panahs7 (03-03-11)
17-04...αργεί ακομα!
Είναι όντως ελκλάσικο ορ ελπουτσοςρονάλντος?![]()
www.f1rstlap.com
panahs7 (03-03-11)
Νικη εχθες για την Μπαρτσελονα 0-1 στην Βαλενθια..
Δεν σταματαει πουθενα αυτη η ομαδα.
Πέταξε τον πούστη από το final4...![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
ANDREASPROEDROS (04-03-11), Eleni7 (04-03-11), Haris1984 (04-03-11), redHEART7 (04-03-11)
καλως την Γιαπωνεζα![]()
σημειωτέον ότι αν περάσει η Μπάρτσα την βρίσκουμε στα ημιτελικά. εγώ προτιμώ τον βάζελο εκεί και να τον σκίσω!!!!!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Τρέμε Μπάρτσα
έρχεται η Πανάθα
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Χίλιες φορές προτιμώ Παναθηναϊκό στο final 4. Τον έχουμε για πλάκα φέτος.
Θα γελασουμε..Αλλα να πω την αληθεια τον θελω στο φαιαλν φορ να τον ξεφτιλισουμε εμεις.
Ομαδαρα εχθες η Μπαρτσα σαν χταποδι χτυπαγε την Αρσεναλ..
Τι μπαλα ηταν παλι αυτη εχθες που ειδαμε???
Πιστευω οτι φετος θα παρει το Τσουλυο για πλακα!
διαστημικό το γκολ του Μέσι, αποκύημα της φαντασίας κάποιου ποιητή ... αλλά μέχρι εκεί !
για άλλη μια φορά σε σοβαρό παιχνίδι , ο πιτσιρίκος απέδειξε πως ΔΕΝ είναι παίκτης που μπορεί να συγκριθεί με του ημίθεους του αθλήματος . για άλλη μια φορά όταν σοβάρεψε η κατάσταση , σαν μάγος , εξαφανίστηκε και περίμενε όλη η Μπάρτσα , ποιον άλλον ; τον Τσάβι , για να βγάλει το φίδι από την τρύπα .
καλός ,χρυσός , παιχταράς ο Μέσι αλλά πραγματικά δεν είναι(αγωνιστικά) ούτε μια τρίχα από τα @@@ του Τσάβι και προφανώς είναι ιεροσυλία η σύγκριση με τον Πιπε Ντ'Ορο
υπέρτατη ποδοσφαιρική αδικία η μη απονομή της φετινής χρυσής μπάλας στον Τσάβι
υ.γ. ρεεεεεεεεε τι έκανε αυτός ο Αμπινταλ χτες;;;; ο Αμπιντάλ ήταν ή μήπως είχε μπει κανας άλλος ;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Ο Τσαβι ειναι το μυαλο τις Μπαρτσελονα και οταν τελειωσει αυτος ο παικτης να δω ποιος θα τον αντικαταστησει..
Ο Μεσι εχει ενα ιδιατερο χαρισμα που δεν το εχουν πολλοι ποδοσφαιρστες ανα πασα στιγμη μπορει να τραβηξει μια ολοκληρη αμυνα πανω του με μια κινηση χωρις την μπαλα πραγμα που ανοιγει διαδρομους σε Τσαβι και αλλους να μπουκαρουν.
Με το σκεπτικο που λες τοτε παμε και ποιο πισω που βλεπεις των Αμπινταλ να παιζει χαφ και να κανειι και αυτος παιχνιδι.
για αυτό έχουν λυσάξει να πάρουν τον Φαμπρέγκας ... επειδή ξέρει τα "βασικά" μπορούν σε 2-3 χρόνια να τον κάνουν αντικαταστάτη του Τσάβι .
θυμάσαι τον Ζιζού ; όταν κώλωνε η ομάδα , εμφανιζόταν από το πουθενά ο καράφλας και έπαιρνε την ομάδα από το χεράκι.
ο Τζόλε σε εμας ; με ολόκληρο Ζιοβάνι , με Ριβάλντο μεσα και ο Τζόλε έπαιρνε την ομάδα πάνω του
δεν είναι θέμα ποιος οργανώνει το παιχνίδι αλλά το ποιος εμφανίζεται μπροστάρης στα ζόρια !!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Kαλα ας μην εβγαινε ο φαν περσι και θα σας ελεγα εγω τι μπαλαρα θα επαιζε η μπαρτσα.Μεχρι την αποβολη,παρολο που ειχε συνεχως την μπαλα στα ποδια της,ειχε κανει μονο 2-3 ευκαιριες.Ολη η μαγεια του ματς χαθηκε με την αποφαση του γελοιου του μπουζακα.
Να το βρασω το θεαμα που προσφερει η μπαρτσα,αν δεν υπαρχει καμια αντισταση απο τον αντιπαλο.Εστω και παθητικη.
differance (09-03-11), limani7 (09-03-11)
καθαρά σαν θεατής που θέλει να απολαύσει το άθλημα , λέω πως
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΜΑΓΙΚΟ στα μυαλά και στο αρχείο σας
το μαγικό του Μέσσι , το "τσιγάρο" του Ροναλντίνιο , η τρίπλα του Ρεδόνδο και η γκολάρα του Ζιζού είναι τα χαι λαιτ της μοντέρνας εποχής , η απογείωση του σύγχρονου ποδοσφαίρου .
απλά τους ευχαριστώ !!!!
ANDREASPROEDROS (09-03-11), sirkostas (09-03-11)
αυτες οι ισπανικες ομαδες τρωνε τοσο σπρωξιμο που κατανταει ελεος. να φανε σκατα η μπαρτσα και η ρεαλ
Bookmarks