smageo (14-09-10)
αν παίζαμε εμείς σήμερα με την Μπαρτσα τώρα θα κλαιγόμασταν και θα παρακαλούσαμε τον θεό Ήλιο να φάμε λιγότερα από 7...αλλά επειδή παίζει η σούπερ ντούπερ ομάδα του βάζελου, αυτή η υπερομάδα που σκόρπισε την Ξάνθη εντός έδρας και έκανε παρέλαση στη Σαλόνικα με τον Άρη το θεό του Πολέμου , μιλάμε για διπλά, τιμητικά 2-1, 3-1 κλπ κλπ.....τι σας κάνει να πιστεύετε πως ο βάζελος έχει την ομάδα για να κάνει ζημιά στην Μπάρτσα???? εκτός του βαζελικού φάρδους που είναι ένας αστάθμητος παράγοντας, δεν υπάρχει άλλος λόγος για να μιλάμε για τιμητικές παρουσίες κλπ κλπ...αν όλα κυλήσουν ομαλά και η Μπάρτσα δεν υποτιμήσει-υπερτιμήσει τον ποα, τα 5-6 θα είναι λίγα...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
smageo (14-09-10)
Βασικά εγώ την Τοτεναμάρα θα δω και θα γυρνάω μόνο στα γκολ. Εντάξει, θα κάνω πολλές φορές ζάπινγκ αλλά δεν βαριέσαι...![]()
sk12072 (14-09-10)
panahs7 (14-09-10)
εγώ έβαλα και τις 2 τηλεοράσεις του σπιτιού στο σαλόνι (ναι, εννοείται πως οι γυναίκες του σπιτιού απουσιάζουν![]()
). έχει και ΜΓ σήμερα, αλλά και το ματς της Τότεναμ θα είναι πολύ καλό, αφού και η Βέρντερ είναι επιθετική ομάδα
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ποιος την δειχνει την ομαδαρα;για την τοττεναμ λεω ετσι...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Red Sting (14-09-10)
λοιπον μαγκες μην φοβαστε.σημερα ειναι του σταυρου.τι σημα εχει η μπαρτσελονα;ΕΝΑΝ ΣΤΑΥΡΟ.
αρα ο καλος Θεος θα τους βοηθησει.
σημερα θα κλαψουν καλα οι λαγοι.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
panahs7 (14-09-10)
Αγαπημένη μου,
Μπάρτσα.
Σου στέλνω γράμμα για να σου ευχηθώ για το αποψινό παιχνίδι. Ελπίζω να ρίξεις στη Βαζέλα πολλά μα πάρα πολλά γκολ.
Ουστ βρωμοβάζελοι. Μέσσι, εύχομαι να κάνεις το καθήκον σου απόψε. Όχι 4, όχι 5, ρίξε τους 6 και τ'άλλα 2 να τα βάλει ο Βαλντές!![]()
www.f1rstlap.com
ρε σεις πατε καλα?τι χρουσουζια ειναι αυτη?χεστηκα τι αποδοση εχει στον οπαπ!που να φανε 8 γκολ παναιτσα μου!
ρε παναγιωτη τι 2-1 λες κ συ βρε αδερφε?μην το χρουσουζευουμε!ασε που οποιασηποτε γκελα της μπαρτσα σημαινει οτι θα εχουμε παλι καμια πτωση αεροπλανου,κανα φαινομενο διδυμο πυργων,σεισμο,λιμο,καταποτισμο,ηφαιστειο,πυρκαγιες ,πλυμηρες..........
Haris1984 (14-09-10)
Σε παρακαλώ, μην τους λυπάσαι απόψε, μην σταματάς να βάζεις από το 1΄ μέχρι το 90΄........![]()
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
αυτο που κανετε και παρακαλατε να τους γαμησει η μπαρτσα με βρισκει ΑΠΟΛΥΤΑ αντιθετο. εγω σαν Ολυμπιακος εχω μαθει να τους ξεσκιζω εγω και οχι να πανηγυριζω με ξενα αρχιδια οπως κανουν αυτοι (βλ. υποδοχη της ρεαλ κλπ)
Κοίτα Πάνο όσες 4-άρες κι τους ρίξουμε δεν θα τους πονέσει τόσο όσο το να χουν μιά 8-άρα στην πλάτη
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Faithful (14-09-10)
ας τους τη ριξουμε εμεις τοτε. δε θα γινω εγω σαν αυτους που δεν εχουν ποτε επιχειρηματα και καταφευγουν στη 7αρα. ασε που οσες 4αρες και να τους ριξουμε καβλα θα ειναι![]()
εγω παντως αν τους ξεσκισει η Μπαρτσελονα μια χαρα παρτι θα κανω και δεν με ενδιαφερει ουτε το δηθεν καλο του ελληνικου ποδοσφαιρου(του ποιου??χαχαχαχα),ουτε τα δηθεν κομπλεξ...
dtakis80 (14-09-10)
Πάνο βαρεθήκαμε την καραμέλα τους για Ευρώπη και το επιχείρημα με την 7αρα...επίσης βαρεθήκαμε να ακούμε και να διαβάζουμε το πόσο καλή ομάδα είναι ο φετινός παναθηναϊκός...ας φάει πολλά γκολ σήμερα να το βουλώσουν όλοι!!! άσε που αν έρθει 2-0 ή κάτι τέτοιο θα μιλάνε για 2-3 χρόνια...κι ας τους ρίξουμε και τρεις 4αρες στο ενδιάμεσο...
― Bertrand Russell
Ότι και να λέμε, αυτοί σήμερα θα βγουν κερδισμένοι.
Μόνο κερδισμένος μπορεις να είσαι όταν παίζεις με την καλύτερη ομάδα του κόσμου (για αρκετους), ακόμα κι αν φας 7!
Όπως είπα και σε προηγούμενα ποστ αυτό τε σενάριο της συντριβής δεν το πολυβλέπω.
Σε καθε γκολ της Μπάρτσα θα κανω πάρτι (θα έκανα με όποιον κι έπαιζε, πλην Θρύλου),
σε καθε γκολ που θα τρώει η Μπανάθα θα ζητωκραυγάζω όπως κάνω απο όποιον κι αν το τρώει!
Θα προτιμούσα ενα 3-0 απο μια Βιγιαρεάλ, παρα 6-0 απο Μπάρτσα.
Τέλος αυτοί κουνάνε σεντόνι κι μείς ξύνουμε τ' @@ μας και για την κατασταση αυτή φταίμε ΕΜΕΙΣ
FORZA BARCA
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
υπήρχαν χρονιές που κουνούσαμε σεντόνι και αυτοί πάλευαν με κάτι ομαδίτσες στο ΟΥΕΦΑ...δεν θυμάμαι τότε να λέμε πως εμείς βγαίνουμε ευνοημένοι κλπ κλπ....κλαίγαμε την μοίρα μας για τις 3αρες, 4αρες κλπ που τρώγαμε....εδώ πέρυσι με πορεία στους 16 και γκρινιάζαμε (και καλά κάναμε με αυτά που βλέπαμε)...με μια 5αρα και άνω σήμερα μόνο ευνοημένοι δεν θα βγουν. και για να μας λυθεί η απορία, ας φάνε 8 σήμερα και βλέπουμε τι θα γίνει![]()
― Bertrand Russell
Bookmarks