Απλά κορυφαίος! Δεν περιγράφω άλλο!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Απλά κορυφαίος! Δεν περιγράφω άλλο!
www.f1rstlap.com
iakov7 (25-09-11)
Μάγεψε πάλι χθες ο μικρός Λίο...
Ότι και να πεις είναι λίγο, απλά ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ!
www.f1rstlap.com
Θα τον πω παιχταρά όταν πάρει την Αργεντινή από το χεράκι και την οδηγήσει στην κατάκτηση ενός μουντιάλ. Προς το παρόν το τελευταίο γρανάζι σε μια καλοκουρδισμένη μηχανή.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
δηλαδη οποιος δεν ειναι ισαξιος του μαραντονα δεν ειναι παιχταρας? ειναι αδικο να τον συγκρινετε με τον κορυφαιο παιχτη ολων των εποχων. τεσπα αποψεις ειναι αυτες.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Θέλοντας και μη ζει στη σκιά του μεγάλου Ντιέγο. Πολλές φορές μάλιστα επιδιώκει και ο ίδιος τη σύγκριση μαζί του. Ας πάρει λοιπόν ένα μουντιάλ με την Αργεντίνα ή κάνα πρωτάθλημα με την Χιχόν και θα τον αποθεώσω.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ο μεσι το εχει αποδειξει οτι παιζει μονο για την μπαρτσελονα και εχει γραμμενη την εθνικη στα παπαρια του.
για αυτο παντα θα ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια του μεγαλου ντιεγκο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Συγκριση μεταξυ Μεσι και Μαραντονα εγω προσωπικα δεν κανω αλλη εποχη του Ντιεγκο αλλη εποχη του Μεσι απο εκει και περα
Κανενας δεν αμφισβητεί την αξια του Μεσι αλλα αποδεικνύεται οτι στην Εθνικη του ειναι πολυ διαφορετικος..
Μασία και τριχες κατσαρές. Ντου γιου νοου Σαν Ζιοβάνι ντι Ρέντι αθλέτικ καμπ;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αι ντοντ νοου...Αι νοου παιντι ντιογκο με μεγαλη φαμιλια και ασπρο δοντι..
Ααααααα, Ντιογκο, ιλ Μεσσία, παρα σιεμπρε τουκωλουπαικτη , μεγκαλο ταλεντο.![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Reds (21-10-11)
Πολυ μεγκαλο παιχτι..???
![]()
Τι εγινε 0-0 ηρθε με την Σεβιλλη..?
Απο τι διαβασα λενε οτι η ομαδα τις παραγκας στην Ισπανια κερδισε πεναλντι στο 90 το οποιο δεν ηταν και εγινε ενας χαμος με τον Κανουτε να αποβαλεται.
Αυτο που εχω να πω ειναι οτι η Μπαρτσελονα μου δειχνει λιγο ντεφορμε την συγκεκριμενη περιοδο..
Έχασε πέναλτι ο Μέσι, η Σεβίλη έπαιζε με 10 πίσω ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο! Το πέναλτι ήταν καθαρότατο!
www.f1rstlap.com
Bookmarks