ο πικε επαιξε η εκατσε σπιτι να δει τον θρυλο στο μπασκετ?
Αυτός ο Βίγια όταν λέω ότι είναι πολύ soft πέφτουν να με φάνε.
ΚΑΝΕ ΚΟΝΤΡΟΛ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥ;; Αι στα διάλα...
ο πικε επαιξε η εκατσε σπιτι να δει τον θρυλο στο μπασκετ?
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Με αριθμητικό πλεονέκτημα και προβάδισμα στο σκορ κι όμως δεν νίκησε.
Αποδείχτηκε το αυτονόητο, πως δεν υπάρχουν ανίκητες ομάδες.
Κρόιφ: «Με επτά αμυντικούς η Ρεάλ»
Την τακτική που χρησιμοποίησε ο Ζοσέ Μουρίνιο στο πρώτο από τα τέσσερα Clasico που θα δώσουν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης σε είκοσι ημέρες κατέκρινε ο Γιόχαν Κρόιφ. Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Καταλονίας επεσήμανε παράλληλα το ποσοστό παικτών στην ενδεκάδα των «μπλαουγκράνα» που προέρχονται από τα «σπλάχνα» της, σε αντίθεση με τους Μαδριλένους.
«Είναι κολακευτικό για την Μπαρτσελόνα, να ξεκινάει η Ρεάλ Μαδρίτης το παιχνίδι μέσα στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” με επτά αμυντικούς. Αυτό το ματς απέδειξε ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ένας αρνητικός προπονητής. Τον νοιάζει μόνο το αποτέλεσμα και όχι το καλό ποδόσφαιρο» επεσήμανε με δηλώσεις του στην “De Telegraaf”, ο Ολλανδός, για να συμπληρώσει:
«Είναι φανερό, πως έπρεπε να βρει ένα σχέδιο ενόψει των τεσσάρων αναμετρήσεων με την Μπαρτσελόνα. Μια βαριά ήττα θα ήταν μεγάλο χτύπημα για αυτόν, ενόψει και τους τελικού του Copa del Rey και των ημιτελικών του Champions League. Ωστόσο, η απόφασή του να χρησιμοποιήσει επτά αμυντικούς και μόλις τρεις επιθετικούς ήταν κάπως ακραία».
Θέλοντας να τονίσει τη διαφορετικότητα των δύο ομάδων, υποστήριξε: «Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα είχε στις τάξεις της οκτώ ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες της, τη στιγμή που η Ρεάλ παρέταξε μόνο έναν. Οι διαφορετικές φιλοσοφίες που έχουν οι δύο σύλλογοι είναι ξεκάθαρες».
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Κάνει τέτοια πράγματα ο Μουρίνιο; Απαπα.
Ελάτε με την όπισθεν την Τετάρτη. Σας κόβω για 3 μπαλάκια.
www.f1rstlap.com
Μην ξεγράφετε τόσο εύκολα πάντως ομάδα με προπονητή Μουρίνιο (και ειδικά σε αγώνα μονό, χωρίς αύριο).
ρε παιδια ο μουρινιο ειναι 1η χρονια στην ρεαλ,θελει χρονο για να μπορεσει κανεις να πει οτι ειναι ετοιμη να αντιμετωπισει την μπαρτσελονα στα ισα,ο ανθρωπος ξερει τι κανει,ποσο μαλλον οταν εχει 4 παιχνιδια στην σειρα μονο με στρατηγικη μπορει να πετυχει τον στοχο του κ καλα κανει,δν μπορει να παιξει με την ιστορια της ρεαλ για να ικανοποιησει τον κροιφ κ τον καθε καταλανο...,μαλακς ειναι να κατσει να διασυρθει??ο κροιφ καλα θα κανει να μην μιλαει,οπαδος της μπαρσελονα ειναι,γινετε να πει κατι διαφορετικο?το πολυ γελιο θα πεσει αμα τους αποκλεισει απο το τσ λου με αυτα που θα βγουν να πουνε,εγω δν ειμαι ρεαλ,αλλα τον μουρινιο τον παω(η μαλλον οπως λεει κ ο τακης οχι παω..πηγαινω),κ δν νομιζω η πορτο κ η τσελσι να μην παιξανε ωραια μπαλα,κ το τι μπλαλα επαιξε η ιντερ περυσι δν μπορει να κριθει απο ενα παιχνιδι που απεκλεισε την μπαρτσα(τι απεκλεισε δλδ... την γαμησε αναποδα κ το φυσανε κ δν εχει κρυωσει ακομα)για να δουμε παντως μεχρι κ εγω που δν με ενδιαφερει καθολου το διεθνες ποδοσφαιρο εχω αγωνια τι θα γινει με τον special one
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
sirkostas (18-04-11)
Βασικα εγώ δεν εχω ΚΑΜΜΙΑ αγωνία για τον Μουρινιο. Ψιλοτυχωδιοκτακος προέκυψε τελικά, που παει μονο σε ομαδες με πλεντι χρήμα και φυσικα στο μυαλό του ειναι μονίμως η Αγγλία όπου φαίνεται του άρεσε. Κλανει τις ομαδες του για πλακα, δεν μπορεις να του εχεις εμπιστοσύνη οτι θα δουλέψει σοβαρά. Η πορεία του και το γενικότερο "τουπέ" του μου άρεσε στην αρχή , αλλα τελικά το γάμησε και ψόφησε.
Ιδίως τα τελευταία χρόνια πολύ μπλα μπλα και λίγη μπάλα είναι οι ομάδες του.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
captain-cook (18-04-11), Red Sting (18-04-11)
αυτα φιλε μου τα καλλιεργουν τα μμε,παρε παραδειγμα τι γινετε στην ελλαδα,κανεις μας δν μπορει να κρινει τον μουρινιο,τον εχουν ολοι αχτι γιατι καταφερε περυσι να χτυπησει το κατεστημενο των μμε την μπαρτσελονα,κατι οπως ειναι κ εδω ο ποα στο μπασκετ οπου κανεις δν σηκωνει μυγα στο σπαθι του
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
Εντάξει κατεστημένο ειναι και ο Μουρινιο. Δεν παει σε τιποτα ομαδουλες χωρίς αύριο. Και η Τσέλσι και η Ιντερ και η Ρεαλ "τυχαία" ειναι οι τρεις ομαδες στον κοσμο που ξοδεύουνε τα περισσότερα λεφτα καθε χρονο. Παει στα "σίγουρα" ο Μουρίνιο μετα την Πόρτο, αυτο εχω παρατηρησει, με λίγα λόγια δεν ειναι απλα μέρος του "κατεστημένου" ειναι το κατεστημένο το ίδιο.
ο καλος προπονητης πανω απ ολα ειναι καλος μανατζερ του εαυτου του,ο μουρινιο απλα εξαργυρωνει τις επιτυχιες του με τον καλυτερο δυνατο τροπο,ετσι μενει ενας προπονητης στον χρονο κ στην ιστορια,παρε παραδειγμα τον γκερσον στο μπασκετ,αμα ειχε μυαλο δν θα ειχε κανει το λαθος να ερθει στον ολυμπιακο,ηταν προδιαγεγραμμενη η αποτυχια του κ μιλαμε για ενα τοπ ονομα,ο μουρινιο εκατσε ενα χρονο μετα την τσελσι για να σχεδιασει το επομενο βημα του οταν κ οι πετρες του δινανε λευτα,κ η ρεαλ μην νομιζεις ειναι μεγαλο ρισκο για την καριερα του,αν ο ανθρωπος καταφερει να σηκωσει κεφαλι στην ισπανια θα ειναι πολυ μεγαλο κατορθωμα , ο καλος προπονητης πανω απ ολα απο την στιγμη που το δωθει η ευκαιρια πρπει να ξερει να ακολουθει το δρομο της επιτυχιας για αυτο κ ξεχωριζει απο την μαζα, περα απο τις τεχνικες ικανοτητες που μπορει να ειχαν πολλοι,αλλα δν ειχαν το μυαλο να τις διαχειριστουν σε επιπεδο ''μαρκετινγκ'', ακομα κ παιχτες,παρε παραδειγμα τον γιασκεβιτσιους στο μπασκετ,περα απο μεγαλος παιχτης ειχε το μυαλο να ξεχωριζει τις προοπτικες που του παρουσιαζε η καθε ευκαιρια κ να επιλεγει την επιτυχια,σηκωσε 4 ευρωπαικα με 4 διαφορετικες ομαδες κ να εισαι σιγουρος οτι αν πιστευε οτι με τον ολυμπιακο θα πετυχενε δν θα πηγαινε ποτε στον ποα ακομα κ αν του εδινε περισσοτερα
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
Κοιτα αλλο ξύπνιος και αλλο καλος προπονητης. Εχει παψει να ειναι καλος προπονητης για μενα, απο τον τροπο που "εκλασε" την Ιντερ μολις η Ρεαλ του κουνησε μερικα μαρουλια κατω απο τη μύτη. Και επιπλεον οταν συζηταει μεσουσης της περιοδου να παει στην ... Μαντσεστερ. Ε,αυτα δεν ειναι σοβαρα.
Ξυπνιος ειναι και διαχειριστηκε και κονομησε κυρίως απο την επιτυχια του με την Πορτο (δεν εκανε και κατι "τραγικο" μετα, ούτε κατι που να μη μπορουσε να το κανει αλλος με τα μεσα που δοθηκαν στον Μουρινιο). Το μάρκετινγκ δεν ειναι μπαλα, κι ετσι ο Μουρινιο που ειναι "αστέρι" στο μάρκετινγκ απο μπαλα χάνει αρκετά. Για να στο πω απλα, εαν ερχοταν στον Ολυμπιακό πιστεύω οτι σε ποσοστο 90% θα έχανε τον τίτλο. Και μιλαμε για έναν τιτλο που τον παιρνουνε οι Ματζουρακολεμονήδες για πλακα. Απλα επειδη ο Μουρινιο θελει πολλά για να δώσει τελικά λίγα.
Και στην τελική πως να εμπιστευτεις εναν ανθρωπο που ξερεις οτι μολις του δωσουν μισο ευρώ παραπανω οι "απέναντι" θα σε κλάσει;
Τεσπα δεν πραζ' κουβεντα να γινεται. Εγω στην αρχη τον γουσταρα, τωρα μου γυριζει λιγο τα αντερα, αφου μετα απο τοσα χρονια στο πλεντι χρήμα το μονο που κατάφερε ειναι το περσινο με την Ιντερ, και αυτο με αρκετή δόση τύχης
ΜΟΥΡΙΝΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!![]()
www.f1rstlap.com
δν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα,στην ιντερ εφτασε στην κορυφη ,μετα την κορυφη κ με τα συγκεκριμενα δεδομενα της ιντερ που μονο ο ιδιος γνωριζε , προνοησε κ καλως κ εφυγε γτ προφανως προεβλεψε την συνεχεια,ο ανθρωπος εχει προπονιτικες ικανοτητες κ το τελευταιο του επιτευγμα με την ιντερ περυσι το αποδεικνυει στο μεγιστο βαθμο,ας παει αλλος προπονητης να βαλει την ιντερ πισω απο την σεντρα κ να δουμε αν θα περασει την μπαρτσα,με την ρεαλ τα παιχνιδια απεναντι στην μπαρτσα την φετινη περιοδο αποτελουν κατα κυριο λογο τον οδηγο που θα ακολουθησει σε μεγαλο βαθμο του χρονου,ο ανθρωπος την παρουσα στιγμη χτιζει πλανο κ δν μ λεει τπτ η εικονα που παρουσιαζει η ρεαλ ποσο μαλλον απεναντι σε μια ετοιμη κ χρονια δουλεμενη ομαδα,δν μπορουμε να τον κρινουμε απο την 1η χρονια σε μια ομαδα που εχει στοχο να χτυπησει το ταβανι της ευρωπης,κ φαντασου να καταφερει μεσα σε ολα αυτα να κερδισει κατι απο φετος κιολας πχ να την αποκλεισει στο τσου λου η να παρει το κυπελο,μιλαμε για ανεπαναλυπτη επιτυχια
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
Το να πάρει κύπελλο σ'έναν αγώνα δεν θα είναι ανεπανάληπτη επιτυχία. Είναι μονός αγώνας, όλα μπορούν να συμβούν! Μιλάμε για τη Ρεάλ κι όχι καμιά ομαδούλα.
www.f1rstlap.com
Μα αυτο θελω να σου πω προπονητή τέτοιο δε θελω. Να στηνει ομαδα δισεκατομμυριων πισω απο τη σέντρα για να παρει την κουπα σκοτώνοντας το καημένο το ποδοσφαιρακι. Δεν θα τον πω "προπονηταρά". Τυχερό θα τον πω αφου αυτο το "κατσε πίσω" (οπως εμαθε στο Καμπ Νου φετος) αμα στραβώσει σε κανει ρομπα ξεκούμπώτη.
captain-cook (18-04-11), Red Sting (18-04-11)
Οσο για τη Ρεαλ, με την ιστορια που σερνει αυτη η ομαδα και διαπλανητικό να παρει ο Μουρινιο δεν θα θεωρηθει επιτυχία, απλα θα θεωρηθει λογικο. Αντιθετα το να μην παρει τιποτα (κι ενω του δοθηκαν του Αβραάμ και του Ισαακ τα πλουτη για μεταγραφες) θα ειναι αποτυχία ολκής.
Bookmarks