Καταπληκτικό ματς. Η Μπάρτσα μέτρια για τις δυνατότητές της ... έπαιζε επαναπαυμένη λόγω του 1-2 ... και μετά το 2-0 το μαλάκισε. Πάντως ευχαριστηθήκαμε μπαλάρα!!!
Καταπληκτικό ματς. Η Μπάρτσα μέτρια για τις δυνατότητές της ... έπαιζε επαναπαυμένη λόγω του 1-2 ... και μετά το 2-0 το μαλάκισε. Πάντως ευχαριστηθήκαμε μπαλάρα!!!
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
VALVERDES_7 (26-01-12)
Μόνο εμένα μου φαίνεται πως όταν η Ρεάλ είναι με την πλάτη στον τοίχο παίζει καλύτερα και δείχνει πως μπορεί να κοντράρει την Μπάρτσα; Θυμηθείτε και το περσινό παιχνίδι στο Καμπ Νου..
Από την άλλη δύο φορές προηγήθηκε και μετά η Μπάρτσα το γύρισε για πλάκα.
Δεν ξέρω παίζει επειδή είμαι αντικειμενικός () με τον Μουρίνιο να τα βλέπω έτσι..
Του Πέπε ρίξτου δυό κλωτσιές
Και μερικά σκαμπίλια
του αξίζει μόνο το γιαπί
να κουβαλά ζεμπίλια
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Eleni7 (26-01-12)
Ο Πεπε είναι το είδωλο μας.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
πεπε ζουμε στο θρυλο να σε δουμε.....![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
VALVERDES_7 (26-01-12)
Καλά αν έρθει ποτέ τον κάνω πουλέν, δεν το συζητώ. Μη βλέπετε τώρα που τον βρίζω.![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (26-01-12)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Ωραία μέρα σήμερα πάντως έτσι; Ο Ατρόμητος έστειλε για βρούβες τα ουγκ, ο Ντιόγκο έβαλε γκολ, η Μπάρτσα πέρασε όπως ήταν αναμενόμενο, η Λίβερπουλ πάει τελικό.....
Και δεν είδα που είναι οι πλανήτες....![]()
Ξέχασες το πιώμα του λαγού στην σπυριάρα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
kouzoulo (26-01-12)
ποσο????
-7
ποοοοοσο????
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
limani7 (29-01-12)
Κάπου εδώ βγάλαμε Πρωταθλητή στην Ισπανία για φέτος! Δε νομίζω να μπορεί να το ανατρέψει αυτό το -7 η Μπάρτσα!
www.f1rstlap.com
Bookmarks