Άρχισαν τα όργανα. Ποιος ξέρει πόσοι θα ακολουθήσουν ακόμη...
Kρίμα και περαστικα του.
Στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω με τον Κώστα. Το αποδέχονται όταν αποδεχονται το φαρμάκωμα. Οπως ακριβώς οταν καποιος παθει την επάρατο και λενε "εμ, κάπνιζε κιόλας" το ίδιο ισχύει και γι' αυτους. Εμ, το κυνηγούσανε κιολας.
Κρίμα να συμβαίνει σε νέα παιδιά, αλλά το χρήμα δημιουργεί και χειρότερες αλλοτριώσεις από αυτες.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Άρχισαν τα όργανα. Ποιος ξέρει πόσοι θα ακολουθήσουν ακόμη...
Haris1984 (16-03-11)
Aπο,τι φαινεται,η 'διαστημικοτητα" εχει και αδρο τιμημα...περαστικα στον ανθρωπο,να γινει καλα,να γιανει,να ναι υγιης,και αν γινεται,να ξαναπαιξει μπαλα.
ANDREASPROEDROS (17-03-11)
Δε νομίζω, Χάρη, ότι τίθεται θέμα να ξαναγυρίσει στα γήπεδα. Νομίζω ο Κλάσνιτς παίζει με ένα νεφρό (ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος) αλλά το συκώτι είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Πλέον διακυβεύεται μόνο η ζωή του Αμπιντάλ, η καριέρα του τέλειωσε.
Πάντως η Μπάρτσα έβγαλε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι δεν θα ψάξει για αντικαταστάτη του Ερίκ Αμπιντάλ αλλά θα του ανανεώσει το συμβόλαιο!
www.f1rstlap.com
Επιτυχημένη η επέμβαση
Το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η επέμβαση του Έρικ Αμπιντάλ για αφαίρεση όγκου από το συκώτι, με τα αποτελέσματα της βιοψίας να αναμένονται την επόμενη εβδομάδα.
Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα έκανε την επέμβαση και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "BarnaClinic Grup Hospital Clinic" της Καταλωνικής πρωτεύουσας. Ο Αμπιντάλ αναμένεται να μείνει στην κλινική για κάποιες ημέρες της επόμενης εβδομάδας και αν κυλήσουν όλα καλά θα πάρει εξιτήριο.
Σε ανακοίνωση των Καταλανών για την επέμβαση αναφέρεται ότι αυτή διήρκεσε περίπου για τρεις ώρες, ενώ ο όγκος αφαιρέθηκε μέσω λαπαροσκόπησης, χωρίς να παρουσιαστεί κάποια επιπλοκή.
Περισσότερα νέα και λεπτομέρειες για την υγεία του Αμπιντάλ θα γίνουν γνωστά σήμερα, καθώς αναμένεται να βγει αναλυτικό ιατρικό ανακοινωθέν.
www.f1rstlap.com
2-1 με χίλια ζόρια και παρολίγον έμφραγμα στο 92'!!!![]()
www.f1rstlap.com
κερδισανε?ποια ειναι η αποσταση απο την ρεαλ?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
κερδισε δυσκολα η Μπαρτσα,2-1 τη Χεταφε.Με το ιδιο σκορ η Ρεαλ την Ατλετικο,και η διαφορα παραμενει στους 5 βαθμους,9 αγωνιστικες πρην τη ληξη.
H Ρεάλ έπρεπε να βάλει 5 σήμερα..την αδικεί το 1-2!
www.f1rstlap.com
differance (20-03-11), Du3lisT (20-03-11), sirkostas (20-03-11)
Τρομερός ο Κασίγιας. Σα να είχε χτίσει τοίχο στο πρώτο ημίχρονο.
Πήρε εξιτήριο ο Αμπιντάλ
Στο σπίτι του, μετά την εγχείρηση αφαίρεσης όγκου στο συκώτι που υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα, επέστρεψε ο Ερίκ Αμπιντάλ.
«Ο παίκτης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο χθες το βράδυ και ξεκουράζεται σπίτι του. Η κατάστασή του μετά την επέμβαση είναι ικανοποιητική και ενώ δεν υπάρχουν καθόλου επιπλοκές», αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα.
Ο 31χρονος αμυντικός θα συνεχίσει την αποθεραπεία, ενώ στη συνέχεια θα ξεκινήσει ασκήσεις φυσικής κατάστασης έτσι ώστε να ενσωματωθεί το ταχύτερο δυνατό στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα.
www.f1rstlap.com
Οι άντρες με τα ροζ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ωραιο ματσακι εχει αποψε στον Σκαι..
Η Μπαρτσελονα παιζει με την Βιγιαρεαλ εκτος εδρας.
Bookmarks