Φουτάνα τους έχει κάνει ο φούστης ο κοντός!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Βλήμας ο Σωτηρακόπουλος ... αλλά ακούγοντας σήμερα τον σπίκερ του ant1 και λίγο αυτόν που μετέδιδε στη νόβα το Λυών-ΑΠΟΕΛ ... σκέφτομαι να βάλω αφίσα του πάνω από το κρεβάτι μου... μιλάμε για τέτοια απελπισία!![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Τον πάω τον Πρίντεζη. Ιδίως όταν μεταδίδει βόλεϊ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Η Μπαρτσελόνα έχει αμυντικάρες. Απλά στο ποδόσφαιρο ισχύει απαράβατος νόμος πως όταν παίζεις επιθετικά θα φας και γκολ.
BrazHlias (15-02-12)
Ρε ο Πρίντεζης είχε πει ότι η κορυφαία ομάδα που έβγαλε ο ελληνικός αθλητισμός ήταν ο Παναθηναϊκός του Σισέ!!!! Τι λέμε τώρα;;!
Ο τύπος όχι μόνο είναι βάζελος, αλλά είναι και βλαμμένος! Και σπούδασε και στη Γαλλία τρομάρα του...
εγώ από τους τωρινούς μόνο τον Σπυρόπουλο μπορώ να ακούσω και αυτό μόνο επειδή μου αρέσει η φωνή του. αλλιώς μαλάκας είναι κι αυτός.
εν τω μεταξύ η μαλακισμένη η ΝΟΒΑ έβγαλε την αγγλική περιγραφή από την Πρέμιερ και αναγκάζομαι να ακούω τους μαλάκες...δύσκολο να παρακολουθήσεις Πρέμιερ με Έλληνα σπίκερ
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Βασικό στοιχείο του σπίκερ είναι η φωνή. Εκατομμύρια γνώσεις να έχει κάποιος για το άθλημα που περιγράφει ή απεριόριστο ταλέντο στο σπικάρισμα ... αν πρέπει να τερματίσεις τη φωνή για να τον ακούσεις ... δεν είναι σπίκερ. Στην Ελλάδα που είμαστε και καλοφαγάδες ... δεν τρώνε πριν τις μεταδόσεις; Κάνω ζάπινγκ στα ξένα κανάλια να δω αν κουφάθηκα.![]()
Κωστα δε μου γεμίζουνε το μάτι. Πανικοβάλλονται οταν πιέζει ο αντίπαλος και το λαθος-γκολ το έχουνε ψωμοτύρι. Νομίζω ότι η Μπάρτσα όλη είναι απο τη μέση και μπροστά. Διαστημική φυσικά και με τεράστια ποιότητα που προξενεί φόβο, και ως εκ τουτου ταμπούρωμα του αντιπάλου και λιγότερα προβλήματα στην άμυνά της. Ο Πικέ για παράδειγμα σαν σεντερ φορ είναι τρεις κλασεις καλύτερος απ' οτι σεντερ μπακ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Coach (15-02-12)
Έχει πέσει παιδιά αρκετά και ο Πουγιόλ φέτος και για του χρόνου πιστεύω πως δεν θα πρέπει να παίζει βασικός αλλά να αγοράσουν κάποιον άλλον στην θέση του ή αν έχουν κάποιον από τις
ακαδημίες που πληρεί τις προδιαγραφές της Μπάρτσα να τον προωθήσουν στην πρώτη ομάδα.
Τιαγκο Σιλβα ο καταλληλος. Αριστος αμυντικα και λογω τεχνικης ανεβαζει και τη μπαλα ανετα.
Η Μπαρτσελονα το 2012 δεν δειχνει η σταθερη ομαδα που ηταν πριν,η αμυνα τις εχει τρυπες οπως και η επιθεση τις δεν ειναι αποτελσματικη.
Δεν ειναι θεμα οτι εχει κακη αμυνα να θυμισω οτι αυτη η ομαδα επνιγε περυσι τον αντιπλαο απο το κεντρο και δεν μπορουσε να κατβασει την μπαλα πιστευω οτι η Μπρτσα εχει ριξει στροφες ειτε απο κοιλια ειτε απο κουραση.
Πόσα παιχνίδια να παίξουν 100;;; Ανθρώποι είναι κι όχι μηχανές! Το πήρε η μαγκιά του Μουρίνιο φέτος!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Bookmarks