Στον πεζόδρομο έχω δει αγώνα στο μαγαζί που είναι απέναντι από το intersport. Πως το λένε μωρέ Αίσιο, Αίθριο; Κάπως έτσι. Αλλά θα γίνεται της τρελής. Ο ιδιοκτήτης είναι βάζελος

Τον έχω κόψει σε άλλο αγώνα που είχα πάει να δω. Οι άλλες δύο καφετέριες που είναι στον πεζόδρομο κοντά στη Θηβών παραδίπλα από την Cosmote νομίζω δεν έχουν πάντα τηλεόραση και δεν ξέρω καν αν έχουν conn-x.
Στο Μπουρνάζι άσε....Μεγάλη καγκουριά και γίνεται και της τρελής. Εκεί είναι απλά να πας να βλέπεις τα ψώνια να περνάνε και να γελάς

Α επίσης αγώνα έχω δει και στην καφετέρια που είναι ακριβώς απέναντι από την πλατεία λίγο πιο δίπλα από τον κινηματογράφο τον Φοίβο.
Κι αυτή είναι πολύ κοντά μου.
Άσχετο αλλά έχεις δει που άνοιξαν σχεδόν όλη την πλατεία μπροστά από το δημαρχείο; Όλα έτοιμα τα έχουν, ο σταθμός του ΜΕΤΡΟ ήθελα να ήξερα πότε θα λειτουργήσει.
Πάνο καμιά Παρασκευή απόγευμα από τις 7 και μετά αν δεν έχεις τι να κάνεις έλα προς τα μέρη μου. Πάω το γιο μου και παίζει στον πεζόδρομο του Καραθεοδωρή και κάθεται τουλάχιστον ένα δίωρο. Βαριέμαι να κάθομαι μόνη μου. Πάω κι έρχομαι βόλτες. Αυτά παίζουν ποδόσφαιρο κι εμένα δεν με παίζουν
Που θα δούμε την Barca οέοοοοοοοο; Και είναι και αργά. Έχει σχολείο το παιδί την άλλη μέρα. Αλλά αν του πω πάμε να δούμε τη Μπάρτσα τρέχοντας θα έρθει.....
Bookmarks