δικαιοτατη προκριση κατα τη γνωμη μου, αξια αντιπαλος η μιλαν που ειναι μια απο τις ελαχιστες ομαδες που αυτη τη στιγμη μπορουν να κοντραρουν αυτη τη μπαρτσελονα.
η κληρωση των ημιτελικων ειναι εξαιρετικη, δυο ομαδες που εχουν προηγουμενα (τσελσι-βαρκα), μπορει να ειναι σαφεστατο φαβορι η μπαρτσελονα αλλαθα ειναι πολυ ενδιαφερον το παιχνιδι.
απο την αλλη ρεαλ-μπαγερν που ειναι τα δυο φαβορι μετα τη μπαρτσα να το σηκωσουν. τεραστιο κινητρο και για τις δυο ομαδες και απο την αλλη "δικαιο" που καμια απο τις δυο δεν επεσε πανω στη μπαρτσα. οποια κερδισει απο τις δυο θα παει να διεκδικισει το κυπελλο απο την πρωταθλητρια και φαβορι.
υ.γ. με τη διαιτησια δεν ασχολουμαι καν, εχω βαρεθει τοσα χρονια αυτη τη γκρινια και το ευχαρηστιεμαι καλυτερα ετσι, το προτεινω και σε εσας. χαρειτε το εξαιρετικο ποδοσφαιρο που παιζεται γιατι εχουν μεινει μονο 5 παιχνιδια για φετος.![]()
Bookmarks