παω πασο
εξαλλου τον ντιεγκο τον εχω δει μονο σε αφιερωματα
απλα με ενοχλει που ολοι λενε "πελε ή μαραντονα" και δεν αφηνουν περιθωρια για αλλους...τεσπα
p.s. δλδ η πιο ευτυχισμενη γαυρικη μερα σου ηταν οταν ο ντιεγκο φορεσε την ερυθρολευκη στη φιεστα του 2006![]()
Εσείς που ζήσατε Πελέ και Μαραντόνα, ποιος ήταν ο καλύτερος?
www.f1rstlap.com
Επισης μεσα στους κορυφαίους θα εβαζα και τον Χατζηπαναγή. Δεν ειναι λίγο να λενε ΓΑΒΡΟΙ οταν παιζει Ολυμπιακος-Ηρακλής "παμε να δουμε Χατζηπαναγή". Κάτι λεει. Απλα ο Βασίλης δεν προλαβε να κοντραριστει με τους "μεγαλους" για να δειξει την αξία του. Τον έφαγε ο Ηρακλέας.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
sirkostas (13-04-11)
Δεν πρόλαβα τον Πελέ παρα στα τελειώματά του στον Κοσμο Ν.Υόρκης. Οποτε δεν μπορω να κρινω καθαρα ποδοσφαιρικα. Κρινοντας ομως απο το γεγονός ότι ο Πελέ επαιζε πάντα έχοντας δίπλα του 10 παικταράδες σχεδον ισάξιούς του (ο παππους μου ελεγε οτι ο Γκαρίντσα ήταν καλύτερος του Πελέ) ενώ ο Ντιέγκο ... ολομόναχος,αυτός και δέκα ταγάρια , τοτε θα δώσω το συν στον Μαραντόνα.
ANDREASPROEDROS (13-04-11), differance (13-04-11), Geo 5 (13-04-11), nbqgr (13-04-11)
Κι άλλα μεγάλα ονόματα φόρεσαν την ερυθρόλευκη νομίζω ότι ο πιό αδικημένος είναι ο Προτάσωφ, κλάση Φαν Μπάστεν κατά κάποιους πληρέστερος του Ολλανδού, αλλά δυστυχώς γι αυτόν Ουκρανός εντός Σοβιετικής Ένωσης και στον Ολυμπιακό των "πέτρινων".
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ο καθένας ήταν ο καλύτερος της εποχής του. Πραγματική κι αντικειμενική σύγκριση δε μπορεί να γίνει ποτέ. Κι ο Κρόιφ ήταν τεράστιος, αλλά του κοστίζει στο μέτρημα ο χαμένος τελικός του '74. Αν είχε και Μουντιάλ στο παλμαρέ του μπορεί σήμερα να λέγαμε πως αυτός ηταν ο κορυφαίος έβερ.
Κατά καιρούς οι κορυφαίοι ήταν οι Μεάτσα, Λεόνιντας, Μάθιους, Ντι Στέφανο, Πούσκας, Εουσέμπιο, Γκαρίντσα, Πελέ, Κρόιφ, Μπεκενμπάουερ, Πλατινί, Μαραντόνα, Βαν Μπάστεν, Ρομάριο, Ζιντάν, Ρονάλντο. Πως να τους συγκρίνεις τώρα μεταξύ τους όλους αυτούς? Οπως δύσκολο να συγκριθούν αντικειμενικά και οι 3 σύγχρονοι κορυφαίοι Μέσι/Κρ. Ρονάλντο/Λουίς Ντιόγκο!
Δεν ειναι αυτη η σηζητηση για εδω αλλα μου αρεσει..
Μαραντονα ειδα Πελε δεν ειδα..
Αλλα μακραν καλυτερος ο Πελε απο αυτα που εχω διαβασει και εχω δει σε dvd.
O πελε επαιζε σε δυσκολες εποχες που ειχε χωμα και η μπαλα [απο κορδονι}αλλου την κλωτσαγες αλλου πηγαινε καμια σχεση με την ποιο συχρονη εποχη του Μαραντονα.
Ο Πελε ηταν σοβαρος αθητης σε σχεση με τον Μαραντονα..και βεβαια και οι δυο ειχαν τρομερο ταλεντο αλλα ο Πελε ειναι για εμενα μακραν ο καλυτερος ever.
Geo 5 (14-04-11)
μαραντονα μακραν,
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ντουντου σεαρενσε κυριοι ο κορυφαιος ολων
θα συμφωνήσω με τα παιδιά πως δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης Μαραντόνα με Πελέ . άλλες εποχές , άλλο το στυλ του ποδοσφαίρου , άλλες οι απαιτήσεις , άλλες οι συνθήκες και άλλες οι ... κλωτσιές !
όσο για τις συγκρίσεις του Μέσι με τους θεούς του αθλήματος . όταν ο Μέσι μια φορά πάρει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ από το χεράκι κάποια από τις δύο ομάδες του και της δώσει τον όποιο τίτλο .. τότε θα το συζητήσουμε . όταν ο Μέσι κάνει μία φορά αυτό που έκανε ο Μαραντόνα συνεχώς σε όλη την καριέρα του , τότε θα έχουμε λόγο να συγκρίνουμε.
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Κι επειδή καλά τα είπατε () για τους Μαραδόνες και του Πελέδες ... είναι ώρα για El Classico!
Πάμε μωρή ομαδάρα ... πάμε για το 0-3!
www.f1rstlap.com
ANDREASPROEDROS (16-04-11), Reds (16-04-11)
Ronaldo (to messi): God sent me to teach football to people on Earth.
Messi(to Ronaldo):What? i did't send anybody to teach football.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πάμε ρε Barcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Τη βασίλισσα στα 4.....
Πάμε μωρή αρρώστιαααααα!
Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά!
www.f1rstlap.com
Λέτε να κερδισει 11-0 η Μπαρτσα; Εχω λογο που ρωταω....
Bookmarks