Ενταξει στην εδρα της επαιζε η Ρεαλ.Ακομα κι αν ειχε κανει 29-71 κατοχη,δεν ειχε και τις τρομακτικες ευκαιριες η Μπαρτσελονα,πλην ισως εκεινης που απεκρουσε ο Κασιγιας,στο α ημιχρονο.Νομιζω ηταν στην κοψη του ξυραφιου,υπο την εννοια πως η Μπαρτσελονα οντως ηταν καλυτερη στο χορταρι,αλλα μεχρι στγμης δεν μετουσιωνοταν αυτο σε γκολ.Ε και μπαλα ειναι ,ντερμπι ειναι,ποτε δεν ξερεις..Αλλα αυτα ειναι υποθεσεις,το αποτελεσμα εγραψε 2-0...
Τι ειναι ΑΟΚ; Για πρωϊνο τον έχουμε με Ραουλ-Ροναλντο-Νιλμάρ στην Χαλαντράρα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Καλα που να βλεπατε τη Ρεαλ των Γκορντιγιο-Γκαλιεγκο-Βαλντανο-Χουανίτο-Σαντιλιανα-Μπουτραγενιο-Μιτσελ-Καμάτσο-Βαλντάνο-Σάντσεζ.... Τι θα παραμιλαγε ο στομας σας...
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Αααααα καλεεεεε τσουλου εγραφες και εγω νομιζα πως εγραφες κατι αλλο πωπω τι πηγε να πει ο στομας μου!!
Αααααα κριμα το λειζερ στα ματια αλλα βλεπω αλλα διαβαζω, αυτο δεν μου το ειχαν πει οτι θα ειναι στις παρενεργειες!
Τι τσουλου μου λες εσυ τωρα, εμεις μιλαμε για διηπειρωτικα τσε βαλε!!
Τστστστστς ακου τσουλου πφφφφφφφφφφφφφ σιγα τη διοργανωση!![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
sadi (28-04-11)
"Τώρα τους περιμένουμε στο Καμπ Νοου με κουρεμένο χορτάρι και βρεγμένο γήπεδο" ... τάδε έφη Τσάβι Ερνάντες
ευτυχώς που τα λένε κι αυτοί ,γιατί όταν τα έλεγε ο Λεμονής τον βγάλαμε παλαβό
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Ποιον περίμενε ο Λεμονής με κουρεμένο χορτάρι και βρεγμένο γήπεδο?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ναι, σε ένα παιχνίδι με τον Άρη στο Χαριλάου.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ελα μωρε τωρα...τι ξερει και ο αμπαλος ο τσαβι;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sadi (29-04-11)
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
BrazHlias (29-04-11)
Πάρτε μαθήματα οι απανταχού προπονητές στον κόσμο, μήπως και παίξουν οι ομάδες σας έστω
το 1/10 αυτού που παίζει η Barca , μήπως και ευχαριστηθούμε και εμείς λίγο μπαλίτσα.
.
limani7 (30-04-11)
Δε σταματήσανε να διαμαρτύρονται βασικα οι Καταλανοι (οπως παντα). Πενήντα λεπτά πασες, τριαντα λεπτά διαμαρτυρίες, δεκα λεπτα (εξαιρετικο) ποδοσφαιρο. Αυτο ειναι το παιγνιδι τους για να τα λεμε ολα.
limani7 (30-04-11)
Bookmarks