Φιλε μου ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη περι ποδοσφαιρου..εγω δεν παω σε γελοια συζητηση αν αυτη ειναι η αποψη σου τοτε δεν αξιζει να μιλησω μαζι σου εφοσον το βλεπεις ετσι..
Το πως εχω παιξει μπαλα και που δεν εχει να κανει με την μπαρτσελονα και το πως βλεπω το ποδοσφαιρο σαφως και εχω παιξει αρκετα χρονια ποδοσφαιρο αλλα η γνωμη μου ειναι αυτη και δεν νομιζω να ειμαι ο μονος που πιστευει οτι δεν εχει ουσια το ποδοαφαιρο τις Μπαρτσελονα.
Το να κανεις χιλιαδες πασες για το Αν θα περασεουν οι 10 στον Μεσι που θα τις κανει φασης για γκολ ε αυτο για εμενα δεν ειναι ποδοσφαιρο.
Δηαλδη τι να πουμε για τον Αγιαξ του Κροιφ δηλδη..Ποy μιλαμε για την κορυφιαιο ποδοαφαιρο ever..
«Θα πάρουμε το Κύπελλο του Βασιλιά σας!»
Φαίνεται πως δεν άρεσε στον Ζεράρ Πικέ το 1-1 με την Ρεάλ Μαδρίτης και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο «Μπερναμπέου» φρόντισε να ανάψει τα αίματα ενόψει του τελικού του Copa del Rey!
Σύμφωνα με την «Marca», ο αμυντικός των «μπλαουγκράνα» πυροδότησε το κλίμα, καθώς επιτέθηκε φραστικά στους παίκτες της «βασίλισσας» λέγοντας τους ότι: «Οκτώ βαθμούς, οκτώ βαθμούς, Ισπανοί! Κερδίσαμε το ισπανικό πρωτάθλημά σας, μας το χαρίσατε. Ισπανοί, τώρα θα κερδίσουμε και το Κύπελλο του Βασιλιά σας...».
πηγή: sportdog.gr
www.f1rstlap.com
Φαίνεται ότι έχουν βγάλει γλώσσα στη Βαρκελώνη κι ελπίζω να μην μας πάρει το Κύπελλο ο Μουρίνιο!
www.f1rstlap.com
μακαρι να το παρει ο μουρινιο στο ονομα του ετο του γιαγια του θεου κ του μεγα υπερμεγα ,που μπροστα του ο μεσι καθαριζει πατατες, μεγα ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟΟΟΟΟ
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Μόνο που ο Μουρίνιο δεν παίζει μπάλα αλλά τα "παιχτρόνια" του!![]()
www.f1rstlap.com
θα καθαρισει ο τρελος ο αντεμπαγιορ , ΑΝΤΕ ΜΠΑΓΙΟΡ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΟΠΩς ΛΕΕΙ Κ Ο ΤΑΚΑΡΟΣ![]()
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Κι εγω Ρεαλ βλεπω σποψε,διαισθητικα,με τσουκου τσουκου μπολ.
Geo 5 (20-04-11)
Ενώ κατά καιρούς η αλαζονεία προερχόταν από το Μπερναμπέου φαίνεται ότι αυτή τη φορά έχει αλλάξει το κλίμα. Δηλώσεις για 5αρες και Κύπελλα ... δεν δείχνουν σοβαρότητα.
Μπάρτσα είμαι αλλά πιστεύω ότι αν κερδίσει η Ρεάλ απόψε θα 'χουμε ματσάρες στο Champions League.
www.f1rstlap.com
Για πες μας Πικε αγορι μου τι πηρες τελικα;;;
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πήρε κι αυτός ότι του άξιζε. Αυτή η αλαζονεία δεν μ'αρέσει στο ποδόσφαιρο και το να μιλάει αλαζονικά μια ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα και δη ένας ποδοσφαιριστής της ... λέει πολλά. Τόσο καιρό δεν μιλούσε κανείς τους, τώρα θυμήθηκαν? Έχασαν ένα Κύπελλο, για να δούμε.
www.f1rstlap.com
η αλαζονεια ποτε δεν βοηθησε.ας ρουφηξουν εκει στη βαρκελωνη το τρομπονι και ας ετοιμαστουν για τις
μαχες του τσ.λ.καθε ομαδα κερδισε ενα στοχο.η μπαρτσα τον τιτλο και η ρεαλ το κυπελλακι του βασιλια.
τωρα ποιος θα παει στον μεγαλο τελικο;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Γι'αυτό χθες πίστευα ότι θα κερδίσει η Ρεάλ.
Είχαν στόχο και κέρδισαν. Είναι σειρά της Μπαρτσελόνα(νομίζω) να πάρει ρεβάνς μέσα από τους διπλούς αγώνες!
www.f1rstlap.com
Bookmarks