Έχεις προλάβει τον αείμνηστο Κώστα Τσόγκα; Μετά από αυτόν απλά υπάρχει το χάος.
Έγινε και αντιποδόσφαιρο το παιχνίδι της Μπάρτσα !!! Η τελειότερη ποδοσφαιρική ομάδα του πλανήτη τα τελευταία 20 χρόνια,
η μοναδική που μας προσφέρει απλόχερα το θέαμα πραγματικής μπάλας και δημιουργίας, καταστρέφει το άθλημα !!! Οκ, νομίζω
τα έχω ακούσει όλα πλέον... ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!
Έλα ρε συ τώρα, έχουμε φτάσει στο σημείο από τα γαμωλεφτά που έχουν αλλάξει το ποδόσφαιρο προς το χειρότερο, να
λέμε αντιποδόσφαιρο την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομάδα που προσφέρει λίγο θέαμα! Ήμαρτον... Πες "δε την χωνεύω σαν ομάδα" να
πω ΟΚ, αλλά μην λέμε και τέτοια... Σαφώς και ο καθένας το βλέπει όπως θέλει, απλά δεν θα μάθω ποτέ ΤΙ ΣΚΑΤΑ θέλου-
με επιτέλους σαν φίλαθλοι του ποδοσφαίρου... Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια! Δεν υπάρχει γιατρειά...
sirkostas (19-04-11)
H αληθεια ειναι οτι η μπαρτσα το παρακανει καποιες φορες με τις πασες.Ενω βλεπεις οτι μπορει με μια κινηση να ανοιξει διαπλατα την αντιπαλη αμυνα,συνεχιζει επιτηδες να γυροφερνει την περιοχη.
Αλλα δεν παυει να προσφερει το καλυτερο θεαμα που εχουμε δει ως φιλαθλοι τα τελευταια χρονια.
Μα δεν είναι επίτηδες. Μαζόχες είναι? Θέλουν να κάνουν πάσες? Έτσι είναι το στυλ παιχνιδιού της ομάδας.
www.f1rstlap.com
εγω καποιες φορες εχω παρατηρησει οτι ενω μπορει να εχουν δημιουργησει τις συνθηκες για μια καλη πασα να συνεχιζουν το πασινγκ μεχρι να βρουν την τελεια,δλδ δν χαραμιζουν πασες ουτε σε φαινομενικα καλες προοπτικες ευκαιριας
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
chainsaw (19-04-11)
Αλλιώς φαίνεται από τη τηλεόραση κι αλλιώς το βλέπει ο παίχτης μέσα από το γήπεδο. Αν υπάρχει τρύπα τη βρίσκουν με τη μία. Κι ο Αγιαξ του Φαν Γκααλ γύρναγε έτσι τη μπάλλα μέχρι να βρει κενό και να περάσει την ασσίστ. Εκείνη η ομάδα επαιζε το ιδιο σύστημα πολύ πριν τη Μπαρτσελόνα, αλλά δυστυχώς δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να κρατήσει τους παίχτες και διαλύθηκε πολύ γρήγορα.
panahs7 (19-04-11)
Ε,αυτο λεω.Ολες οι αλλες ομαδες οταν αντιμετωπιζουν σοβαρους αντιπαλους καλυπτουν τα νωτα τους και βγαινουν γρηγορα στην επιθεση.Προσπαθουν να σκοραρουν με 4-5 πασες.Ενω η μπαρτσα προσπαθει να κρατησει την κατοχη ωστε να μην κινδυνευει και ταυτοχρονα ψαχνει το γκολ.
Το γεγονος λοιπον οτι κατα καποιον τροπο παιζουν με το πασο τους,μπορει να καταντησει κουραστικο.Και φοβερα εξευτελιστικο γαι τον αντιπαλο.
audio--->english. για όποιον έχει NOVA. δεν κάθομαι να δω ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με Έλληνα σπίκερ. οι περισσότεροι είναι άσχετοι εντελώς με το άθλημα. ελπίζω να βάλουν τους Άγγλους αύριο και να μην μας βάλουν Ισπανούς ως δεύτερη επιλογή...οι καλύτεροι σπίκερς είναι αυτοί του Sky Sports που περιγράφουν τους αγώνες της Premier League. πάντα το γυρνάω στα Αγγλικά και τους ακούω. έχουν πολλές γνώσεις και λένε λίγα και σωστά.
όσο για την Μπάρτσα, η μόνη μαλακία στο παιχνίδι της είναι πως όταν οι παίκτες της πατάνε περιοχή, αντί να σουτάρουν όταν έχουν ευκαιρία, προσπαθούν να μπουν με την μπάλα στα δίχτυα. κατά τα άλλα το ποδόσφαιρο που παίζει είναι χάρμα ιδέσθαι!!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
chainsaw (19-04-11)
Καλα κανεις και σου αρεσει το ποδοσφαιρο αυτο..Εμενα προσωπικα το ποδοαφαιρο τις Μπαρτσελονα μου ειναι αδιαφορο..Εως βαρετο ΟΤΑΝ παιζει με αυτον τον τροπο.
Αγωνιστικη πειθαρχει δεν ειναι κανοντας passing game..Αλλα ομως το οτι παιζει η Μπαρτσα αυτον τον τροπο παιχνιδιου δεν παει να πει οτι δεν μπορει να το παιξουν και αλλες ομαδες...
Και να θυμισω τι εκανε περυσι ο Μουρινιο με την Ιντερ..πως εσπασε το passing game τις Μπαρτσα με αποτελεσμα να μην ξερουν απο τους ηρθε..![]()
Ναι μωρέ, όλοι μπορούν να το κάνουν αλλά δεν θέλουν... Και η Τσέλσι και η Ίντερ και η Μπάγερν, γι' αυτό βλέπουμε τέτοια
μπαλάρα τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Καταντήσαμε να μας αρέσει το ταμπούρωμα και οι αντεπιθέσεις του Μουρίνιο,
παρά το ποδόσφαιρο κυριαρχίας της Μπάρτσα... Γαμώ τα λεφτά τους γαμώ...
Ασε το παρελθόν Σπύρο. Πριν που μας έφερες στην κουβέντα τον Μουρίνιο δεν μιλούσες για το παρελθόν. Για τώρα θες να
μιλήσουμε; Όσο για την πλάκα, μάλλον εσύ μας την κάνεις, εκτός αν πραγματικά είναι αυτή η γνώμη σου και δεν σου αρέσει
το ποδόσφαιρο της Μπάρτσα, οπότε την σέβομαι και σταματώ...
Οπως ανεφερα και στον Γιωργο{Geo5} το μεσημερι οτι το ποδοαφαιρο τhw Μπαρτσα στο βαθμο που κανει το Passing game ειναι βαρετο για εμενα που λατρευω το ποδοσφαιρο..
Το οτι βρισκονται 9 παικτες στην σεντρα και αλλαζουν μπαλες συγνωμη αλλα αυτο δεν λεγεται ποδοσφαιρο και ναι εμενα δεν μου αρεσει..και βεβαια δεν μου αρεσει το ποδοσφαιορ που επαιζε η Ιντερ με μουρινιο αλλα ομονος τροπος για αν σταματησεις την Μπαρτσελονα ειναι αυτος.
Κανω λαθος σε κατι πανο?
Από πότε το passing game θεωρείται αντιποδόσφαιρο; Και στην τελική τι θες να κάνουν δηλαδή, να κάνουν ντε και καλά μπαλιά
στην επίθεση να παίρνει την μπάλα και ο καημένος ο αντίπαλος που και που επειδή δεν υπάρχει άλλος τρόπος; Καταλαβαίνεις ότι
οδηγούμαστε σε μια γελοία συζήτηση;
Ο τρόπος ανάπτυξης της Μπάρτσα είναι το όνειρο κάθε οπαδού για την ομάδα του και όταν λες ότι "λατρεύεις το ποδόσφαιρο",
αλλά δεν σου αρέσει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού, τότε για μένα ή έχεις χάσει το ενδιαφέρον σου με τα χρόνια και άλλαξες γούστα
ή δεν έχεις μεγαλώσει σε αλάνα παίζοντας μπάλα απ' το πρωί ως το βράδυ...
Bookmarks