Ο Θουμπιθαρέτα![]()
Τρελά τα ποσά που έγραψαν, όντως! Ο Μπούσκετς 32,3 και ο Άλβεζ 15,2? Ούτε και με την καμία!![]()
Ο δε "τερματοφύλακας", ο Θεός να τον κάνει δηλαδή, 20 μύρια? Ποιος είσαι ρε? Ο Σμάιχελ?![]()
www.f1rstlap.com
Ο Θουμπιθαρέτα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (28-05-11)
Που να είχανε καποια απο τις ομάδες και Ντιογο-Ντουντου. Συν 190 μύρια στο σύνολο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
λεει πλακωσανε τους αγανακτισμενους στην καταλωνια γιατι θελανε να καθαρισει η πλατεια εν οψη των πανηγυρισμων της κατακτησης του τσου λου,καλα πανε καλα οι μπατσοι???για να καταλαβετε πως αντιμετωπιζει καθε δημοκρατικο κρατος-επιχειρηση τον λαο του... σαν σκουπιδια....
και στην τελικη ποιος τους ειπε οτι θα το σηκωσουνε...παμε ρε μαντς![]()
royal weddιng>αγανακτισμενοι
![]()
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Faithful (28-05-11)
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Geo 5 (30-05-11)
Και τώρα να πιστέψω ότι ο Πικέ είναι τόσο φυσιολογικός?
Να βλέπουν οι άλλοι (έστω και συμπαίκτες) τον κώλο της φιλενάδας μου? Πολύ προοδευτικός είσαι ρε Πικέ!
www.f1rstlap.com
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
sadi (30-05-11)
«Είμαι πεισματάρης σαν... γαϊδούρι και δεν πήγα Γιουνάιτεντ!»
Πολύ κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε ο Τσάβι, σύμφωνα με τον ίδιο τον μέσο της Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός που αποτελεί τον κινητήριο μοχλό και το μυαλό των Καταλανών τόνισε πως «υπήρξαν δύσκολες στιγμές στην καριέρα μου, όταν προοριζόμουν για να αντικαταστήσω τον Πεπ Γκουαρντιόλα», αλλά «είμαι πεισματάρης σαν... γαϊδούρι! Δεν πήγα στην Γιουνάιτεντ γιατί ήθελα να πετύχω στην Μπαρτσελόνα».
Αναλυτικά τα όσα είπε στην «LondonEveningStandard»:
«Για πολύ καιρό σκεφτόμουν την πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Χρειαζόμουν μια αλλαγή και τα πράγματα τότε δεν πήγαιναν καλά για μένα στην Μπαρτσελόνα. Πάντα ένιωθα μια έλξη στο αγγλικό ποδόσφαιρο και πίστευα πως η Γιουνάιτεντ θα ήταν η ομάδα μου εκεί.
Η αλήθεια είναι πως υπήρξαν δύσκολες στιγμές στην καριέρα μου, όταν προοριζόμουν για να αντικαταστήσω τον Πεπ Γκουαρντιόλα στο κέντρο. Ένιωθα σαν τον κακό που ήθελε να πάρει την θέση του μυθικού αρχηγού.
Εμείς στην Καταλονία δεν τα πάμε καλά με τις αλλαγές. Ο καινούργιος μερικές φορές είναι ο κακός για εμάς. Αυτό που κάνει την διαφορά όμως είναι πως εγώ είμαι πεισματάρης σαν… γαϊδούρι! Δεν πήγα στην Γιουνάιτεντ γιατί ήθελα να πετύχω στην Μπαρτσελόνα».
πηγή: protathlima.com
www.f1rstlap.com
O Γκουαρντιόλα στο Κατάρ το 2013 σύμφωνα με την Marca.
Θα κάτσει λέει και το 2012 στη Βαρκελώνη, μετά θα κάνει μια μικρή αποχή (1 χρόνο) και θα επιστρέψει στο Κατάρ για τα 36.000.000!!!!!!!!!
www.f1rstlap.com
Μπαρτσελόνα: Χάνει την προετοιμασία o Πουγιόλ
Χάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Μπαρτσελόνα ο Κάρλες Πουγιόλ. Ο «κάπτεν» των Καταλανών υποβλήθηκε σήμερα σε επέμβαση στο ταλαιπωρημένο του γόνατο και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 2-3 μήνες.
Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος έχασε το μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου μισού της περιόδου (στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μπήκε αλλαγή στο 89΄), δεν υπολογίζεται για τα επερχόμενα φιλικά της πρωταθλήτριας κόσμου Ισπανίας, με τις ΗΠΑ και τη Βενεζουέλα μέσα στον Ιούνιο.
"Ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του εδώ και 4 μήνες, με μία σειρά επιπλοκών", δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο γιατρός, Ρικάρντ Προύνα και πρόσθεσε: "Ο Πουγιόλ αποφάσισε να περιμένει να περάσει ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ κι αυτό ήταν μία σωστή επιλογή".
Όπως όλα δείχνουν ο έμπειρος παίκτης θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας, συμπεριλαμβανομένου και του φιλικού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 30 Ιουλίου στο Μέριλαντ των ΗΠΑ.
πηγή: shootandgoal.com
www.f1rstlap.com
Πήρε τον Αλέξις Σάντσεζ της Ουντινέζε με 25 εκ. ευρώ...
Πόρνη ομάδα, άσε ήσυχο το αγόρι μου μην έχουμε άλλα.
Κοντά στην Μπάρτσα και ο Φάμπρεγκας!
www.f1rstlap.com
Σύμφωνα με τον Σανιά, ο Φάμπρεγας θέλει να παίξει στη Μπαρτσελόνα.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Επίσης, πρωτοσέλιδο στη Marca αποτελεί η μετακόμιση της Μασία σε νέες μοντέρνες εγκαταστάσεις
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Παρ' όλο που είμαι Ρεάλ, συγκρίσεις με την Ελλάδα μου προκαλούν θλίψη...
Bookmarks