Μπράβο τους! Ελπίζω να βοηθήσουν ούτως ώστε ο πιτσιρικάς αλλά και τόσοι άλλοι ανθρώποι εκεί πέρα ... να ζήσουν λίγο πιο ανθρώπινα το 2012!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Αυτή την καταπληκτική φωτογραφία του 30χρονου Γερμανού Κάι Λόφενμπεϊν στην Άκκρα της Γκάνας εκτίμησε η Unicef ως καλύτερη φωτογραφία της χρονιάς που έφυγε. Ένα μικρό παιδί, φορώντας τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, κρατάει στα χέρια του μία διαλυμένη τηλεόραση, ενώ γύρω του υπάρχει το ένα χάος σκουπιδιών. Όνειρα και σκουπίδια του 21ου αιώνα…
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Μπράβο τους! Ελπίζω να βοηθήσουν ούτως ώστε ο πιτσιρικάς αλλά και τόσοι άλλοι ανθρώποι εκεί πέρα ... να ζήσουν λίγο πιο ανθρώπινα το 2012!
www.f1rstlap.com
Θα ειχε πλακα η φανελα να εχει το ονομα του φιγκο.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δεν είναι τόσο παλιά εμφάνιση ρεεεεεεεε!![]()
www.f1rstlap.com
Χαχαχα, καλό!
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Άργησα λίγο αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ...
Να τα εκατοστήσεις Πέπε μου...
Είχε γενέθλια στις 18 Ιανουαρίου το αγόρι μου, τη μέρα που έκανε για άλλη μια φορά τη Ρεάλ πελάτισσα και συνδρομήτρια...
και εγω συμφωνω οτι αυτη τη στιγμη δεν μπορει κανεις να συγκρινει το μεσι με τους δυο αλλους. οταν τελειωσει με το καλο την καριερα του θα κανουμε τη σουμα και θα δουμε. (ποτε δεν ξερεις αν του χρονου θα καταντησει σαν το ροναλντινιο).
το θεμα ειναι οτι κατι τετοιες δηλωσεις ειναι αλαζονικες, υπεροπτικες και δειχνουν κομπλεξ κατα τη γνωμη μου. δεν θα επρεπε καν να μπει στη διαδικασια της συγκρισης ο πελε. ξερεις τι θα γουσταρα να εκανε οταν του εκαναν την ερωτηση? να χαμογελουσε και να ελεγε "ναι ο μεσι ειναι 3 φορες καλυτερος μου"...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Καλα τα λεει ο ΠΕΛΕ..εκτος και αν η μπαρτσλεονα φορεσει μπλουζα τις εθνικης Αργεντινης τοτε μονο ο Μεσι καταφερει να κανει κατι εκτος Μπαρτσα.
για δωστε κανα λινκακι....sopcast hd κατα προτιμηση....Πανο ξερεις εσυ....![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πάνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο τα σοπκάστια και γρήγορα...
Βρήκες τα κανάλια ή θα ψαχνόμαστε; Σε λιγότερο από 25 λεπτά αρχίζει...
Πάω για μπάνιο και λούσιμο...Όταν επιστρέψω να είναι όλα έτοιμα...![]()
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (25-01-12)
Έχουμε καλό λινκ..?![]()
Bookmarks