Σόρυ αλλά δε βλέπω καμιά καυτή φωτογραφία. Εκτός και αν ο ΑΡΔ εννοεί την καύτρα από το τσιγάρο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Και μετά λέμε ότι εμείς μόνο κάνουμε μαλακίες. 40εκ ευρώπουλα λοιπόν έσταξε στην Άρσεναλ η Μπάρτσα χθες
κι έκανε δικό της τον Φάμπρεγκας ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες των μπλαουγκράνα...
Επιτελους τον πηρε.Μας εσπασαν τα νευρα ολα αυτα τα χρονια με τον φαμπρεγκας.Επιτελους μαζεψαν αρκετα χρηματα για να τον αγορασουν.
Ειναι οντως ειρωνικο το οτι προερχεται απο τις ακαδημιες της.Προφανως τον εστειλαν πρωτα στην αρσεναλ για να ψηθει.
ΥΓ:Αναρωτιεμαι τι μεριδιο να πηρε η Unicef απο αυτη τη μεταγραφη.
Τωρα που η Ρεαλ εκδηλωθηκε και εβαλε τα κόκκινα δεν ειναι ώρα για μια πρασινη εμφάνιση της Βάρκας;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ε,ενταξει μωρε πρασινοφέρνει. Εγω εννοουσα κατι σε τετοιο:
![]()
Ε,δε σου ανοιξα την όρεξη με τις Ευρωπαϊκες γεύσεις;
Α,πιπεριά, τα καλύτερα αφήνεις.
Δεν με εκπλήσσει ΚΑΘΟΛΟΥ! Άλλη μια χρονιά με περίπου 100εκ ευρώ μεταγραφές για την Δεύτερη ομάδα τηςΙσπανίας... Καλά κάνουν, αλλά το παραμύθι ότι “εμείς δεν αγοράζουμε, αλλά βγάζουμε παίκτες” να το λένε στα εφτάχρονα (το πολυ 10) που αγοράζουν φανέλες της!
Το Σάββατο παρουσιάζεται ο Σεσκ!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Είναι οριστικό και αμετάκλητο! Ο Σεσκ Φάμπρεγας θα φορέσει την φανέλα της Μπαρτσελόνα και μάλιστα όπως μεταδίδουν τα ισπανικά και αγγλικά ΜΜΕ η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» θα τον παρουσιάσει επίσημα το Σάββατο ενώ σήμερα το βράδυ αναμένεται να έχει μεταβεί στην Βαρκελώνη.
Τα ρεπορτάζ στις δύο χώρες από το απόγευμα της Τετάρτης ουσιαστικά είχαν κάνει σαφές ότι η μεταγραφή δεν γινόταν να χαλάσει. Ο Αρσέν Βενγκέρ με δηλώσεις του το βράδυ της Πέμπτης έδωσε στίγμα. «Όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος το Σάββατο», τόνισε ο τεχνικός των «κανονιέρηδων». Στο άκουσμα αυτής της δήλωσης οι φίλοι της Μπαρτσελόνα χαμογέλασαν και οι αντίστοιχοι της Άρσεναλ, έσκυψαν το κεφάλι καθώς έγινε αντιληπτό ότι η συμφωνία των δύο πλευρών ήταν οριστική.
Ο Φάμπρεγας, όπως και ο Νασρί που θα συνεχίσει στην Μάντσεστερ Σίτι, αποκλείστηκαν από την αποστολή των Λονδρέζων για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την Νιούκαστλ για την πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος. Το μεσημέρι της Παρασκευής το δίκτυο «βομβαρδίστηκε» από Ισπανία… μεριά με την είδηση της επίσημης παρουσίασης του Σεσκ Φάμπρεγας το Σάββατο. Το πλέον έγκυρο βρετανικό δίκτυο, Skysports, μετέδωσε ότι πιθανότατα έτσι θα γίνει…. Δηλαδή, ο Φάμπρεγας θα παρουσιαστεί και επίσημα από τους «μπλαουγκράνα» το Σάββατο και αυτό που μένει είναι μία επίσημη ενημέρωση που θα προκαλέσει… κοσμοσυρροή στο «Καμπ Νου».
Ερνέστο ήσουν ο Καλύτερος, ο Σοβαρότερος και ο Εργατικότερος όλων!!
Μακάρι να παρουσιαστεί και ποιος μας πιάνει!
---
- Sent from my iPhone using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Με τις μεταγραφές της μπανάθας ξέχασα αυτή του Σεσκ. Από τους πλέον αγαπημένους μου μέσους,
ανυπομονώ να τον δω σαν γρανάζι της καλολαδωμένης μηχανής της Μπάρτσα. Δείτε τις δηλώσεις
του όπως και αυτές του Βενγκέρ, ποδοσφαιρικός πολιτισμός.
Ταυλα οι μαδριλενοι. 3-2 στο 80φευγα !!!!!
Άλλη μία λούτσα για τον Κετσπάγια των πλουσίων.
Αυτή η Ρεάλ είναι σαν να βλέπω τον Αστέρα Τρίπολης στο ρόλο του Μπαστία ο Σέρχιο Ράμος και στον ρόλο του Καρντόζο ο Μαρσέλο κι όλα τα άλλα τα γκαλακτονιντζάκια.
Ο μόνος παίκτης της Ρεάλ που δεν έχει ρόλο στον Αστέρα είναι ο Κασίγιας ο ρόλος αυτουνού είναι Βασιλάκης Καίλας.
Θα την μικρύνει κι άλλο την Ρεάλ;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Nikolaos_Kokkinos (20-08-11)
Υποταγή! Φούτσα με διάρκεια!
---
- Sent from my iPhone using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Bookmarks