Ελα μωρη ομαδαρα ξεφτιλισε τους αποψε να γελασουμε!!!
Ελα μωρη ομαδαρα ξεφτιλισε τους αποψε να γελασουμε!!!
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
παμε παμε!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Λεπον καλη παρακολουθηση , εγω παω για ταινία και θα ενημερώνομαι απο ...δω για το ματς![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Xalara θελω να ξερασω με το λεσβιακο πορνο,(ελπιζω να μην νευριασετε οι μπαλουγκρανα του φορουμ.)αλλα θελω να γελασω με τους υπολοιπους σε περιπτωση ηττας του πρεσβη.Συγχρονως θα βλεπω καμια ταινιουλα βεβαια.
Ούτε ένα γκολ δεν εχει βαλει στην Αθήνα η "καταλανικη Περηφανια" στη βαζελα; Η μονη ομαδα παγκοσμίως πρεπει να ειναι χαχαχαχαχαχα![]()
Γκουχ μας διεφυγε λιγο το "Ρεαλιστικο" μας
Μη βαρούτε, μη βαρούτε λεω...
Rena (24-11-10)
Ειχα δεν ειχα παντως με τη κουβεντα μαζι σας ειδα το πρωτο πενταλεπτο. Οπως παντα λεω, η αμυνα της Μπαρτσα για το πεος 100% αφου και χωρις πιεση μπορει να κανει παπαριες. Την σωζει σαφεστατα η δυναμη της απο τη μεση και μπροστα.
Bookmarks