Δώσε φάουλ ρεεεε!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Πωπω τι χάσαμε!
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Δώσε φάουλ ρεεεε!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Τον φοβάμαι τον επαναληπτικό.
Ποτέ δε μου άρεσε το 0-0.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
chainsaw (28-03-12)
δικαιοτατη προκριση κατα τη γνωμη μου, αξια αντιπαλος η μιλαν που ειναι μια απο τις ελαχιστες ομαδες που αυτη τη στιγμη μπορουν να κοντραρουν αυτη τη μπαρτσελονα.
η κληρωση των ημιτελικων ειναι εξαιρετικη, δυο ομαδες που εχουν προηγουμενα (τσελσι-βαρκα), μπορει να ειναι σαφεστατο φαβορι η μπαρτσελονα αλλαθα ειναι πολυ ενδιαφερον το παιχνιδι.
απο την αλλη ρεαλ-μπαγερν που ειναι τα δυο φαβορι μετα τη μπαρτσα να το σηκωσουν. τεραστιο κινητρο και για τις δυο ομαδες και απο την αλλη "δικαιο" που καμια απο τις δυο δεν επεσε πανω στη μπαρτσα. οποια κερδισει απο τις δυο θα παει να διεκδικισει το κυπελλο απο την πρωταθλητρια και φαβορι.
υ.γ. με τη διαιτησια δεν ασχολουμαι καν, εχω βαρεθει τοσα χρονια αυτη τη γκρινια και το ευχαρηστιεμαι καλυτερα ετσι, το προτεινω και σε εσας. χαρειτε το εξαιρετικο ποδοσφαιρο που παιζεται γιατι εχουν μεινει μονο 5 παιχνιδια για φετος.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Coach (05-04-12), VALVERDES_7 (06-04-12)
συνηθες ειναι οποιος χανει να κλαψομουνιαζει. το ιδιο κανουν οι βαζελοι στη μπαλα, εμεις στο μπασκετ και το ιδιο εκαναν και οι καταλανοι οταν τους εριχνε φαπες η ρεαλ.
αυτο που με εντυπωσιαζει ειναι οτι ολοι λενε για αυτο το πεναλτι, που οντως πρεπει να θελει πολυ καποιος για να το δωσει, αλλα ολοι εχουν ξεχασει τα δυο μαρς πεναλτι που δεν ειχαν δωθει πριν μια βδομαδα
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Coach (05-04-12)
consigliere (06-04-12)
γτ μ θυμιζουν το μπασκετικο παναθηναικο?![]()
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Αυτός που έφτιαξε το βίντεο ή είναι 10 χρονών ή βλαμμένος. Στην αρχή αυτό που υποτίθεται είναι προπόνηση της Μπάρτσα, είναι χιουμοριστικό διαφημιστικό. Μάλιστα προβλήθηκε και στο κανάλι της. Μετά έχει μια σκαριά του Πέπε στον Ντάνι Άλβες, με το πόδι να φέρνει 3 στροφές και λέει δεν υπάρχει επαφή. Μέχρι και στους νόμους της φυσικής πάει κόντρα για να υποστηρίξει τη μαλακία του. Παρακάτω δεν είδα, αρκετό χρόνο έχασα από τη ζωή μου. Κρίμα το παιδί...
Gtakis (06-04-12)
Σιγά τις αδερφάρες.
... there's no such thing as "too much"...
iosif (07-04-12)
Εμενα πνατως το βιντεακι μου αρεσε!![]()
Η ξεφτίλα και το γκειλίκι αυτής της ομάδας κοντεύει να φτάσει το επίπεδο της Ρεάλ του Σούκερ.
Geo 5 (06-04-12)
Όλα τα λεφτά!![]()
www.f1rstlap.com
Ντάξει κάπου στη μέση είναι η αλήθεια.. Ώρες ώρες οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πέφτουν υπερβολικά εύκολα αλλά και αυτοί τις Ρεάλ μερικές φορές έχουν το μυαλό τους μόνο στις κλωτσιές..
Ο Μουρίνιο πέρυσι έβαζε τον Αντεμπαγιόρ για να μοιράζει αγκωνιές και κλωτσιές.. Τι να λέμε..
Αναρωτιέμαι αν η Ρεάλ φτάσει τελικό κόντρα στη Μπαρτσελόνα, ο Μουρίνιο θα ζητήσει από τους γερμανούς να μουσκέψουν το γήπεδο μπας κι η λάσπη δυσκολέψει τον Μέσι? Δε θα είναι η πρώτη φορά που το κάνει.
Με τη Τσέλσι!
Εκανε βάλτο το Στάμφορντ Μπριτζ και κατάφερε να...χάσει μόλις με 1-2!
sk12072 (07-04-12)
Bookmarks