sirkostas (17-09-10)
Όχι ρε!Εννοώ από την στιγμή που πήρε μεταγραφή για την Μπάρτσα.
Κώστα δεν διαφωνώ, αλλά από την στιγμή που πήγε στην Μπάρτσα, μου κάνει πολύ soft, δεν ξέρω γιατί...
Ίσως δεν έχει δέσει ακόμη στο σύστημα και χάνεται, θα περιμένω κι άλλο φυσικά να τον δω...
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΜΟΝΟ 5 ΡΕΕΕΕΕΕΕ??????? ΜΟΝΟ???????? ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ....
Ρε μ@@@@ Μεσι μαθε να βαρας κανα πεναλτυ...![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
panahs7 (17-09-10)
chainsaw (17-09-10)
ΟΛΟΙ οι μεσοεπιθετικοί της Εθνικής Ισπανίας δίνουν την αισθηση ότι ειναι σοφτ. Βλεπεις πχ τον Φαν Μπόμελ να μαρκάρει τον Ινιέστα και λες "που πας ρε μπουνταλά να τα βάλεις με το παιδάκι?"
Κι ομως στη πράξη αποδεικνύεται λάθος αυτό. Πήγαν κι οι Ολλανδοί στον τελικό να το παιξουν βαρέων βαρών (εξ ου και το παράδειγμα Φαν Μπόμελ/Ινιέστα) κι ακόμα δε ξέρουν απο που τους ηρθε.
Τετοιος αέρινος παίχτης ειναι κι ο Βίγια. Ο τελειος παιχτης στη θέση του.
για μενα ο βιγια ειναι πολυ καλυτερος απο το μιλιτο. ειναι στην ιδια ηλικια περιπου και ο βιγια ειναι σε αυτο το επιπεδο εδω και 5-6 χρονια οταν ο μιλιτο εχει εμφανιστει τα τελευταια 2 χρονια. ο μιλιτο "μυριζεται" λιγο καλυτερα το γκολ αλλα ο βιγια του ριχνει στα αυτια σε ολους τους αλλους τομεις. κατα τη γνωμη μου παντα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (17-09-10)
10 χρόνια Leonel Messi ...
[YOUTUBE]mIHWnvjKJcI[/YOUTUBE]
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
captain-cook (17-09-10), Galletti97 (17-09-10)
Επρεπε ο κιαρατας ο Μεσι να φαει παγκο 6-7 χρονια ακομα για να μην παρουνε αερα τα μυαλα του....
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
nbqgr (17-09-10)
Εγώ μελαγχόλησα με την είδηση πάντως. Βλέπεις τι δουλειά γίνεται στα πιτσιρίκια, πόσο τους πιστεύουν και δεν τους ειρωνεύονται
και με ηρεμία γίνονται αυτό που είναι σήμερα. Επίσης έχω την ίδια ηλικία με τον Λίο και το ίδιο ταλέντο!Εμένα γιατί να μην με
βοηθήσει κανείς να γίνω μεγάλος και τρανός γαμώ το κέρατό μου!!Πέρα απ' την πλάκα, ξέρουμε κι εμείς μπάλα, που θα βρούμε
ανταπόκριση είναι το θέμα...
Σάκη είμαι μεγάλος λες να περάσω από του Ρέντη να μου ρίξει ένα βλέφαρο ο σενιόρ Ερνέστο; Αμα με πάρουν και παίξω στην ομάδα,
θα με βρίζετε κι εμένα;![]()
Μια μικρη πλαστογραφια ξερω να στην κανω στην ταυτοτητα. Να σε κανουμε 17 χρονω παιδακι και μετα να σε βριζει το μισο red-dna (θα παρουνε τα μυαλα του αερα) και να σε αποθεώνει το αλλο μισο (αφηστε τον να παιξει). Χοχοχο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks