“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Eleni7 (21-12-10)
ANDREASPROEDROS (22-12-10), Coach (22-12-10), masinGun (22-12-10)
το θενξ γιατί μου το έβαλες Ελένη??? χαίρεσαι κι εσύ που η Μπιλμπάο θα πάει για κούπα???![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Mυθική πρόταση για Γκουαρντιόλα
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τινάζει την μπάνκα στον αέρα προσφέροντας 22 εκ. ευρώ τον χρόνο στον Πεπ Γκουαρντιόλα!
Μεγάλο μέρος του ποσού που δείχνει αποφασισμένη να δαπανήσει η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League θα καλυφθεί από την χορηγό εταιρία πετρελαιοειδών του Ρομάν Αμπράμοβιτς.
Το ποσό μαμούθ πάντως δεν δείχνει να δελεάζει τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα που φέρεται να έχει απορρίψει την πρόταση.
Πάντως, ο ατζέντης του Γκουαρντιόλα Χοσέ Μαρία Ορομπίτγκ συγκεντρώνει όλες τις προσφορές που υπάρχουν προκειμένου να διαπραγματευτεί με τους "μπλαουγκράνα".
Οι Καταλανοί ήδη του έχουν προτείνει να ανανεώσει τη συνεργασία του για τέσσερα χρόνια, σενάριο που φαντάζει ως το πλέον πιθανό...
δεν βλεπω τον λογο να την δεχτει...τον λατρευουν στη καταλωνια,παιρνει παρα πολυ καλα λεφτα,ειναι και απο μικρος στην ομαδα...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Red Sting (30-12-10)
συμφωνω Στάθη, αλλά καμιά φορά το χρήμα μιλάει αλλιώς...
πάντως αν ενδιαφέρονται στην ΤΣΣΚΑ, δέχομαι συμβόλαιο 22 φορές μικρότερο!!!!
― Bertrand Russell
Και ότι θα πάει στην ΤΣΣΚΑ ο Πέπ και θα παίζει σαν τη Μπαρτσελόνα. Να της δώσουμε και τον Ντουντού πίσω να κάνει τη χαμαλοδουλειά του Τσάβι![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ειναι εκνευριστικο να πειναει ο κοσμος και να διδονται τετοια ποσα, ειναι καπως ανηθικο
Mes que un club
Η Μπαρτσελόνα διέσυρε με 95-75 τη Ρεάλ Μαδρίτης και μετέτρεψε το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της ACB σε περίπατο. Κορυφαίοι για τους πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι πλέον είναι στην πρώτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος, οι Ναβάρο και Λάκοβιτς. Οι Μαδριλένοι του Ετόρε Μεσίνα έδειξαν σε ακόμη ένα ματς πως έχουν δεν μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τους «μπλαουγκράνα».
Οι παίκτες του Τσάμπι Πασκουάλ μπήκαν από το ξεκίνημα του παιχνιδιού αποφασισμένοι να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Έτσι, το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε με τους Καταλανούς μπροστά 28-15. Η «Βασίλισσα» βελτιώθηκε στη δεύτερη περίοδο, αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι. Γκριμάου, Ναβάρο και Λάκοβιτς εκτελούσαν από παντού και έτσι το ημίχρονο τελείωσε με τη Μπαρτσελόνα μπροστά 49-34.
Η διαφορά εκτοξεύτηκε στο +25 (68-43), τρία λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, αλλά ένα προσωπικό ρεσιτάλ του Κλέι Τάκερ βοήθησε τους Μαδριλένους να τρέξουν ένα σερί 12-0 και να μειώσουν σε 68-55. Το σερί της «Βασίλισσας» σταμάτησε εκεί όμως. Η Μπαρτσελόνα αφυπνίστηκε και με δικό της σερί 6-0 τελείωσε το τρίτο δεκάλεπτο προηγούμενη 74-55.
Το τέταρτο δεκάλεπτο δεν διέφερε σε πολλά από τα τρία προηγούμενα. Ο Τέρενς Μόρις θύμισε Ναβάρο και με τρία συνεχόμενα τρίποντα έστειλα τη διαφορά στο +26 (83-57) και κάπου εκεί όλα τελείωσαν… Το τελευταίο πεντάλεπτο ήταν μια κόλαση για τους παίκτες του Ετόρε Μεσίνα. Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα κάθε φορά που οι παίκτες της ομάδας τους άλλαζαν τη μπάλα φώναζαν «όλε-όλε» με τον Ρίκι Ρούμπιο να κάνει τη μία ασίστ μετά την άλλη.
Δεκάλεπτα: 28-15, 49-34, 74-55,95-75
Μπαρτσελόνα (Πασκουάλ): Σάδα 6, Ρούμπιο 2, Λάκοβιτς 17, Ναβάρο 14, Πέροβιτς 8, Βάσκεθ 8, Ινγκλες, Ν’ Ντονγκ 2, Μόρις 12, Λόρμπεκ 13, Άντερσον, Γκριμάου 13.
Ρεάλ Μαδρίτης (Μεσίνα): Τόμιτς 8, Πριχιόνι, Σουάρεθ, Ρέγιες 11, Μίροτιτς, Ροντρίγκεθ 13, Βελίτσκοβιτς 6, Γκαρμπαχόσα, Βιδάλ, Φίσερ 11, Λιουλ 10, Τάκερ 13.
Bookmarks