VALVERDES_7 (25-01-12)
2-3 θα αμσταν τωρα με το ακυρωμενο γκολακι, τραυματισμενος κι ο Μπανζεμα, επεσε κ το λινκ τη τυχη μου!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
VALVERDES_7 (25-01-12)
Τι γκαντεμιά είναι αυτή γαμώτο...Ούτε τα λεμόνια δείχνουν ούτε το σοπκαστ που εκλεισα και άνοιξα...
Ανάθεμα σε Μουρίνιο κατσικοπόδαρε...
Που είσαι ρε Πάντελιτς να δείξεις στα νομιστεράκια πως βάζουν γκολ από φάουλ![]()
Eleni7 (25-01-12)
Tι ματς θεε μου.Πάνω κατω
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
αντε τελος το ματσακι
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
και γαμω το κλαδευτηρι αυτος ο πεπε..
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Ρεαλ από τα παλιά απόψε.Να πω ένα μπράβο στον Μουρίνιο.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
captain-cook (26-01-12), Eleni7 (26-01-12)
Φίλε Ζοζέ, τα κλαδιά των δέντρων στην αυλή μου έχουν μεγαλώσει και λόγω οικονομικής κρίσης δεν έχω λεφτά να πάρω κλαδευτήρι.
Όπως καταλαβαίνεις αγαπητέ (λέμε τώρα) Ζοζέ, θα πρέπει να δανειστώ έναν από τους παίκτες σου. Ευχαριστώ.
Δεν πίστευα ποτέ ότι θα με αξίωνε ο θεός να δω ομάδα με 11 καραγκούνιδες. Τελικά όμως υπάρχει η Μπαρτσελόνα.
Απο εκει και περα η ρεαλ λιγη. Θελει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ επιθετικό. Και η Μπαρτσελονα θελει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 2-3 χρονιες στην Πρεμιερ να της φύγει η πουστιά και η καραγκουνιά απο μεσα της.
—John Lennon
VALVERDES_7 (26-01-12)
Μεγάλο ματς αλλά με τόσα tackle πως να κερδίσεις αγώνα; Ζήτημα αν έπαιξαν 15 λεπτά ποδόσφαιρο! Καλύτερη η Ρεάλ αλλά δεν τα κατάφερε! Πάμε να πάρουμε κι αυτή την κούπα! Vamos Barca!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Καλύτερη η Ρεάλ λέει. αχαχα ας γελάσω!!!!
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Μη με παρεξηγείτε, με έπιασε μαλάκυνση.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Bookmarks