάθλημα να το βράσω. Αν θέλει να λέγεται τεράστια ομάδα ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να παίξει μπάλα και να μου προσφέρει θέαμα, αλλιώς χέστηκα που θα πάρει το πρωτάθλημα.
Και ο Βαλβέρδε την πρωτη του χρονιά είχε στήσει οδοφράγματα στο ΟΑΚΑ. Τελικά αυτό το "κρατάμε τους τρεις βαθμούς" οσο θα περνάει στους φιλάθλους, θα το ενστερνίζονται και προπονητές και παίκτες , σε βάρος του ιδιου του ποδοσφαίρου.
Θεωρώ τον Μουρίνιο ύβρι για το ποδόσφαιρο (ουτε καν υπήρξε ποτέ ποδοσφαιριστής) αλλά δικαιότατα η Ρεάλ πήρε το ματς και φαίνεται να παίρνει τον τίτλο καθώς η "μύτη ψηλά" αργά η γρήγορα πληρώνεται.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Du3lisT (21-04-12)
Παντως ταμπουρια εχουν παιξει πολλοι,εγω την Μπαρτσα ετσι βραχυκυλωμενη εχω πολυ καιρο να την δω.
Η δεν ειναι σε καλη κατασταση η αρχιζει η κατηφορα σιγα σιγα...
Δικαια και η νικη και το πρωταθλημα της Ρεαλ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δίκαια πρωταθλήτρια η Ρεάλ. Επιτέλους η κορυφαία ομάδα του πλανήτη ξανά στο θρόνο της. Συγχαρητήρια γατάκια της Μαδρίτης.
Ωπ τι εγινε? Στεψη μεσα σο σπιτι σας????!!!
ΦΕΡΤΕ ΝΑ.ΠΙΩ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΘΩ ΠΩΠΩΠΩΠΩ ΤΙ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
nbqgr (21-04-12)
Απαράδεκτη η εικόνα σήμερα της Μπάρτσα. Ταμπούρι ξεταμπούρι ... δεν είδα τίποτα από το γνωστό καλό της εαυτό για να σπάσει αυτό το ταμπούρι.
Καλά αμυντικά ανέκδοτο ... όπως και τα 2 πρώτα γκολ του ματς.
Συγχαρητήρια όπως έχω ξαναπεί ... στο βλήμα τον Μουρίνιο δε θα πω ακόμα κι αν πάρει 98 cl.
Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που αν μου κάτσουν στραβά από την αρχή ... αυτό δεν αλλάζει ούτε με σφαίρες.
Ότι χάσαμε ένα ματς ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ, αυτό είναι γεγονός. Βαριέμαι τις λογικές, του ψάχνω δικαιολογίες, όπως συχνά παρατηρώ σε βαζελονοοτροπίας οπαδούς.
Δυστυχώς περίμενα ότι θα γίνει στραβή ... όχι ήττα ... αλλά δύσκολα θα κερδίζαμε ... όπως το περιμένω και με Τσέλσι.
Τη βλέπω πολύ ντεφορμέ την Μπάρτσα ... δεν νομίζω ότι έχει κάνει τον κύκλο της ... αλλά δεν πείθει τελευταία.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
nbqgr (21-04-12)
Faithful (21-04-12)
Ίσα ίσα που εμείς δε λέμε αηδίες όταν χάνουμε ... εσείς όλες τις φορές που έχετε χάσει ... ή εξαφανίζεστε 2 μέρες ή τα ρίχνετε στο κοράκι ή κολλάτε σε μισή φάση χωρίς να δείτε το υπόλοιπο ματς.
Όχι φυσικά όλοι, τσουβαλιασμένοι, οι περισσότεροι... εδώ γυροφέρνουν τα ποστ ... όποιος θέλει τα βρίσκει.
Θα μπορούσαμε να βγούμε να πούμε, τη εύκολη μαλακία, ότι το στοίχημα χρυσοπλήρωνε το 2πλο.
Σαν υπερομάδα του πλανήτη την αντιμετωπίζουν κυρίως οι αντίπαλοί της ... γι΄αυτό ταμπουρώνονται. Και δεν απαγορεύεται να χάσουν τα φαβορί. Θα ακυρωνόταν το ίδιο το άθλημα.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Eleni7 (22-04-12)
Κλαψ Κλαψ![]()
Bookmarks