ANDREASPROEDROS (31-12-10), dtakis80 (03-01-11), Rena (01-01-11)
οι πούτσες είναι ατέλειωτες παναθηναικέ (της Ισπανίας)
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ANDREASPROEDROS (31-12-10), dtakis80 (03-01-11), Rena (01-01-11)
χτες στο σπορ + είχε τον τελικό της Αθήνας μεταξύ Μπαρτσελόνα-Μίλαν με Κροιφ,Καπέλο στους πάγκους και Γκουαρντιόλα , Ρομάριο , Αμόρ , Στόιτσκοφ, Μαλντίνι , Μασάρο , Μπόμπαν , Σάβισεβιτς και τα λοιπά "αηδόνια" των ομάδων
μεγάλη ομάδα και εκείνη η Μπάρτσα αλλά η σημερινή παίζει σε 3 σκάλες ανώτερο το ΙΔΙΟ ποδόσφαιρο . πραγματικά εκπληκτική η ομοιότητα του παιχνιδιού , πιο άτεχνο μεν αλλά το ίδιο έργο . καλός και ο Γκουαρντιόλα αλλά ο Τσάβι δεν υπάρχει λέμε ....
τέλος έβλεπα τους Σαβίσεβιτς και Ντεσαγί και αναρωτιόμουν γιατί κάποιοι παίκτες παίζουν ακόμα μπάλα και δεν τους συλλαμβάνει κάποια αστυνομία;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
ημουν μεσα τοτε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ο Ινιέστα έπαιξε μπάλα με οπαδούς της Μπάρτσα!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Το καλύτερο δώρο έκανε στους οπαδούς της Μπάρτσα αλλά και στους δικούς το φανς συνάμα ο Αντρές Ινιέστα για τις γιορτές. Επέλεξε κάποια άτομα που συμμετείχαν σε ψηφοφορία που διοργάνωσε ο ίδιος μέσω facebook. Από περίπου 90.000 συμμετέχοντες, ο ποδοσφαιριστής των «μπλαουγκράνα» διάλεξε 17, οι οποίοι είχαν την τύχη να γνωρίσουν το ίνδαλμά τους από κοντά και να μάθουν λίγο τα κόλπα της μπάλας από πρώτο χέρι. Ο διεθνής χαφ της Μπαρτσελόνα έπαιξε ένα από τα δύο 20λεπτα ημίχρονα που είχαν τεθεί.
Θα ήθελες να παίξεις μπάλα με τον Ντούντου, ε? Να του τραβήξεις και καμιά σκαριά να ψάχνεται![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
steliosb (05-01-11)
0-2 προς το παρών μέσα στην Ντεπορτίβο , με τους Βίγια κα Μέσσι να σκοράρουν
η κατοχή μπάλας , κλασικά καταλανικά , στο 75-25 !!!!!!!!!!!!
Και φοβερό το γκολ του Μέσσι με εκτέλεση φάουλ!!!!!!!!!!!!
με κάποιο μαγικό έγινε το 0-2 σε 0-4 !
και πέρασε μέσα η παιχτούρα μου , ο Αφελάι
Ο ύμνος της Μπαρτσελόνα στο «Μπερναμπέου»
Εντάξει, η Μπαρτσελόνα έχει πάρει τον αέρα της Ρεάλ Μαδρίτης τελευταία. Αλλά από εκεί, μέχρι να ηχεί οι ύμνος της μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», υπάρχει μεγάλη απόσταση. Ένας «τρελός» φίλος των Καταλανών μπήκε σαν κύριος στο παλάτι της «βασίλισσας» και αφού έβγαλε το μπουφάν του για να αποκαλύψει τη φανέλα της «Μπάρτσα» που φορούσε από μέσα, άρχισε να… σαλπίζει τον ύμνο της αγαπημένης του ομάδας μέσα στο άντρο του εχθρού.
Το παράδοξο -τουλάχιστον για τα ελληνικά «ήθη»- είναι πως οι λιγοστοί παρευρισκόμενοι, προφανώς φίλοι της Ρεάλ, αρκέστηκαν να τον παρακολουθούν. Για σκεφτείτε τι τύχη θα είχε ένα αντίστοιχο τόλμημα στην Ελλάδα…
Coach (16-01-11)
Supeeeeeeeeeeer!
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ.....
Πρώτο και καλύτερο είναι αυτό των πόντων, με τους "μπλαουγκράνα"να μαζεύουν στον πρώτο γύρο 52 από τους 57 βαθμούς που μπορούσαν να διεκδικήσουν, αριθμός που δεν έχει φυσικά αντίστοιχο προηγούμενο στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος.
Πέρυσι που μάζεψαν τρεις λιγότερους στις πρώτες 19 αγωνιστικές (49), κατάφεραν να ολοκληρώσουν την πορεία τους προς την κορυφή σταματώντας στους 99 πόντους, κάτι που σημαίνει ότι έχουν όλα τα φόντα να ξεπεράσουν το ασύλληπτο φράγμα των 100 πόντων και να αφήσουν στα "κρύα του λουτρού" τον Ζοζέ Μουρίνιο (είχε δηλώσει στην αρχή της σεζόν πως με 100 πόντους ο τίτλος θα ήταν εξασφαλισμένος).
Αυτά όμως δεν είναι τα μοναδικά ρεκόρ της Μπαρτσελόνα, καθώς υπάρχει το σερί αγώνων χωρίς να υποστούν ήττα αλλά και αυτά των συνεχόμενων επιτυχιών.
Δεν σταματάει να κυνηγάει ρεκόρ...
Συγκεκριμένα, η Μπαρτσελόνα έχει μείνει για 28 παιχνίδια χωρίς ήττα, παίρνοντας τα πρωτεία από την Μπαρτσελόνα της σεζόν 1973-74 (27 σερί ματς χωρίς να χάσει), ενώ με τις 17 συνεχόμενες επιτυχίες πήρε το σχετικό ρεκόρ από τη Ρεάλ της αγωνιστικής περιόδου 1960-61 με 16 στη σειρά νίκες (έχει μάλιστα 9 εκτός έδρας στα ισάριθμα τελευταία ματς που έχει δώσει μακριά από το "Καμπ Νόου").
Οι διακρίσεις όμως για την πρωταθλήτρια Ισπανίας δεν σταματούν εδώ, με τον Μέσι και την παρέα του να έχουν σημειώσει 61 γκολ στις 19 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος (μέσος όρος 3,2 τέρματα σε κάθε ματς), νούμερο που είχε να παρουσιαστεί στη "χώρα των ταύρων" εδώ και επτά ολόκληρες δεκαετίες!
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η τριπλέτα της Μπαρτσελόνα Μέσι-Ινιέστα-Τσάβι συνέθεσε την τελική τριάδα που διεκδίκησε τον τίτλο της "Χρυσής Μπάλας" για το 2010 (μόνο η Μίλαν έχει να επιδείξει ανάλογο επίτευγμα στα τέλη της δεκαετίας του '80), ενώ προκειμένου να διαφημίζεται στη φανέλα των Καταλανών η Qatar Foundation συμφώνησε να καταβάλλει το ποσό ρεκόρ των 30.000.000 ευρώ ετησίως.
Αναμφίβολα (και) το 2010, μετά τους έξι τίτλους μέσα στο 2009, ήταν η χρονιά της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία. Δεν συμφωνείτε;
πολυ μεγαλες επιτυχιες αλλα μετα το σφαξιμο στον τελικο περισυ μπορουν να πανε να γαμηθουν.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης στις 23:00 από τον ΣΚΑΪ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
προμηνυεται τρελη ματσαρα.
Να και το 3ο ... Μέσι rules (χατ τρικ) ... ππλη κλάψε στης Μαδρίτης τα σκαλάκια.![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Eleni7 (12-02-11)
Τα 'φτιαξε ο Πικέ με την Σακίρα!Και την απειλούν λέει κάτι μακάκες (Μαδριλένοι λογικά) για να αποσπούν την προσοχή
του Ζεράρντ και να μην παίζει καλά. Σαν τους μακάκες τους δικούς μας που την πέσανε στη μοντέλα του Τζιμπούρ! Τελικά ο
βλαμμένος δεν έχει εθνικότητα, είναι παντού...![]()
δειχνει σημερα την μπαρτσελονα;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks