Χεχεχε...πόση αγάπη κουβαλάει αυτό το thread...πόση αγάπη!
52 σπασίματα μέσης το δευτερόλεπτο αυτός ο ομορφάντρας με τις χειλάρες...πανδαισία! Αλλά λίγα τα 5 ρε γαμώτο...
Με ποιαν;;;;;Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Χεχεχε...πόση αγάπη κουβαλάει αυτό το thread...πόση αγάπη!
52 σπασίματα μέσης το δευτερόλεπτο αυτός ο ομορφάντρας με τις χειλάρες...πανδαισία! Αλλά λίγα τα 5 ρε γαμώτο...
Πόσο @@@@ρας είναι αυτός ο Ροναλντίνιο!!!!
Πόσο;;;;;;;;;;;;;;;
Και ο Γκαλίνοβιτς τι έπιανε;;;
Για μια οχτάρα πήγαιναν
Τουλάχιστον όλοι ενώνονται σε τέτοια thread, οι Σολιντικοί και οι αντι Σολιντ, οι Κοκκαλικοί και οι αντιΚοκκαλικοι, οι Olympiacoi και οι Ολυμπιακοί.
ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE 2006 - 2007 ?
Μπα...δεν αποκλείεται να μαλώσουμε για το πόσα γκολ έπρεπε να είχαν φάει...10 ή 11?! Να δω τις τάσεις να σχηματίζονται! :p
Εντάξει μωρέ...ας φτιάξουμε εμείς ομάδα κι ας πάνε να κουρεύονται κι όλας. Το είχαμε όμως κι ανάγκη, μη γελιόμαστε.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη loustrakos : 03-11-05 στις 02:20
Με αυτήν. Σου θυμίζει τίποτα;Αρχική Δημοσίευση από sadi
![]()
![]()
Άντε να φάμε και στην μάπα τώρα "Από άλλο πλανήτη η Μπαρτσελόνα" και ότι ο Παναθηναϊκός κράτησε στο λιγότερο το σκορ όπως είπε ο καραφλός με τον Σωτηρακόπουλο.
Σκεφτείτε να γυρνάγαμε με 5 εμείς από την Βαρκελώνη.
Emeis shmera tha gyrizame me mia ntouzina goal stis aposkeyes...
Ase pou emeis tha eixame paixei me mia "provlhmatikh" Barca kai oxi me thn pio formarismenh omada
Το κακό είναι πως εμείς φάγαμε τα 4, χωρίς ταξίδι, μέσα σε οικείο περιβάλλον!
Άσε...ό,τι και να πούμε για τα χάλια τους, όσο έχουμε κι εμείς άλλα τόσα, λίγα μπορείς να κάνεις. Αλλά ελπίζουμε ως είθισται...
Εμεις παντως σαν κοτες δεν παιξαμε ουτε στο Μπερναμπεου ουτε στη Λυον!
Αντε αρκετα με την θεοποιηση των λαγοκοτων που δεν κατεβηκανε μια φορα τη σεντρα σημερα!
"Ο Παναθηναικος ειναι η χρυση πορτα και εσυ Λεοντιου το κλειδι που θα την ανοιξει"
Γεια σου ρε Τοτη με τις ατακες σου!
+
+
+
+
![]()
Aγαπητό ημερολόγιο.... Το διήμερο δεν ολοκληρώθηκε όπως το περίμενα. Ο Παναθηναϊκός ξεφτιλίστηκε με 5-0 από την Μπαρτσελόνα με μια εμφάνιση της πλάκας. Δεν μπορώ να θάψω περισσότερο τον Ολυμπιακό... Ελπίζω τουλάχιστον να περάσουν για να έχω να λέω...
Δεν πειραζει αυτοι ομως κανανε ταξιδι και ηταν ζαλισμενοι απο το τζετ λανγκ!
Αλλιως θα ειχανε θριαμβευσει!
Οπως ειπε και το μεγιστο σουργελο Τοτης "Εγω ειμαι περηφανος για την ομαδα μου ακομα και μετα απο αυτο παιχνιδι!"
Γεια σου ρε Τοτη αξιος ο μισθος σου!
Ρε Ρονυ τους εκανες που τους εκανες ταναπου τοσες φορες,δεν μπορουσες να "ολοκληρωσεις" 1-2 φορες ακομη;;;;
ΡΕ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ......ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΤΟΝΓΚΟ.
Edw eimai. M'epsaxnes; Afou kamarwneis pou mono me ksena kollyva xairesai, ti na pw; Ta 7 pou exoume roufiksei entos fetos ta ksexases; Alla me sympa8as, ksexasa. An itan i armada tou Tront Solid xtes 8a tis epine to aima tis Barcelona.Αρχική Δημοσίευση από iek
Για τα ταλεντα της παναθας ητανε τα σχολια και οχι για το αποτελεσμα του αγωνα..Αρχική Δημοσίευση από sirkostas
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
De mou emeine oreksi na gelasw me ta talenta tis Pana8as, dystyxws. Mou kopike ap'tin wra pou i armada tou Solid egine to giousoufaki twn Gallwn.
Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΣΚΥΛΟΚΑΤΟΧΟΥ....
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Σκυλοκατόχου ... γκαντεμοπράγματος ... απαπα.:p
Καλή πάπια είσαι και εσύ ... όμως ... θα σε περιποιηθώ δεόντως.![]()
Bookmarks