υπηρχε επαφη ρενα και ηταν πεναλτυ.
Δε βλεπω τον αγωνα αλλα αυτοι οι ...καταλανοι αν δεν παρουν πεναλτυ σε καθε αγωνα δε μπορουν να ηρεμησουν??
Τι πεναλτυηταν παλι αυτο??Αλα Δαλουκα?"Ενιωσε ο μεσι καποια επαφη" ή παλι επεσε απο τη σεντρα καποιος καταλανος και σουρνοταν μεχρι την περιοχη και πηρε πεναλτυ?
υπηρχε επαφη ρενα και ηταν πεναλτυ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Rena (14-09-10)
Οκ,το δεχομαι.(εχε χαρη που νικανε τον βαζελο,αλλιως θα εσπαγα κατι σημερα.)
(Το χειροτερο μου ειναι να γελα καταλανος στη μουρη μου κι εχω εναν... που με εχει φτασει στα ορια μου πραγματικα.Αλλα ευτυχως γελαμε με τον βαζελο και τη γλιτωσε η τηλεοραση)
η ρεαλ λες να χαριζοτανε σημερα σακη?δεν νομιζω...αλλα και σε αυτο κωλοφαρδοι ειναι...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Α ρε βλακες ο Μουρινιο θα σας κλεισει κ ετος το σπιτι
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Απιστευτο ποδόσφαιρο. Με παντελώς σβηστές μηχανές κι έβγαλε ονειρεμένες φασεις.
Τα ματς της ειναι πραγματικές ραψωδίες που καθηλώνουν.
Δε ξέρω αν θα το σηκώσει το Μάη, αλλά μου ειναι αδιάφορο. Το σημαντικό ειναι να παρακολουθήσω οσο περισσότερες φορές μπορω αυτη την καταπληκτική ορχήστρα.
BrazHlias (15-09-10)
εχει αυτη την στιγμη ενα καταπληκτικο ροστερ και μια πλειαδα παικτων απο τους καλυτερους στον κοσμο.
αυτη η φουρνια που εχει βγαλει ειναι απιστευτη.μακραν η κορυφαια στον πλανητη αυτη την στιγμη.
πολυ καλο ποδοσφαιρο με αυτοματισμους και συστηματα.οχι γιομες αλλα ορθολογικη αναπτυξη.
η μαλακια τους εγκειται στο οτι παρατησανε το παιχνιδι και δεν διασυρανε τον πρεσβη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Για πλακα 5 ΜΟΝΟ 5!
Σε ρυθμους ρελαντι γλεντησες τρελλα τον πρεσβη!
Μπορουσες και αλλα γκολ και μαλλον του τα φυλας για εδω. Χαλαλι αμα τον κερασεις αλλο ενα πενταστερο Da Pipa.....
Μετρησα τουλαχιστον 7 κλασσικες ευκαιριες (εκ των οποιων το πεναλτι και το δοκαρι) που ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ μπορουσαν να γινουν γκολ.
Στο 0-1 πιστεψα πως κοιμηθηκε ο Θεος αλλα τελικα οπως λεει η φιλεναδα μου "Ο Θεος δεν θελει να καταστραφει ακομα ο πλανητης .... και ειπε να ξυπνησε νωρις ...."
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Special 5
![]()
"Ψιτ..."
![]()
"Μπορούσες περισσότερα από πέντε..."
![]()
"....."
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
μου αρεσε που η μπαρτσα επαιζε ποδοσφαιρο απο τον αξονα...οχι πολλες σεντρες.
ετσι πρεπει και ετσι παιζεται το συγχρονο ποδοσφαιρο.καλη και γρηγορη κυκλοφορια της μπαλας
και καθετες μπαλιες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Eύκολο να το κάνεις όταν τα 2 από τα 3 αμυντικά χαφ του αντιπάλου (Κατσουράνης - Τζιλμπέρτο) τον παίζουν κανονικά και με το νόμο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
karytheod (15-09-10)
Ρεάλ, Μπάγερν, Λυών κλπ έχουν αμυντικά χαφ σκάλες ανώτερα, αλλά κι αυτές εφαγαν πενταροεξάρες απο τη Μπαρτσελόνα πρόσφατα.
Μειώνουμε τη Μπαρτσελόνα αμα λεμε οτι το παιχνιδι της οφειλεται στην ανυπαρξία του κέντρου της βαζέλας. Λες κι άμα ειχε τον Ντούφι και τον Ουρτάδο χθες ο Νιόπλιας, θα ετρωγε λιγότερα.
kwtsios (15-09-10)
Φρουφρου κι αρώματα ο μεγαλύτερος συγχρονος γκολτζής του πλανήτη?
?????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????
![]()
ολα τα λεφτα ειναι ο τσαβι στη μπαρτσα παιδες, απλησιαστος παικτης. μακαρι να ερθει στη ΜΓ
Bookmarks