Τι με βαζεις να κανω μερε που ναι..
Puta Espana! Puta Madrid! Puta Espana! Puta Madrid!![]()
Τι με βαζεις να κανω μερε που ναι..
Θα βαλει και αλλο γιατι το εχω παιξει over 3,5..![]()
Μειωσε την διαφορα μετα και το στραβοπατημα τις ρεαλ αντε να δουμε τωρα πως θα το διαχειριστή διαστημικη Μπαρτσα..
Επόμενο παιχνίδι για τους Μαδριλένους με τη μισητή Αθλέτικο Μαδρίτης, εκτός έδρας! Μέχρι το Μπάρτσα-Ρεάλ βλέπω τον Μέσι και την Μπάρτσα να πιάνουν κορυφή!!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Gtakis (09-04-12)
Mη τη παλεύεις αδερφέ. Ο τύπος είναι αδίστακτος. Εδώ βγήκε παλιος παίχτης του (αργεντίνος αν θυμάμαι καλά) από τις πρώτες του προπονητικές μέρες στη Πορτογαλία και δήλωσε πως ο Μουρίνιο σημάδευε τους σταρ των αντιπάλων και κάποιες φορές ζήταγε από τους παίχτες του να τους τραυματισουν.
sirkostas (09-04-12)
Δεν παιζεται ο ανθρωπος,εμενα παντως τυποι σαν τον Μουρινιο μου αρεσουν περα την πλακα γιατι εκτος του οτι γελας εχει ρε παιδακι μου αυτο που λεγεται νευρο και δυστυχως δεν το βλεπουμε πολυ σε παγκους ομαδων.
Οτι ειναι γραφικος δεν το συζηταμε!Απορω πως θα φερει γαμπρο η κορη του!![]()
Μουρίνιο ο ΜΕΓΑΣ! Special One for EVER!
www.f1rstlap.com
Reds (16-04-12)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ενταξει οταν καποιος πιανει κορυφη σε οτιδηποτε ειναι αυτο αρχιζουν και βγαινουν οτι ειδους μαλακια μπορει να φανταστει κανεις!
Οσο αληθεια ηταν τοσα χρονια που ελεγαν οτι ο ρουβας τον επερνε αλλο τοσο ειναι αληθινο οτι ο ο Γκουαρδιολα περνει στρατιωτικους χαρτες τις Συριας και φτιαχνει συστηματα ομαδων..
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks