Και επιτελους ο τελικος....
VS
![]()
Είναι ΝΤΡΟΠΗ για μια ομάδα που παίζει τόσο ωραία μπάλα να έχει τέτοια αβάντα από πίσω . αυτή η Μπαρτσελόνα δεν έχει ανάγκη κανέναν διαιτητή για να φτάσει εκεί που ΑΝΕΤΑ μπορεί να φτάσει .
δεν ξέρω αν μέσα από αυτούς τους 11 και τους άλλους του μπάσκετ , βλέπουν οι Ισπανοί την ευκαιρία για ευρωπαικούς και παγκόσμιους τίτλους (σε εθνικό επίπεδο) , είναι σίγουρο όμως πως βγάζουν όλο τον κομπλεξισμό τους και προσπαθούν να αποτινάξουν την στάμπα των αιώνιων Λούζερ . η κυριαρχία τους στα πολιτικά δρώμενα ποδοσφαίρου και μπάσκετ , έχει φτιάξει μια απίστευτη κατάσταση σωλήνα που ακόμα και "θηρία" του χώρου μοιάζουν λίγα μπροστά τους .
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Και επιτελους ο τελικος....
VS
![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
καλό το passing game και οι διαστημικές αλλαγές αλλά αν η Μπάρτσα δεν βάλει και λίγο "κυνισμό" στο παιχνίδι της σύντομα θα καταλήξει όπως όλες οι ανούσιες ομάδες που έβγαζε πάντα η Ισπανία .
τέτοιο κυνισμό έχουν ατελείωτο απόθεμα οι Γερμανοί και οι Ιταλοί . σήμερα όμως αυτόν τον κυνισμό τον δείχνει και η Μάντσεστερ σε μεγάλο βαθμό , πράγμα που κάνει τον επερχόμενο τελικό αρκετά ενδιαφέρον !
γιατί από θέμα ποιότητας και ποδοσφαίρου σε αντίθεση με τον Σακίνιο , πιστεύω πως η Μπάρτσα υπερέχει
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
η μπαρτσελονα ηταν ανωτερη και δικαια προκριθηκε.
το να μιλαει η ρεαλ για διαιτησια ειναι τουλαχισοτν ακομψο
και πρωτιστως μειωνει την ιδια την ομαδα της
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εννοειται οτι η Μπαρτσελονα ειναι κλασεις ανωτερη απο τη Ρεαλ. Οπως εννοειται ομως οτι η διαιτησια την πηγε με τα χιλια χθες. Οπως σε αρκετα κρισιμα παιγνιδια. Η γυναικα του Καισαρα οφείλει να δείχνει και τίμια που και που.
Οσο για τη Ρεαλ τα ειπα. Κατάντια είναι εκει που εχει φτασει αλλα αυτο δεν αναιρεί το γεγονός ότι η χθεσινή διαιτησία ήταν επιεικως για τα μπαζα υπερ της Μπαρτσελόνα.
IERO (04-05-11)
μπορεί κάποιος να δώσει εστω και μια μικρή χαζή εξήγηση σε αυτό το ερώτημα :
γιατί να σπρωχτεί η Μπάρτσα σε ένα παιχνίδι που κατά 99% θα το έπαιρνε και μάλιστα όταν δεν κινδύνευε η πρόκρισή της ;
γιατί να ευνοειθεί ο Ολυμπιακός σε ένα ματς (γοήτρου μεν) ανευ σημασίας που η διαφορά ήταν μεγάλη και ο τίτλος σχεδόν εξασφαλισμένος;
* φυσικά τα ερωτήματα είναι κυρίως γενικά !
Για τον Ολυμπιακο ας απαντησει αλλος δεν θελω να μπω στη διαδικασια.
Οσον αφορα την Μπαρτσελονα απλα γιατι ειναι η συνήθεια που έγινε λατρεία. Οι καταλανοί μπορει στο κλαψομουνιασμα να ειναι αστέρια αλλα οπως κάθε ισχυρός έχουν το μερίδιό τους στη διαιτησία και αστους να κλαίγονται ακόμα και για το τι σπόρο ρίξανε οι αντίπαλοι για να βγει το χορτάρι. Φαντασου τώρα οτι μιλαμε για τον πιο ισχυρό πανευρωπαϊκα. Αντιστοιχο ειναι και το σπρώξιμο. Η διή μου αποψη ειναι οτι η ΟΥΕΦΑ "ήθελε" τελικο με την Μπαρτσελόνα (ίσως και με την ΜΓ) και απλα φρόντισε αυτος ο τελικος να "συμβεί". Και για να βγαλει "εκτος" την παραμετρο "τύχη" φροντισε να εχει τα νώτα της καλυμμένα.
δεν έχει νόημα όμως ρε Σάκη . γιατί να εκβιάζει κάτι που ούτως ή άλλως θα συμβεί , μόνο και μόνο για να αποκλείσεις το "τυχαίο σφάλμα" ;
το θεωρώ υπερβολή , είναι σαν να έχεις μείνει με το αυτοκίνητο στην κατηφόρα και να βγεις να το σπρώξεις !
Ολες οι ομαδες του κοσμου το κανουνε. Δεν ειδα κανεναν να ειναι "λιγοτερο" Μπαρτσελόνα επειδη η τιμια και ηθική Καταλανή Κλαψιάρα οπου τα βρισκει δύσκολα βαζει μεσα τους κορακες και γαμει το συμπαν. Ασχετο αν αυτο συμβαινει συχνά ή οχι. Ολοι στέκονται στο "πλει στέισιον" (αλήθεια ΠΟΣΕΣ φορες το ειδαμε αυτο φετος;;;;; )
Το ίδιο εννοείται θα συμβεί και με τη Ρεαλ οταν αυτή έρθει στη θεση της Μπαρτσα (κύκλος ειναι ολα αυτα).
Το να μιλάει η Ρεάλ για διαιτησία είναι όντως τραγικό!
www.f1rstlap.com
Δε μιλαει η Ρεαλ εγω μιλαω.... (δηλαδη λεει και η Ρεαλ αλλα αυτοι ειναι τοσο γραφικοι οσο και οι Καταλανοι)
LoooooooooooL!
Καλά κι εσύ μου κάνεις για Προεδρίο της Ρεάλ!![]()
www.f1rstlap.com
Πάντως σε τέσσερα ματς με τη Ρεάλ η Μπαρτσελόνα, κατά τη γνώμη μου πάντα, δεν κατάφερε να θέλξει με το ποδόσφαιρό της. Και η διαιτησία ειδικά στο χθεσινό ματς έχει κάνει αρκετό κόσμο να τη βλέπει με αποστροφή.
Levante vs Barcelona 1-1 στο ημίχρονο. Super μαλακία Πικέ και Βαλντέζ η ισοφάριση των Λεβαντίνων.
www.f1rstlap.com
Τα χειροτερα ερχονται σε 17 μερουλες.
Καλά κι εσύ ηρέμησε ...! Θα καθαρίσουμε στο β' μέρος.
www.f1rstlap.com
Mπα για γκελα σας βλεπω..
Bookmarks